- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.221
Banada 12 . Haftada gel dedi tarama için haftaya gidicem çok heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de morarma oluyor ama dönüşümlü bir şekilde idare ediyorum şimdilikBacağından yaparsın canım endişe etme ben de hala göbekten yapıyorum kistler oluştu coraspin de kullandığım için morarmalar oluyor. Allah yardımcımız olsun
Antalya'dayım canım valla Cok iyi olur zahmet olmazsa.Elimde bir kutu kaldı doktorum kesti ücretsiz gönderebilirim size isterseniz hangi şehirdesiniz ? Ziyan olmasın kargo ilaçtan daha az tutar
Benim de 2.gebelik hatta 3 bundan oncekini kaybettim cok küçükken dogmadan.Kızlar Midem çok kötü bulanıyor. Sanki hic geçmicekmis gibi ya.. prilam da bitti yarın randevum var tekrar yazdrcam insallah.. Normalde randevum 1 temmuzdaydi ama dr grevdeymis diye duydum burada.. Yarına aldım bakalım.. Birde beni gören bebek mi var diye soruyolar karnım çıktı resmen 2.ci gebelik erken çıkıyormuş diyorlar.
Benim baya var hala 3 estrofem 3 progestan igne coraspin imomGünlük 1 iğne 2 fitil 1 ekoprin kaldı. İğneyi de haftaya kontrole gidince kesecekti. Ense ve buruna da bakacak. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Bence de erken ama doktor çağırdı. 2 hafta önce 8+4 dedi 2 hafta sonra gel 10+4 olacak test da yapalım. Bugün 13.40 randevum bakalımGüzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım ama ikili tarama için erken değil mi doktor bana yapmadı
Ah bu kocalarOf of bu mide bulantısı hayattan bezdirdi bizi gerçekten sürekli meyve falan biseyler atistiriyorum ana yemek yiyemiyorum beni gören zayıflamissin yüzün çökmüş hayırdır diyor valla göz altlarim karardı bugün eşime sordum ben çok mu cirkinlestim diye oda yoo her zamanki çirkinliğin dedi saolsun
Günaydın canım ay sen de sağlıkçısin değil mi benim eşimde sabah 8 de nöbetten geldi uyuyor horul horul gerçekten rabbim yardımcınız olsun işiniz çok yoğun.. İşte bugün randevum var 2 buçukta bakalım eşimin çalıştığı hastaneye gidicez.. Eşimi de uyandırıpGünaydın kizlar yine yoğun bir güne başladım ben sizler nasılsınız?
Güzel haberlerle gel insallah canım.. Hareketlenmistir bebis artık.. Ben de 3 buçuk hafta görmedim sen de Akdeniz üniversitesine gidiyorsun değil mi?Kızlar günaydın bugün muayene var ikili tarama testi yapacakmış bana dua edin lütfen. 2 hafta görmedim yavruma
Ayy bana da herkes erkek diyor :) ilki kızdı ama önceki hamileliğim her açıdan daha kolaydı bu zorluyor beni özellikle aşırı halsizlik ve mide bulantısı var kizimda hep tuzlu yerdim et yerdim bunda asla tiksiniyorum resmen. Rabbim yardımcımiz olsun hepimizin*Benim de 2.gebelik hatta 3 bundan oncekini kaybettim cok küçükken dogmadan.
Benimde gobegim cikti bildigin herkes soruyor banada kimi 2.ler cabuk cikar diyor kimi oglandir diyor
mide yanması için denemedim hiç maden suyu içttim ben onun yerine . ama bulantıya iyi gelen ilaç dışında bulamadım dahaLeblebi aynı işi görmez mi
valla yarım saat önce iğne vurdm hala bacağım ağrıyor acısı diğer iğneye kadar anca geciyor diyebilirim resmen. güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Kızlar nasılsınız?
Bugün yoğunluk arasında doktordan randevu buldum kontrole gideceğim.
Dua edin güzel haberlerle geleyim inşallah
Allah yardımcınız olsun sizin de, kanamalarınız durdu mu? Ben biraz geri kaldım da, İnşallah gelecek aylar güzel güzel geçer ferah ve rahat bir şekildevalla yarım saat önce iğne vurdm hala bacağım ağrıyor acısı diğer iğneye kadar anca geciyor diyebilirim resmen. güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Sende oldumu canım ikili tarama sorun varmı kanamaya ilgilivalla yarım saat önce iğne vurdm hala bacağım ağrıyor acısı diğer iğneye kadar anca geciyor diyebilirim resmen. güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Canım demir iKızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla
En az 3.30-4 saat araya zaman koyman gerekiyormuş canım endokrin doktoru öyle söyledi. bana kürtajdan sonra demir verilmişti aç karnına araya yarım saat koyarak almıştım değerlerim bozulmus.simdi sabah 5 de levotrin 8.30 da diğer ilaçlarımı alıyorum.aman dikkat et.Kızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla
İnşallah güzel geçer canım güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de bu cuma çağırdı ikili tarama için.Kızlar günaydın bugün muayene var ikili tarama testi yapacakmış bana dua edin lütfen. 2 hafta görmedim yavruma
Ya sorma benim doktor 1 hafta sonraya çağırdı ama bebeği görüyorum rahatlıyorum 2 gün sonra yine kafa gidiyor rüyamda doktora gidiyordum içimden de şey diyorum 2 gün sonra gidicektim zaten keşke 2 gün daha sabretseydimBende bu ay 2 defa gittim aynı anda hem özel hem devlete gidiyorum . Baktım bugün devlete randevu boş. Yine aldım. Deli gibi mi davranıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar nasılsınız?
Bugün yoğunluk arasında doktordan randevu buldum kontrole gideceğim.
Dua edin güzel haberlerle geleyim inşallah
Bende 7 aylık doğurdum benimde hiç fikrim yok son aylarla ilgili inşallah görmek nasip olur o sağa sola dönemedigim günleriBenim daha ilk o yüzden son aylar ile ilgili hiç fikrim yok son aylar deyince tek düşündüğüm şey iğneyi göbekten yapamam koluma nasıl yapacağım korkusu