2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar şimdi benim son regl tarihim 7 nisan boyle olunca 7 temmuzda mı üç ay dolmuş olacak yoksa yarin 12. Haftam doluyor o zaman mı 3 ay dolmuş oluyo. Arada cok zaman yok ama merak ettim

Peki canım yemekten 2 saat sonra alsam demiri nasil olur
Canim Demir nasıl kullanılmalı bilmiyorum şimdi ben folik asit progestan kullanıyorum henuz.
Daha önce hamileligimi takip eden çok iyi bir endokrin doktoru var yine ona gidiyorum demir gibi vitamin haplarının arasına 3.5 saat koymam gerektiğini söyledi. Ben daha önce demir kullanırken bilmediğim için değerlerim düşürmüş.

Uçan hamam böcekleri, tuvalet terliğinden çıkan akrep, bide buralarda üç günlük deniliyormuş bizim kendi memleketimizde dili kızıl denir duvarlarda et rengi bi kertenkelemsi hayvan ilk evimden şahane anılar 😂😂
Canım o eve yuva yapmıştır belki ilaclayin. Çok korkarım valla bizde yok çok şükür. Cook eskiden ben 10 yaşlarındayken anne evinde çok olurdu. Yazlik Ev diye tabanlari fayans ile dosetmistik bir sürü yuvası çıktı. Sonra da bir daha cikmadi çok şükür.

Kızlar dün gece hayatımın en saçma rüyasını gördüm anlayan varsa bi yorumlasın Allah aşkına. Rüyamda ne akılsa bebegimi sevmek için dışarıya çıkarıyorum ama baya buyuk 7 aylık gibi. Seviyorum oksuyorum geri sokmak istiyorum tabiki girmiyor. Diyorum plasentadan beslense yetmez mi acaba diyorum salak saçma şeyler ya bi uyandım ter içinde kalmışım.
Tamamen midelerimizden sebep böyle saçma sapan rüyalar görüyoruz mide karman çorman olunca 🤣 bende 2 gun once ruyamda herkes tatile gitmis annemler esim kayinvalidemler beni almamislar hamileyim diye nasil aglayarak uyanmıştım sabah bi baktım gozumden yaş gelmiş 😁😁😁 dün de bebegimi emziriyordum ayy diyorum be çok sütüm varmış fışkırıyordu mübarek 😀

Bende devamlı meyve yiyorum ağzımın tadı çok kötü çünkü. Yemek yiyorum ama yedikten sonra daha kötü oluyor resmen midem yemek kabul etmiyor sanki. Yüzüm sarardı benimde resmen cirkinlestim ama son zaman bı kilo alınca iyi oluyor olsun geçici dönem nasılsa ☺️
Bende ayni durumdayim herkes zayiflamissin benzin atmış hastamisin diyor. Karnimda cikti.agzimda hep o kötü tat var ne yesem ayni.Elhamdullillah buna ne yapalim hepsi geçici.4.aydan sonra istahimix acilir kilo alırız zaten tiksinme bulantı da gider diye düşünüyorum 😊

Bende ayni durumdayim herkes zayiflamissin benzin atmış hastamisin diyor. Karnimda cikti.agzimda hep o kötü tat var ne yesem ayni.Elhamdullillah buna ne yapalim hepsi geçici.4.aydan sonra istahimix acilir kilo alırız zaten tiksinme bulantı da gider diye düşünüyorum 😊
Evet bu ağızdaki tat bozukluğu çok kötü meyve bile yesem hemen acı çekirdek demisim gibi bir tat çıkıyor meydana 😑😑

Uçan hamam böcekleri, tuvalet terliğinden çıkan akrep, bide buralarda üç günlük deniliyormuş bizim kendi memleketimizde dili kızıl denir duvarlarda et rengi bi kertenkelemsi hayvan ilk evimden şahane anılar 😂😂
Ayyy 🙈🙈 o böcekler hasta ediyor insanı, balkonda ya da salonda kendi halinde oturuyorsun, dışardan uçup geliyor lanet olasıca 😅 ben çocukken sokaklarda da çok olurdu, oyun oynardık dinlenmek için kaldırıma otururduk kaç kez ayağımdan üstüme tırmanmaya çalışırken çığlık kıyamet kaçtığımı bilirim 😂 başka hiçbir memlekette karşılaşmadım o böcekle.. sen nerden geldin antalyaya 😊

Kızlar şimdi benim son regl tarihim 7 nisan boyle olunca 7 temmuzda mı üç ay dolmuş olacak yoksa yarin 12. Haftam doluyor o zaman mı 3 ay dolmuş oluyo. Arada cok zaman yok ama merak ettim
Benim de 8 nisan 😊 geçen gün eşimle konuşmuştuk aynı şeyi. Aslında 3 ay daha dolmuş olmuyor. 12x7 günden 84 günlük olacak minişler 🥰 90. gün artık 3 ay bitiyor

Ya inanmak istemiyorum 😂 ben tayinimizi antalyaya isteyelim diyodum bu böcek olayı beni bitirdi
Canım o eve yuva yapmıştır belki ilaclayin. Çok korkarım valla bizde yok çok şükür. Cook eskiden ben 10 yaşlarındayken anne evinde çok olurdu. Yazlik Ev diye tabanlari fayans ile dosetmistik bir sürü yuvası çıktı. Sonra da bir daha cikmadi çok şükür.
Bu bizim ilk evimizdi daha köyden taraflarda bir yerdi şimdi taşındık merkezde öyle bişey hiç görmedim 🙈

Ayyy 🙈🙈 o böcekler hasta ediyor insanı, balkonda ya da salonda kendi halinde oturuyorsun, dışardan uçup geliyor lanet olasıca 😅 ben çocukken sokaklarda da çok olurdu, oyun oynardık dinlenmek için kaldırıma otururduk kaç kez ayağımdan üstüme tırmanmaya çalışırken çığlık kıyamet kaçtığımı bilirim 😂 başka hiçbir memlekette karşılaşmadım o böcekle.. sen nerden geldin antalyaya 😊
Cidden o uçanı bende görmedim hiç başka yerde 😂mersinin bir ilçesi 🙈

Günaydın canım ay sen de sağlıkçısin değil mi benim eşimde sabah 8 de nöbetten geldi uyuyor horul horul gerçekten rabbim yardımcınız olsun işiniz çok yoğun.. İşte bugün randevum var 2 buçukta bakalım eşimin çalıştığı hastaneye gidicez.. Eşimi de uyandırıp ☺️
Aynen canım benim bir de bugün oğlan hasta oldu 😭 boğaz sis antibiyotik başladı nasıl geçti rwndevun canim senin

Cinsiyet tahmini yapın bakalım 🤭 1 hafta gerideydi şükür haftasına ulaşmış :)
IMG_20220629_162521.jpg

Bende bu ay 2 defa gittim aynı anda hem özel hem devlete gidiyorum . Baktım bugün devlete randevu boş. Yine aldım. Deli gibi mi davranıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum.
:) estagfirullah, deli gibi degil merak ediyorsunuz elbette. Ancak bu kadar sık ultrasona girmenin de dogru olmadigini biliyorum. Her ne kadar ses dalgalariyla calisiyor zarari yok denae de, daha once de konusu gecmisti, Abd dahil bircok avrup ulkesinde hamilelik boyunca iki kez giriyosunuz ultrasona. Onlar sakinci oldugu iddiasiyla sinirli tutuyorlar. Olcumlerin cogunu eski usul anne karnini mezurayla olcerek filan yapan yerler var. Siteteskopla kalp dinlemeler filan.

X