2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla
Ben demir ilacını tok içiyorum genelde yemekten 1 saat snra fln içiyorum. Ac oneriyorlar ama midemiz bu dönem hassas doktor tok kullan demisti bna

Çocukları uyuttuktan sonra dedim hadi yatayım yoruldum bugün uykumda geldi ama açlıktan uyuyamadım resmen kalktım yemek yiyorum ya 😅

Peki ne sürekli aklıma düşüyor tantuni harici o çünkü başlı başına başka resmen rüyama giriyor🙈 ama önümde olsa ömrümde hiç yemedim tadını bilmem kokareç bile yiyemem ama sürekli mumbar şırdan tarzı şeyler aklıma düşüyor Allahım böyle saçmalık mı olur içimden bambaşka bir kültür çıktı 😂😂😂
Aaa sizde mi tantuni aseriyorsunuz ben ilk gebeliğimde kızıma hamileyken gecenin bir yarısı canım tantuni çekmişti eşim bulamamıştı 🤭 sonraki gün kalkıp kendim yapmıştım da yemiştim ama dışarıda bizzat tantunicide yemek istemiştim ben. Hala da eşim bahseder :)

Kızlar Midem çok kötü bulanıyor. Sanki hic geçmicekmis gibi ya.. prilam da bitti yarın randevum var tekrar yazdrcam insallah.. Normalde randevum 1 temmuzdaydi ama dr grevdeymis diye duydum burada.. Yarına aldım bakalım.. Birde beni gören bebek mi var diye soruyolar karnım çıktı resmen 2.ci gebelik erken çıkıyormuş diyorlar.

Kızlar sürekli doktora gitmek istiyorum iyi mi diye🤦🏼‍♀️ Bebekte bi sıkıntı olursa vucüt sinyal veriyomu anlarmıyz yani allah korusun tabikide 🥺
Hiç kendine stres yapma canım zaten çok şükür çoğumuz tehlikeli haftaları atlattık yada atlatmak üzereyiz ama malesef şunu söyleyeyim ki hiç bir belirti olmuyor :KK43: ben diğer bebeğimi hiç anlamadım öldüğünü ne kanama oldu ne başka bişey cinsiyet öğrenme diye gitmiştim 😭 benimki öyle oldu diye aynılarını yaşayacak değilsiniz lütfen yorumumu okuyup olumsuz etkilenmeyin💐

Kızlar Midem çok kötü bulanıyor. Sanki hic geçmicekmis gibi ya.. prilam da bitti yarın randevum var tekrar yazdrcam insallah.. Normalde randevum 1 temmuzdaydi ama dr grevdeymis diye duydum burada.. Yarına aldım bakalım.. Birde beni gören bebek mi var diye soruyolar karnım çıktı resmen 2.ci gebelik erken çıkıyormuş diyorlar.
Of of bu mide bulantısı hayattan bezdirdi bizi gerçekten sürekli meyve falan biseyler atistiriyorum ana yemek yiyemiyorum beni gören zayıflamissin yüzün çökmüş hayırdır diyor 😪valla göz altlarim karardı bugün eşime sordum ben çok mu cirkinlestim diye 😂oda yoo her zamanki çirkinliğin dedi saolsun 😏

aynı durumdayız hiç midesi bulanmayanlara çok imreniyorum az önce 2. defa kusup geldim yarım saat arayla bişey yiyemiyorum yediğimide kusuyorum. prilam çok iyi geliyor dün unuttum içmeyi bügün içim dışıma çıktı resmen :KK43:

Aaa sizde mi tantuni aseriyorsunuz ben ilk gebeliğimde kızıma hamileyken gecenin bir yarısı canım tantuni çekmişti eşim bulamamıştı 🤭 sonraki gün kalkıp kendim yapmıştım da yemiştim ama dışarıda bizzat tantunicide yemek istemiştim ben. Hala da eşim bahseder :)
Ben olduğum yerde yedim geçer dedim ama geçmedi illa kendi memleketimde sürekli gittiğimiz yer gece rüyama bile giriyor 😂😂ara ara o yerin internetten resimlerine bakıyorum ünlü Allahım herkesin bildiği bir yer de değil ama işte 😅😅neyse memlekete gitmeye az kaldı diye direniyorum 🙈benim bir önceki kısa süren gebeliğimde çilekti o da çok zorlamıştı uykudan çilek kokusu ile uyanıyordum 🤦‍♀️eşim bile bana çilek gibi kokuyordu 😂😂😂

Of of bu mide bulantısı hayattan bezdirdi bizi gerçekten sürekli meyve falan biseyler atistiriyorum ana yemek yiyemiyorum beni gören zayıflamissin yüzün çökmüş hayırdır diyor 😪valla göz altlarim karardı bugün eşime sordum ben çok mu cirkinlestim diye 😂oda yoo her zamanki çirkinliğin dedi saolsun 😏
aynı durumdayız hiç midesi bulanmayanlara çok imreniyorum az önce 2. defa kusup geldim yarım saat arayla bişey yiyemiyorum yediğimide kusuyorum. prilam çok iyi geliyor dün unuttum içmeyi bügün içim dışıma çıktı resmen :KK43:
Annem dedi ki sabah uyanıp aç karnına bişey yemeden kavrulmuş nohut satıyorlar ya ısırınca dağılıveren toz gibi onu yersek mide asidini o alıyormuş öyle olunca hem yanma hem mide bulantısı iyi gelirmiş benim bulantı yok ama yanmaya çok iyi geldi bir deneyin belki işe yarar

Annem dedi ki sabah uyanıp aç karnına bişey yemeden kavrulmuş nohut satıyorlar ya ısırınca dağılıveren toz gibi onu yersek mide asidini o alıyormuş öyle olunca hem yanma hem mide bulantısı iyi gelirmiş benim bulantı yok ama yanmaya çok iyi geldi bir deneyin belki işe yarar
Mümkün değil sabah afedersiniz o sarı suyu çıkarmadan güne başlarsam zehir olur bulantiyla her yediğimi cikartirim

Günaydın kizlaar. Bugün 11 de muayenem var.☺️
Size bir şey soracağım benim özel sigortam var SSK dan yararlanamiyorum progestan kullanıyorum 5 günde bitiyor ve özel sigorta karsilamadigimdan 5 günde bir 104 TL veriyorum. Ssk li olanlar için de aynı mı bu durum?SSK karşılıyor mu
Elimde bir kutu kaldı doktorum kesti ücretsiz gönderebilirim size isterseniz hangi şehirdesiniz ? Ziyan olmasın kargo ilaçtan daha az tutar

Allah yardımcınız olsun valla midesi bulanan kim varsa yaşamadım ama yanma bile beni zorluyor bulanma daha da zordur
İlk ayların bulantisindan sa son ayları tercih ediyorum öyle düşün yani oğlumda son aylar bulantım hafif te olsa geçtiği için çok rahattım göbek büyümüş el ayak şişmiş bel omuz agrimis hiç umrumda değildi valla

X