- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.261
Kızlar şimdi benim son regl tarihim 7 nisan boyle olunca 7 temmuzda mı üç ay dolmuş olacak yoksa yarin 12. Haftam doluyor o zaman mı 3 ay dolmuş oluyo. Arada cok zaman yok ama merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber veririm canım inşallahHadi bakalım habersiz bırakma bizi
Uygulamayla takip yapıyor musun benim o şekilde doğru çıkıyorKızlar şimdi benim son regl tarihim 7 nisan boyle olunca 7 temmuzda mı üç ay dolmuş olacak yoksa yarin 12. Haftam doluyor o zaman mı 3 ay dolmuş oluyo. Arada cok zaman yok ama merak ettim
Canim Demir nasıl kullanılmalı bilmiyorum şimdi ben folik asit progestan kullanıyorum henuz.Peki canım yemekten 2 saat sonra alsam demiri nasil olur
Canım o eve yuva yapmıştır belki ilaclayin. Çok korkarım valla bizde yok çok şükür. Cook eskiden ben 10 yaşlarındayken anne evinde çok olurdu. Yazlik Ev diye tabanlari fayans ile dosetmistik bir sürü yuvası çıktı. Sonra da bir daha cikmadi çok şükür.Uçan hamam böcekleri, tuvalet terliğinden çıkan akrep, bide buralarda üç günlük deniliyormuş bizim kendi memleketimizde dili kızıl denir duvarlarda et rengi bi kertenkelemsi hayvan ilk evimden şahane anılar
Tamamen midelerimizden sebep böyle saçma sapan rüyalar görüyoruz mide karman çorman olunca bende 2 gun once ruyamda herkes tatile gitmis annemler esim kayinvalidemler beni almamislar hamileyim diye nasil aglayarak uyanmıştım sabah bi baktım gozumden yaş gelmiş dün de bebegimi emziriyordum ayy diyorum be çok sütüm varmış fışkırıyordu mübarekKızlar dün gece hayatımın en saçma rüyasını gördüm anlayan varsa bi yorumlasın Allah aşkına. Rüyamda ne akılsa bebegimi sevmek için dışarıya çıkarıyorum ama baya buyuk 7 aylık gibi. Seviyorum oksuyorum geri sokmak istiyorum tabiki girmiyor. Diyorum plasentadan beslense yetmez mi acaba diyorum salak saçma şeyler ya bi uyandım ter içinde kalmışım.
Bende ayni durumdayim herkes zayiflamissin benzin atmış hastamisin diyor. Karnimda cikti.agzimda hep o kötü tat var ne yesem ayni.Elhamdullillah buna ne yapalim hepsi geçici.4.aydan sonra istahimix acilir kilo alırız zaten tiksinme bulantı da gider diye düşünüyorumBende devamlı meyve yiyorum ağzımın tadı çok kötü çünkü. Yemek yiyorum ama yedikten sonra daha kötü oluyor resmen midem yemek kabul etmiyor sanki. Yüzüm sarardı benimde resmen cirkinlestim ama son zaman bı kilo alınca iyi oluyor olsun geçici dönem nasılsa
Evet bu ağızdaki tat bozukluğu çok kötü meyve bile yesem hemen acı çekirdek demisim gibi bir tat çıkıyor meydanaBende ayni durumdayim herkes zayiflamissin benzin atmış hastamisin diyor. Karnimda cikti.agzimda hep o kötü tat var ne yesem ayni.Elhamdullillah buna ne yapalim hepsi geçici.4.aydan sonra istahimix acilir kilo alırız zaten tiksinme bulantı da gider diye düşünüyorum
Ayyy o böcekler hasta ediyor insanı, balkonda ya da salonda kendi halinde oturuyorsun, dışardan uçup geliyor lanet olasıca ben çocukken sokaklarda da çok olurdu, oyun oynardık dinlenmek için kaldırıma otururduk kaç kez ayağımdan üstüme tırmanmaya çalışırken çığlık kıyamet kaçtığımı bilirim başka hiçbir memlekette karşılaşmadım o böcekle.. sen nerden geldin antalyayaUçan hamam böcekleri, tuvalet terliğinden çıkan akrep, bide buralarda üç günlük deniliyormuş bizim kendi memleketimizde dili kızıl denir duvarlarda et rengi bi kertenkelemsi hayvan ilk evimden şahane anılar
