- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.221
kızlar bende bugün duydum karından kalp atışlarını 7+2 ile devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 litre en az su içiyorum hatta 2 litre günde 3 ceviz yiyorum ya yoğurt ya da salata mutlaka tüketmeye çalışıyorum kuryemişte yiyprum birde erik çok teşekkür ederimZorla yemenin bı yararı olmaz ki zaten çıkıyorsa. Sen kendini bilirsin aç yaşamaz ya insan. Kimi insan birka ay serumla beslenebiliyor ki sağlıkla doğum yapıyor. İlk zamanlar mideyi çok zorlamamak lazim bence istemiyorsa tabi. Yararlı meyve sebze kuruyemiş özellikle ceviz ve bol su önemli
Ay maşallah subanallah allahım nazardan saklayıp bana da nasip etsin nasıl mutlu ettin anlatamamBen ilk hamileliğimde ilk üç ayda 5 kilo verdim... Sonra ki üç ayda hiç kilo almadım. Son bir ay kala 3 kilo aldım. Hamileliğimde sadece çağla, çilek, salatalık yiyebiliyordum. Benim kayınvalidem de aynı şeyleri söyleyip durdu. Çocuğum 3 kilo doğdu şükür şu an üç yaşına basacak tam bir tombalak Canını sıkma boşver sen faydalı şeyler yemeye calis.
Amin canım inşallahAy maşallah subanallah allahım nazardan saklayıp bana da nasip etsin nasıl mutlu ettin anlatamam
Bende duyarım inşallahSelam kızlarr biz bugün doktora gittik ve kalp atışlarını karından duyduk 6+6 daa :))) keseye göre cinsiyet tahminimi yapılıyoduu sankiine gibi sizce
Bende duyarım inşallahkızlar bende bugün duydum karından kalp atışlarını 7+2 ile devam
İnşallah duyarsın canım iyi düşün iyi olsun Ne zaman randevunBende duyarım inşallah
Ooo maşallah neguzel işte. bende bugün ceviz aldım daha yeni düzene sokcam inşallah bazı şeyleri1.5 litre en az su içiyorum hatta 2 litre günde 3 ceviz yiyorum ya yoğurt ya da salata mutlaka tüketmeye çalışıyorum kuryemişte yiyprum birde erik çok teşekkür ederim
Maşallah darısı bizim başımıza. Bukadar minikken cinsiyet hiç bilmiyorum ben :) tahmin oluyormuymusSelam kızlarr biz bugün doktora gittik ve kalp atışlarını karından duyduk 6+6 daa :))) keseye göre cinsiyet tahminimi yapılıyoduu sankiine gibi sizce
Maşallah gözünüz aydın :) bende 7+ da gitmeyi düşünüyorumkızlar bende bugün duydum karından kalp atışlarını 7+2 ile devam
Kendi doktorumdan randevum 30 unda ama devlet Hastanesi'nde bir doktordan 26 Mayıs'a aldım bakalım ins duyarım teşekkür ederimİnşallah duyarsın canım iyi düşün iyi olsun Ne zaman randevun
Ben ilk gebeliğimde 25 yaşımdaydım. Sağlıklı bir bünyem vardı. Ama hep kanamalı geçti gebeliğim. Plesenta previa vardı. Bebeğin eşi plesenta rahim ağzına yerleşmişti. 28. Haftaya kadar ara ara hep kanamam oldu. Acile kaldırıldım. Bu kadar kanamaya bebek kalmaz dedim. Hilal şeklinde kanama alanı vardı rahimde ama bebeğim hep sağlıklıydı. Her sabah kalkar yatağımı kontrol ederdim. Alezlere bile geçerdi. Bebeğin tutunacağı varsa o kanamada bile tutunuyor. Tabi o zaman ben çok yıprattım kendimi çok üzüldüm. Başka türlüsü de elimden gelmezdi zaten. İlk gebelik ilk annelik. Şimdi deneyimlerim beni sakinleştiriyor ama yine de her bebek yeni bir hikaye.Ben tüp bebekle gebe kaldım. Beni 6.hafta içinde gel diye randevu verdi. Dün kanamam oldu 5.haftadayım. En yakın dr a gittim. Kese ve bebek göründü. Kanamam çoktu. Kese düzgün yerleşmiş bebek de var ama kanama alanı var düebilir dedi. Yatış verdi. Bence 5.haftada görün. Erken farkedilse belki iğne yapılıp bu kadar kanama olmazdı. İhmal etme derim.
