- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.201
Ben bütün şirketleri tek tek aradım fiyat aldım, karar veremiyordum sonra bir arkadaşımla konuşurken intergen’i önerdi, orda çalışan bir arkadaşı varmış ona güvenerek yaptırmış ben de sorup soruşturdum aklıma yattı, en uygun fiyatı da ordan almıştım zaten, geçen hafta fetal DNA için kan verdim sonucu bekliyorum. Bu laboratuvar Türkiye’de olduğu için güvenmeyenler de var ama burayı öneren doktor da yaptıran da çok.. siz içinize neresi sinerse orda yaptırın bence çünkü pahalı bir test, o kadar para verip akılda soru işareti kalması hoş olmazDoktorum amniosentez dışında hiç bir test güvenmiyormuş kesin sonuç istiyorsan amniosentez yap dedi o da çok maliyetli 7000 tl gibi bir şey dedi doktor. Kafam iyice karıştı siz hangi testi yapacaksınız ? Ve hangi şirketlerle görüştünüz benim bu konuda hiç bilgim yok
eşim gecen aradı bulamadı kavrulmuş nohut ya. ilaç kullanıyorum onun yerine çok iyi geliyor başka türlü mideye yemek girmiyordu bende .bana maden suyu çok iyi gelmişti mide yanmasınaAnnem dedi ki sabah uyanıp aç karnına bişey yemeden kavrulmuş nohut satıyorlar ya ısırınca dağılıveren toz gibi onu yersek mide asidini o alıyormuş öyle olunca hem yanma hem mide bulantısı iyi gelirmiş benim bulantı yok ama yanmaya çok iyi geldi bir deneyin belki işe yarar
Benim daha ilkİlk ayların bulantisindan sa son ayları tercih ediyorum öyle düşün yani oğlumda son aylar bulantım hafif te olsa geçtiği için çok rahattım göbek büyümüş el ayak şişmiş bel omuz agrimis hiç umrumda değildi valla
Kuzenimde öyleydi yaparken inşallah çocuğumun totosuna batırmam iğneyi diyorduBenim daha ilko yüzden son aylar ile ilgili hiç fikrim yok son aylar deyince tek düşündüğüm şey iğneyi göbekten yapamam koluma nasıl yapacağım korkusu
Zaten artık maden suyu, nohut bide yoğurt ara ara yiyorum bunlar baya rahatlatıyor gerçekten ama şükür en azından yansa da yemek yiyebiliyor insan dediğin gibi bulansa daha zoreşim gecen aradı bulamadı kavrulmuş nohut ya. ilaç kullanıyorum onun yerine çok iyi geliyor başka türlü mideye yemek girmiyordu bende .bana maden suyu çok iyi gelmişti mide yanmasına
Aslında mümkün değil çünkü yapı ona göre iğne de ona göre ayarlanmış ama işte insan illaki teori üretiyorKuzenimde öyleydi yaparken inşallah çocuğumun totosuna batırmam iğneyi diyordu
Göbek en kolayiymis ama bnce göbeğin yavaş yavaş çıkacağı için alışır ve yaparsınAslında mümkün değil çünkü yapı ona göre iğne de ona göre ayarlanmış ama işte insan illaki teori üretiyorne kadar bilsem de batıramam gibi
Leblebi aynı işi görmez mi kieşim gecen aradı bulamadı kavrulmuş nohut ya. ilaç kullanıyorum onun yerine çok iyi geliyor başka türlü mideye yemek girmiyordu bende .bana maden suyu çok iyi gelmişti mide yanmasına
Bende aynıydım doktora söyledim sen istediğin zaman gel haftada bir bile olabilir yeter ki stres yapma dedi.Bi de devlette doktorum sağolsun.her hafta gidip görüyorum daha uzun bekleyemiyorumKızlar sürekli doktora gitmek istiyorum iyi mi diyeBebekte bi sıkıntı olursa vucüt sinyal veriyomu anlarmıyz yani allah korusun tabikide
Güzel haberler ile dön inşallah. Belki cinsiyeti de söyler. Benim ikili tarama 12+3 e denk geliyor. 2 hafta da bir ben de gidiyorum. Tüp bebek ilaçların bitti mi. Bana dr geldiğinde ilaçları bitirmeyi planlıyorum demişti.Kızlar günaydınbugün muayene var ikili tarama testi yapacakmış bana dua edin lütfen. 2 hafta görmedim yavruma
Bende bu ay 2 defa gittim aynı anda hem özel hem devlete gidiyorum . Baktım bugün devlete randevu boş. Yine aldım. Deli gibi mi davranıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum.Bende aynıydım doktora söyledim sen istediğin zaman gel haftada bir bile olabilir yeter ki stres yapma dedi.Bi de devlette doktorum sağolsun.her hafta gidip görüyorum daha uzun bekleyemiyorum
Okudukça korkuyoruz sanırım. Sorularla boğdum sanırım dr u. Eşime ben yokken eve bi ultrason makinesi alın ancak öyle rahatlar demiş.Bende bu ay 2 defa gittim aynı anda hem özel hem devlete gidiyorum . Baktım bugün devlete randevu boş. Yine aldım. Deli gibi mi davranıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum.
Ben 2 hafta gitmedim bugün konuşacam kessin artıkGüzel haberler ile dön inşallah. Belki cinsiyeti de söyler. Benim ikili tarama 12+3 e denk geliyor. 2 hafta da bir ben de gidiyorum. Tüp bebek ilaçların bitti mi. Bana dr geldiğinde ilaçları bitirmeyi planlıyorum demişti.
Günlük 1 iğne 2 fitil 1 ekoprin kaldı. İğneyi de haftaya kontrole gidince kesecekti. Ense ve buruna da bakacak. Hayırlı haberlerle gel inşallahBen 2 hafta gitmedim bugün konuşacam kessin artık
Sanırım okumamak gerek. Bi yandan da vicdan azabındayım belki ihtiyacı olan birinin randevusunu aldım diye. Yukarda yazmışlar bebeği kaybettim belirti yoktı karnımda falan diye nerden okudum akşamdan beri aklımda gideyim artık. Haftaya da özelde randevum varOkudukça korkuyoruz sanırım. Sorularla boğdum sanırım dr u. Eşime ben yokken eve bi ultrason makinesi alın ancak öyle rahatlar demiş.
Hiçbir şey olmaz göreceksin nasıl hareketli bugünKızlar günaydınbugün muayene var ikili tarama testi yapacakmış bana dua edin lütfen. 2 hafta görmedim yavruma
Bacağından yaparsın canım endişe etme ben de hala göbekten yapıyorum kistler oluştu coraspin de kullandığım için morarmalar oluyor. Allah yardımcımız olsunBenim daha ilko yüzden son aylar ile ilgili hiç fikrim yok son aylar deyince tek düşündüğüm şey iğneyi göbekten yapamam koluma nasıl yapacağım korkusu
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım ama ikili tarama için erken değil mi doktor bana yapmadıKızlar günaydınbugün muayene var ikili tarama testi yapacakmış bana dua edin lütfen. 2 hafta görmedim yavruma
10. Haftadan itibaren yapıyorlar aslındaGüzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım ama ikili tarama için erken değil mi doktor bana yapmadı