sıcağı birazcık dert olabilir kabulBenim İstanbul'dan arkadaşım gelmişti temmuz ayında gezerken bayıldı Antalya'nın en sevdiği yeri metrobusler oldu soguk olduğu için
Benim de 8 nisan geçen gün eşimle konuşmuştuk aynı şeyi. Aslında 3 ay daha dolmuş olmuyor. 12x7 günden 84 günlük olacak minişler 90. gün artık 3 ay bitiyorKızlar şimdi benim son regl tarihim 7 nisan boyle olunca 7 temmuzda mı üç ay dolmuş olacak yoksa yarin 12. Haftam doluyor o zaman mı 3 ay dolmuş oluyo. Arada cok zaman yok ama merak ettim
Ya inanmak istemiyorum ben tayinimizi antalyaya isteyelim diyodum bu böcek olayı beni bitirdi
Bu bizim ilk evimizdi daha köyden taraflarda bir yerdi şimdi taşındık merkezde öyle bişey hiç görmedimCanım o eve yuva yapmıştır belki ilaclayin. Çok korkarım valla bizde yok çok şükür. Cook eskiden ben 10 yaşlarındayken anne evinde çok olurdu. Yazlik Ev diye tabanlari fayans ile dosetmistik bir sürü yuvası çıktı. Sonra da bir daha cikmadi çok şükür.
Cidden o uçanı bende görmedim hiç başka yerde mersinin bir ilçesiAyyy o böcekler hasta ediyor insanı, balkonda ya da salonda kendi halinde oturuyorsun, dışardan uçup geliyor lanet olasıca ben çocukken sokaklarda da çok olurdu, oyun oynardık dinlenmek için kaldırıma otururduk kaç kez ayağımdan üstüme tırmanmaya çalışırken çığlık kıyamet kaçtığımı bilirim başka hiçbir memlekette karşılaşmadım o böcekle.. sen nerden geldin antalyaya
Iyy korkulu rüyam o böceklerne çok kişi var Antalya’dan çok şanslısınız benim doğup büyüdüğüm yer ama artık yılda birkaç hafta gidebiliyorum aile ziyareti için, çok özlüyorum.. uçan devasa hamamböcekleri hariç tabii
Tabi yine iste olumlu Yanı çok ama doğası farklıYa inanmak istemiyorum ben tayinimizi antalyaya isteyelim diyodum bu böcek olayı beni bitirdi
Aynen canım benim bir de bugün oğlan hasta oldu boğaz sis antibiyotik başladı nasıl geçti rwndevun canim seninGünaydın canım ay sen de sağlıkçısin değil mi benim eşimde sabah 8 de nöbetten geldi uyuyor horul horul gerçekten rabbim yardımcınız olsun işiniz çok yoğun.. İşte bugün randevum var 2 buçukta bakalım eşimin çalıştığı hastaneye gidicez.. Eşimi de uyandırıp
Cok mantıklıBenim de 8 nisan geçen gün eşimle konuşmuştuk aynı şeyi. Aslında 3 ay daha dolmuş olmuyor. 12x7 günden 84 günlük olacak minişler 90. gün artık 3 ay bitiyor
Iyi geçti cok şükür ama dr hayvanlardanve kediden bulasan bir virus olduğunu söyledi bebek icin riskli uzak dur dedi ben de hayvanları cok severim üzüldümAynen canım benim bir de bugün oğlan hasta oldu boğaz sis antibiyotik başladı nasıl geçti rwndevun canim senin
:) estagfirullah, deli gibi degil merak ediyorsunuz elbette. Ancak bu kadar sık ultrasona girmenin de dogru olmadigini biliyorum. Her ne kadar ses dalgalariyla calisiyor zarari yok denae de, daha once de konusu gecmisti, Abd dahil bircok avrup ulkesinde hamilelik boyunca iki kez giriyosunuz ultrasona. Onlar sakinci oldugu iddiasiyla sinirli tutuyorlar. Olcumlerin cogunu eski usul anne karnini mezurayla olcerek filan yapan yerler var. Siteteskopla kalp dinlemeler filan.Bende bu ay 2 defa gittim aynı anda hem özel hem devlete gidiyorum . Baktım bugün devlete randevu boş. Yine aldım. Deli gibi mi davranıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum.