- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Karından görünme olayı bazen anne kilosuyla yada karındaki yağ tabakasıyla alakalı da görünmeyebiliyor kizlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem sağlıklı olup hemde gönlünüzden geçen olsun bende kız istiyorum eşim erkeke istiyoruun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYaş benim kız çıkıyor 2oğlum var çokta kız istiyorum ogullarimda istiyor kız kardeş daha haberleri yok tabi :) İnsallah sağlıkla kızım olur birde
Benim attığımda bebeğin doğum ayıBu çin takvimine gore annenin doğum ayı dimi baz alınan?
Amin hepimizin gönlüne göre versin Rabbim sağlıkla kolaylıklaHem sağlıklı olup hemde gönlünüzden geçen olsun bende kız istiyorum eşim erkeke istiyoruun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim yok henüz ama tuzlu kraker yerim ben midem kötüyken, iştahsızken de muz tok tutar mantığıyla onu yerdim hastayken falanKızlar benim benim koku hassasiyetim hat safhada. Bulantida öyle allahtan kusma yok HENÜZ. açım ama canım hicbi sey yemek istemiyor her sey midemi bulandiracak gibi geliyo. Sizin de oluyo mu boyle acken iştahsızlık napiyosunuz
Şimdi yazdımHa-ri naptınnnnnnn
Ahhaha aynı andaKızlar 1.kan sonucu 326 aşılamanın 13. Günü çıktı 2 gün sonra bugün aynı yer aynı saatte 1042 çıktı biraz fazla mı artmış Selizay
Ay aklım çıktı dış gebelik olur diye iyi diyorsun yani değil mi rahatlayayımAhhaha aynı anda
Yok gayet iyi çıkmış, ilk günler biraz fazla artıyor. Benim de öyle olmuştu. Maaşallah maaşallah
Kız dış gebelikte az artar deliAy aklım çıktı dış gebelik olur diye iyi diyorsun yani değil mi rahatlayayım
Ne bileyim hani aşırı arası fazla artarsa da öyle olmuyor muyduKız dış gebelikte az artar deli
Yok fazla olursa ikiz ihtimali var. Kaç yumurta vardıNe bileyim hani aşırı arası fazla artarsa da öyle olmuyor muydu
Bilinen bir ama arkadan bir tane vardı da o çok küçüktü büyümez demiştiYok fazla olursa ikiz ihtimali var. Kaç yumurta vardı
Çok güzel artmışş benceKızlar 1.kan sonucu 326 aşılamanın 13. Günü çıktı 2 gün sonra bugün aynı yer aynı saatte 1042 çıktı biraz fazla mı artmış Selizay
Eminim her şey yolundadır. Zaman da su gibi geçer umarım güzel haberlerini bekliyoruz :)Çok güzel. Benim de 5+3. Ama tüp bebek dr ilk randevum için haftaya gel dedi. Görünmeyebilir diye 1 hafta daha beklicem. Zor geliyor beklemek. herşey yolunda mı diye bilmek istiyorum
süper valla sağlıklaKızlar 1.kan sonucu 326 aşılamanın 13. Günü çıktı 2 gün sonra bugün aynı yer aynı saatte 1042 çıktı biraz fazla mı artmış Selizay
Allahım inşallahsüper valla sağlıkla