Anaaa kimse beni takmamışGünaydın kızlar gerçi öğlen oldu, ben daha iyileşemedim sizler nasılsınız? İyisinizdir umarım..
Sakin kalmak gerekiyor ne yaşanırsa yaşansın etkileniyoruz ama en azından minimum seviyeye indirmek gerekir bunu, ben Folik Asit kullanıyorum şu an..Ben ilk gebeliğimde 25 yaşımdaydım. Sağlıklı bir bünyem vardı. Ama hep kanamalı geçti gebeliğim. Plesenta previa vardı. Bebeğin eşi plesenta rahim ağzına yerleşmişti. 28. Haftaya kadar ara ara hep kanamam oldu. Acile kaldırıldım. Bu kadar kanamaya bebek kalmaz dedim. Hilal şeklinde kanama alanı vardı rahimde ama bebeğim hep sağlıklıydı. Her sabah kalkar yatağımı kontrol ederdim. Alezlere bile geçerdi. Bebeğin tutunacağı varsa o kanamada bile tutunuyor. Tabi o zaman ben çok yıprattım kendimi çok üzüldüm. Başka türlüsü de elimden gelmezdi zaten. İlk gebelik ilk annelik. Şimdi deneyimlerim beni sakinleştiriyor ama yine de her bebek yeni bir hikaye.
6. Haftam bitmeden görüneceğim doktora. Folik asit ve demir takviyesine başlayanınız var mı?
Üç doz aşım var buna rağmen korona geçirdim ocak ayında. Korona dan da ayrı korkuyorum gebelikte
4 doz aşım vardı. Ocak ayında ben de korona geçirdim. Zor geçti . 1 ay halsizliği devam etsede sıkıntısı kalmadı şükür. Zaten şubatta da tüp bebek için ilaçlar başlandı. Rabbim sana da bağışlasın bebeğini. İçim rahatladı daha sakinim. Ara ara kahverengi kanamalar geliyor. Dr normal içerideki kan alanından gelecek bir süre dedi. Şubattan beri diofol kullanıyorum. Yani folik asit takviyesi.Ben ilk gebeliğimde 25 yaşımdaydım. Sağlıklı bir bünyem vardı. Ama hep kanamalı geçti gebeliğim. Plesenta previa vardı. Bebeğin eşi plesenta rahim ağzına yerleşmişti. 28. Haftaya kadar ara ara hep kanamam oldu. Acile kaldırıldım. Bu kadar kanamaya bebek kalmaz dedim. Hilal şeklinde kanama alanı vardı rahimde ama bebeğim hep sağlıklıydı. Her sabah kalkar yatağımı kontrol ederdim. Alezlere bile geçerdi. Bebeğin tutunacağı varsa o kanamada bile tutunuyor. Tabi o zaman ben çok yıprattım kendimi çok üzüldüm. Başka türlüsü de elimden gelmezdi zaten. İlk gebelik ilk annelik. Şimdi deneyimlerim beni sakinleştiriyor ama yine de her bebek yeni bir hikaye.
6. Haftam bitmeden görüneceğim doktora. Folik asit ve demir takviyesine başlayanınız var mı?
Üç doz aşım var buna rağmen korona geçirdim ocak ayında. Korona dan da ayrı korkuyorum gebelikte
Selam kızlarr biz bugün doktora gittik ve kalp atışlarını karından duyduk 6+6 daa :))) keseye göre cinsiyet tahminimi yapılıyoduu sankiine gibi sizce
Ya ben siz kalp atışı duyduk dediğinizde bile gözüm doluyor kendimde ne olacağım böyle olursakızlar bende bugün duydum karından kalp atışlarını 7+2 ile devam