2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar sürekli doktora gitmek istiyorum iyi mi diye🤦🏼‍♀️ Bebekte bi sıkıntı olursa vucüt sinyal veriyomu anlarmıyz yani allah korusun tabikide 🥺
Canım öyle vücudunu dinleyip kendini korkutma.Benim önceki hamileliğimde 12 . Hafta da kalbi durduğunu öğrendim .meğer 8.haftadan beri durmuş. Ben hiç birşey hissetmedim.o zamanlar mide bulantım geçti diye sevinmiştim meğer ondanmis. Şimdiki hamileliğimde mide bulantım yok ama kanamalarım var. Vücudunu çok dinleyip kendini korkutma yani miden bir gün bulanır birgün bulanmaz göğsün bir gün sis olur bir gün rahatlar onları düşünerek korkutma kendini 🤗

Kızlar Midem çok kötü bulanıyor. Sanki hic geçmicekmis gibi ya.. prilam da bitti yarın randevum var tekrar yazdrcam insallah.. Normalde randevum 1 temmuzdaydi ama dr grevdeymis diye duydum burada.. Yarına aldım bakalım.. Birde beni gören bebek mi var diye soruyolar karnım çıktı resmen 2.ci gebelik erken çıkıyormuş diyorlar.
Sen birde beni gör 3.ye hamileyim sanırsın 5aylik kimseye söylemeyelim dedik 4ay aileler dışında ama ne mümkün anlıyorlar. Hatta kendi çocuklarıma söylemedim cinsiyet belli olana kadar o minikler bile anladı 😅

Of of bu mide bulantısı hayattan bezdirdi bizi gerçekten sürekli meyve falan biseyler atistiriyorum ana yemek yiyemiyorum beni gören zayıflamissin yüzün çökmüş hayırdır diyor 😪valla göz altlarim karardı bugün eşime sordum ben çok mu cirkinlestim diye 😂oda yoo her zamanki çirkinliğin dedi saolsun 😏
Bende devamlı meyve yiyorum ağzımın tadı çok kötü çünkü. Yemek yiyorum ama yedikten sonra daha kötü oluyor resmen midem yemek kabul etmiyor sanki. Yüzüm sarardı benimde resmen cirkinlestim ama son zaman bı kilo alınca iyi oluyor olsun geçici dönem nasılsa ☺️

ne çok kişi var Antalya’dan 🥰 çok şanslısınız benim doğup büyüdüğüm yer ama artık yılda birkaç hafta gidebiliyorum aile ziyareti için, çok özlüyorum.. uçan devasa hamamböcekleri hariç tabii 🙈

Bende devamlı meyve yiyorum ağzımın tadı çok kötü çünkü. Yemek yiyorum ama yedikten sonra daha kötü oluyor resmen midem yemek kabul etmiyor sanki. Yüzüm sarardı benimde resmen cirkinlestim ama son zaman bı kilo alınca iyi oluyor olsun geçici dönem nasılsa ☺️
Kız çocuğu cirkinlestirir diyorlardı 😁

ne çok kişi var Antalya’dan 🥰 çok şanslısınız benim doğup büyüdüğüm yer ama artık yılda birkaç hafta gidebiliyorum aile ziyareti için, çok özlüyorum.. uçan devasa hamamböcekleri hariç tabii 🙈
Evet ya ne ilginç çoğunluk Antalyadan. herhalde sıcaktan dışarı çıkamayan hamislerin hepsi burda vakit geçiriyor 😂

Ahahah ya evet razıyım cirkinlesmeye hiç önemli değil 2oglandan sonra ☺️ bakalım 7temmuzda inşallah saglikla gösterir bizim minik daha da heyecanda bırakmaz bizi
Benim de bir oğlum var .eşim sürekli sen ne kadar güzelleştin diyor. Bende herhalde oğlan gelcek yine diyorum kendi kendime. Keske cirkinlesseydim 😝

Canım demir i
En az 3.30-4 saat araya zaman koyman gerekiyormuş canım endokrin doktoru öyle söyledi. bana kürtajdan sonra demir verilmişti aç karnına araya yarım saat koyarak almıştım değerlerim bozulmus.simdi sabah 5 de levotrin 8.30 da diğer ilaçlarımı alıyorum.aman dikkat et.
Peki canım yemekten 2 saat sonra alsam demiri nasil olur

Kızlar dün gece hayatımın en saçma rüyasını gördüm anlayan varsa bi yorumlasın Allah aşkına. Rüyamda ne akılsa bebegimi sevmek için dışarıya çıkarıyorum ama baya buyuk 7 aylık gibi. Seviyorum oksuyorum geri sokmak istiyorum tabiki girmiyor. Diyorum plasentadan beslense yetmez mi acaba diyorum salak saçma şeyler ya bi uyandım ter içinde kalmışım.

Uçan hamam böcekleri, tuvalet terliğinden çıkan akrep, bide buralarda üç günlük deniliyormuş bizim kendi memleketimizde dili kızıl denir duvarlarda et rengi bi kertenkelemsi hayvan ilk evimden şahane anılar 😂😂

Gittin mi canım
3-3.30 arası canım randevum daha gitmedim 😌
6 hafta oldu gitmeyeli içim kıpır kıpır bizim buralar da devlet hastanelerinde randevu bulmak imkansız gibi bişey hem özel hem devlet yapamadım 🤔
Pazartesiye randevu var dedi asistan doktoru aradım ben haftasonu yola çıkıcam hocam diyip araya kaynadım 😅

Kızlar dün gece hayatımın en saçma rüyasını gördüm anlayan varsa bi yorumlasın Allah aşkına. Rüyamda ne akılsa bebegimi sevmek için dışarıya çıkarıyorum ama baya buyuk 7 aylık gibi. Seviyorum oksuyorum geri sokmak istiyorum tabiki girmiyor. Diyorum plasentadan beslense yetmez mi acaba diyorum salak saçma şeyler ya bi uyandım ter içinde kalmışım.
Kayınvalidem de beni rüyasında görmüş, babam rahmetli elinde beyaz saksıda kocaman çiçekle kızımın oğlunu görmeye geldim demiş 😔

3-3.30 arası canım randevum daha gitmedim 😌
6 hafta oldu gitmeyeli içim kıpır kıpır bizim buralar da devlet hastanelerinde randevu bulmak imkansız gibi bişey hem özel hem devlet yapamadım 🤔
Pazartesiye randevu var dedi asistan doktoru aradım ben haftasonu yola çıkıcam hocam diyip araya kaynadım 😅
Hadi bakalım habersiz bırakma bizi

😂😂 İstanbul bugün parçalı bulutlu, ara ara da yağmur yağıyor. Haftasonu geleceğim ben de bayram sonuna kadar sıcağına denizine doyamasam da biraz hasret gideririm artık 🥰
Benim İstanbul'dan arkadaşım gelmişti temmuz ayında gezerken bayıldı 😂😂Antalya'nın en sevdiği yeri metrobusler oldu soguk olduğu için 🤣

X