2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aman işte bazen illa şeytan dürtüyor sonra hemen koşarak o fikirden uzaklaşıyorum 🙈🥰

Aman hepimiz güzel geçirelim hepimizin bebekleri iyi olsun da arada gelen bu vesvese işlerine bile razıyım ben sonra hemen uzaklaşıyorum zaten bide göğsüm baktım hala sert mi tamam diyorum 🙈😇
Bende öyleyim çok şükür iki haftadır iyiyim belirtim yok ara ara korku giriyor içime 🙈😄 sadece midemde çok fazla şişlik var özellikle yemeklerden sonra oluyor 5 aylık hamile gibi

Canım naptın renkli ultrasona girdin mi ? İnsallah yanlış görmüştür doktorun, hiçbir sorun yoktur umarım dua ederken bile aklıma geldin. Sonucunu merak ediyorum
22. Haziranda gidicem canım özeller çok pahalı devlette de anca ayarlayabildik bakalım hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz inşallah düzelir falan diye şimdi cuma tekrar çağırdı kendi doktorum hem tarama sonuçları da anca çıkar demişlerdi bakalım bekliyorum Allah razı olsun :)

İnşallah canım ya bende öyle düşünüyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum oğlumda deli gibi kanadım şükür şu an çok iyi inşallah bu da iyi olacak ama insan bir düzgün bakar ya çok sinir bozucu yani 🥺
Kuzu bana da plasenta aşağıda dedi ama bence yukarı çıkar bu dedi. Eğer çıkmazsa ne oluyor sen tecrübelisin. Kanama lekelenme vs yok
Kızlar aç kaldıkça midesi bulananlara özel çok güzel bişi keşfettim sade galeta bende manyak işe yaradı ya hem tadı tuzu yok yumurta kokusu yok tiksindirmiyo hemde acliginizi ve bulantinizi bastırıyor bimde satilanlardan aldım iyiki almışım valla paket paket tüketmeyi düşünüyorum 🤣
IMG_20220616_001435.jpg

Yerken okudum 😂

Vallahi bugün benimde midem çok kötü kusma desen yok anlamsız bir boğazımda yanma ve kusacak hissi geliyor iki seferdir çiğneme tableti aldım bugün yemeği zar zor yedim, Allah yardımcımız olsun normalde yoktu düm biraz başladı bugün bastırdı benimki de 😢
Bende öyleydim sonra gidip kustum ama hala yanma devam ediyor oturup agliyicam resmen o dereceye geldim. Yengemle konuştum bugün oda yanma yaşamış ve doğuma kadar sürdüğünü söyledi moralim biraz daha bozuldu tabi bilmiyorum nasıl geçecek 🤢

Bende öyleydim sonra gidip kustum ama hala yanma devam ediyor oturup agliyicam resmen o dereceye geldim. Yengemle konuştum bugün oda yanma yaşamış ve doğuma kadar sürdüğünü söyledi moralim biraz daha bozuldu tabi bilmiyorum nasıl geçecek 🤢
Canım yanma için gaviscon veya rennie kullanılabiliyor gebelikte. Yine de doktoruna danışıp kullan, eziyet etme kendine

Canım yanma için gaviscon veya rennie kullanılabiliyor gebelikte. Yine de doktoruna danışıp kullan, eziyet etme kendine
Ewt bende 2 gündür gaviscon kullanıyorum ama banamisin demiyor bir gram bile dindirmedi yanmayı şişeyi kafama dikip içmek istiyorum artik🤦‍♀️🤦‍♀️doktorum geçmezse mide koruyucu hala geceriz demişti yarin da geçmezse ariyicam onu

Beypazarı en etkilisi doğuma kadar dehşet verici şekilde sürdü benim . Hiçbir şey işe yaramadı maden suyu ile geçirdim hamileliği . Aşırı saçlı doğdu kızım .

