- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Seni Nisan ayı gebelik planlayanlar grubundan hatırlıyorum canım bende Aralık ayında kürtaj olmuştum onun üzerine konuştuk çok sevindim senin adınaYok benim hep doktor takipi oldu uzun süre rahim inceliği ile uğraştım ilaçlar ile düzelmedi rahim filmi 2 kez histeroskopi oldum bir kez balon işlemi sonra femara çatlatma iğnesi bi 6 kez olmadı aşılama dedi iki kez aşılama covid erken çatlama yüzünden iptal oldu derken şimdi ilk aşılama tuttu
Maşallah betan kaçtı canimAy ben haftasını sormadım unuttum kızlar çıktım doktordan ama şu an çok güzel kesesini gördük çıkan betana kesen uyuyor dedi 15 gün sonra kalp atışı duyacağız
Çok şükür bir ay sonra aşılama sürecini tamamlayabilmiş oldumHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Seni Nisan ayı gebelik planlayanlar grubundan hatırlıyorum canım bende Aralık ayında kürtaj olmuştum onun üzerine konuştuk çok sevindim senin adına
Bebegin bas popo uzunlugu canım crl değeri bana gayet normal gibi geldi dr un olumsuz bi şey mi dediArkadaşlar 7 hafta 5 günlüğüm crl 1.51 cm yazıyor bana büyük geldi ama ne olur anlayan varsa kalbimi ferhalata bilir mi çok paniğim
Kız deli, küçük değil işte. Boylu poslu olacak maaşallah takma kafayaArkadaşlar 7 hafta 5 günlüğüm crl 1.51 cm yazıyor bana büyük geldi ama ne olur anlayan varsa kalbimi ferhalata bilir mi çok paniğim
İki kat artış düzenli olmuş ama çok küçük daha ben de erken öğrendim şimdi beklemekten çatlıyorumKızlar beta 56 çıktı normal mi sizce geçen perşembe 13.29 du
Yaa bende catladim içim içimi yedi acaba normal değil mi diyeİki kat artış düzenli olmuş ama çok küçük daha ben de erken öğrendim şimdi beklemekten çatlıyorum
Masallah goruntu vermedi mi orada yazar aslindaAy ben haftasını sormadım unuttum kızlar çıktım doktordan ama şu an çok güzel kesesini gördük çıkan betana kesen uyuyor dedi 15 gün sonra kalp atışı duyacağız
Oof o dert bizde de var. Seneye tayin çıkabilir en azindan Rabbim izin verirse bebek biraz buyumus olur o zamana dedik. Allah yardimcin olsun sakin işe bulasma bırak basksi ypsin inan cocugundan onemli degil oldugu kadar sallaTayinciyiz bakalım ne olacak halimiz, Allah razı olsun
Tekrar kan vercek misin ben 3 kere verdim sonra düzenli deyip kontrole çağırdı iki hafta sonra gel demiştiYaa bende catladim içim içimi yedi acaba normal değil mi diye
2 gune 2 kat artmis görünüyor normal canim.. bende kizimi ilk 13 ile öğrenmiştim erken ogrenmek zor oluyor beklemek sabirszlanmak bile heyecanlı ama.. Doktor ne dedi pekiKızlar beta 56 çıktı normal mi sizce geçen perşembe 13.29 du
Arkadaşlar 7 hafta 5 günlüğüm crl 1.51 cm yazıyor bana büyük geldi ama ne olur anlayan varsa kalbimi ferhalata bilir mi çok paniğim
Ay inşallah sağlıklı gelsinde günde 2 litre su içiyprum o hap bu hap atıyorum pinpirik ve bir kez düşük yapmış nir anneyim umarım iyidirKız deli, küçük değil işte. Boylu poslu olacak maaşallah takma kafaya
Daha doktora gitmedim yarın sağlık ocağına gidicem ben beklemek taraftarıyım ayın sonu giderim anormal bir durum olmazsa insallah2 gune 2 kat artmis görünüyor normal canim.. bende kizimi ilk 13 ile öğrenmiştim erken ogrenmek zor oluyor beklemek sabirszlanmak bile heyecanlı ama.. Doktor ne dedi peki
Hayır doktorum kenarlarda kanama var kesenin dışında ama bende yok onla ilgileniyor crl sadece ben farkettim de bir de ona panik yaptım çok sağol bu aradaBebegin bas popo uzunlugu canım crl değeri bana gayet normal gibi geldi dr un olumsuz bi şey mi dedi
Haftaya tekrar veririmTekrar kan vercek misin ben 3 kere verdim sonra düzenli deyip kontrole çağırdı iki hafta sonra gel demişti
Bende diyorum ki bu sene çıksın gelecek sene daha zor olacak, şu anlık bulaşmayı düşünmüyorum ama yavaş yavaş ünitemde ki sözde misafirlik olup gereksiz tabaklarımı paketlemeyle başlıcam işeOof o dert bizde de var. Seneye tayin çıkabilir en azindan Rabbim izin verirse bebek biraz buyumus olur o zamana dedik. Allah yardimcin olsun sakin işe bulasma bırak basksi ypsin inan cocugundan onemli degil oldugu kadar salla