Hafif şeyler yiyip dengeleyeceğiz artık, sende öyle düşünme kız 🤦🏻‍♀️

Kuzu bana da plasenta aşağıda dedi ama bence yukarı çıkar bu dedi. Eğer çıkmazsa ne oluyor sen tecrübelisin. Kanama lekelenme vs yok

Eki Görüntüle 3084647
Yerken okudum 😂
Benim ki 7. Ayda yukarı çıkmıştı ama öncesinde sürekli kanamam oldu yataktan kalkamadım bir de doğumu yebidogan yoğun bakım yetişkin yoğun bakım olan bir yerde yapmam gerektiğini söyledi çünkü rahim alinmasona kadar gidebilir ddedi ama şükür çıkmıştı benim ki 7. Ayda çok nadir çıkmadığı oluyormuş ins çıkar bizim bebislerimiz de 🤲 Hani daha önce yaşadığım için böyle bir şey bekliyordum ama bana bir sürü yasak saydı ve ben çalışıyorum günde kaç kez eğiliyorum bunu söyleyince cevap yok tabi... Bakalım kendi doktoruma cumartesi günü gideceğim o ne diyecek

22. Haziranda gidicem canım özeller çok pahalı devlette de anca ayarlayabildik bakalım hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz inşallah düzelir falan diye şimdi cuma tekrar çağırdı kendi doktorum hem tarama sonuçları da anca çıkar demişlerdi bakalım bekliyorum Allah razı olsun :)
Burdan da haber eder misin canım inşallah yanlış görmüştür hiçbir sorun çıkmasın 🤲🏻

Kızlar oksapar kullananlar, göbgeğimde ağrılı şişlikler oluştu iğne vurduğum yerlerde 😔 sizde oldu mu? İğneyi kol veya bacaktan yapan var mı?
Benim bir tarafta vurdum hem kanadı hem morardı hemde içten bir şiş dokununca acıyor sonra fark ettim ne zaman iğneyi vurup otursam böyle oluyor, kaç gündür orası mor diye tek tarafa yapıyorum ama vurunca bi 20 dk uzanıyorum sakin sakin şükür daha rahat ettim, koluma kendim vurmak tersime geldi sadece 2 gün kuzenim vurdu

Sürekli migrenim tutuyor napıcam bilmiyorum aşırı moralim bozuk. Normalde arveles vs bile etki etmez reçeteli ilaç kullanırdım düşünün. Ağlayasım geliyor Ağlayamıyorum da daha çok ağrır diye .
Canım geçmiş olsun benim de migrenim var şimdiden 2 atak geçirdim acile git parolu serum şeklinde verdiklerinde ağrıyı kesiyor. Tabletle alakası yok. Boşa çekme ağrıyı. Gebe oldugunu söyle parol verirler keser ağrını

Canım geçmiş olsun benim de migrenim var şimdiden 2 atak geçirdim acile git parolu serum şeklinde verdiklerinde ağrıyı kesiyor. Tabletle alakası yok. Boşa çekme ağrıyı. Gebe oldugunu söyle parol verirler keser ağrını
İlaç almayım diyorum ama böyle daha çok zarar görüyorum sanırım bir dahakine beklemeden gideceğim . Kesiyor diyorsunuz madem. Yoksa o günlerim yaşanmamış gibi geçiyor

Kızlar kan sulandırıcı kanama yokken mi kullanılıyor. Kanama olduğu halde kullanan var mı? Doktora sordum daha sonra dedi.Normalde bu zaman baslatcakti .başlatmama sebebi Ara ara kanamam olduğu için midir?

Kızlar kan sulandırıcı kanama yokken mi kullanılıyor. Kanama olduğu halde kullanan var mı? Doktora sordum daha sonra dedi.Normalde bu zaman baslatcakti .başlatmama sebebi Ara ara kanamam olduğu için midir?
Kanaman olduğu içindir kanama olunca riske atamazlar daha fazla kanamaya sebep oluyor daha önce bir arkadaşın olmuştu kanama varken iğne ve coraspirin devam ettirip bebeğini kaybeden, ha baştan kanamasızken iğne coraspirin başlayıp kanama olunca coraspirin kesip kanaması düzelen de var ama senin öyle değil en başından direk kanama var bence ondan vermemiştir

X