2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimde bir haftadir ilk zamanlar 2 ped kadar geldi . İğneyle durdu. Kırmızı geliyor iğneden sonra zamanla kahveye dönüp azalıyor.İnsallah geciverir de tedirgin olmaktan kurtuluruz 🙏

Hanimlar yaa benim bence karnim buyuyor. Ama henuz yeni 8.haftaya girdim, mumkun de degil gibi. Gebe oldugumu ogrendigimde kilo verme surecine bismillah demis ve ayvadan biraz daha hallice olan gobegimi eritmeye niyet etmistim ki yarim kaldi ve o gobek erimedi tabi. Simdi bakiyorum kilo aldigim da yok ama karnim buyuyor ya da sisiyor ama bisiyler oluyor bence. Sizde de var mi oldu mu boyle sislik ciddi boyutta ya da buyume artik ner neyse. Baya baya 4 aylik bence.
benim de öyleydi büyük ihtimal gazdır bir sabah kalkıyorsun dümdüz bazen top gibi :)

Hanimlar yaa benim bence karnim buyuyor. Ama henuz yeni 8.haftaya girdim, mumkun de degil gibi. Gebe oldugumu ogrendigimde kilo verme surecine bismillah demis ve ayvadan biraz daha hallice olan gobegimi eritmeye niyet etmistim ki yarim kaldi ve o gobek erimedi tabi. Simdi bakiyorum kilo aldigim da yok ama karnim buyuyor ya da sisiyor ama bisiyler oluyor bence. Sizde de var mi oldu mu boyle sislik ciddi boyutta ya da buyume artik ner neyse. Baya baya 4 aylik bence.
Gaz kuzum çoğu gaz şişkinlik hazımsızlık hepsi oluyor hormonlar yükseldikçe.
Kisiden kisiyede değişir belki sende de belirgenlesmistir biraz.

Kızlar aç kaldıkça midesi bulananlara özel çok güzel bişi keşfettim sade galeta bende manyak işe yaradı ya hem tadı tuzu yok yumurta kokusu yok tiksindirmiyo hemde acliginizi ve bulantinizi bastırıyor bimde satilanlardan aldım iyiki almışım valla paket paket tüketmeyi düşünüyorum 🤣

Gaz kuzum çoğu gaz şişkinlik hazımsızlık hepsi oluyor hormonlar yükseldikçe.
Kisiden kisiyede değişir belki sende de belirgenlesmistir biraz.
Doktorlar da bu durumu gaz ve hormonal degisiklik diye anlatiyor, evet haklisiniz. Ama benim ayvadan hallice olan o gobek baya orta boy karpuz mubarek :)

benim de öyleydi büyük ihtimal gazdır bir sabah kalkıyorsun dümdüz bazen top gibi :)
Daha duz oldugunu pek gormedim, bundan snra da uzunca bir sure goremiycem galiba :))))

Riskli veya risksiz herhengi bir yorum yapıyor mu ? o zmana kadar yatmanizi istediler mi?benim de iğnenin etkisi geçince kırmızı geliyor iğneyle tekrar duruyor kahverengiye dönüp kesiliyor.
benim kanamam yok ama kese etrafında birikmiş korkuyorum keseye zarar verir diye stresi yetiyor yani Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim kanamam yok ama kese etrafında birikmiş korkuyorum keseye zarar verir diye stresi yetiyor yani Allah hepimizin yardımcısı olsun
Doktor Kese yanında kanama alanı var demişti sonra kanamalarım oldu kese biraz düzensizlesmis dedi sonra tekrar baktığında düzgün dedi.😵Bende pazartesi başka doktora gideceğim bakalım ne diyecek.merkeze gidemiyorum riskliyim diye ilcedede güvendiğim doktor yok

Merhaba benim de ultrasonda göründü pazartesi günü kanama alanı. Normalde kanamam hic olmadı hala yok. Bir hafta rapor ve progestan hap verdi dinlen dedi doktor. O kan yine vücut tarafından emilebilir ya da aniden vücut dışına çıkabilir korkma diye de uyardı.
Bizim yapabileceğimiz doktoru dinlemek stresten uzak durmak. Aynı durumda burda pek çok kişi var, kanama alani olan çoğu insan sağlıkla alıyor çocuğunu kucağına zaten 🤗

Çekeceğiz herhalde daha netten baktım 12. Haftaya kadar sürer diyor insallh bizimde ozmana kadar biter yoksa sürünürüz doğuma kadar
Vallahi bugün benimde midem çok kötü kusma desen yok anlamsız bir boğazımda yanma ve kusacak hissi geliyor iki seferdir çiğneme tableti aldım bugün yemeği zar zor yedim, Allah yardımcımız olsun normalde yoktu düm biraz başladı bugün bastırdı benimki de 😢

Kızlar aç kaldıkça midesi bulananlara özel çok güzel bişi keşfettim sade galeta bende manyak işe yaradı ya hem tadı tuzu yok yumurta kokusu yok tiksindirmiyo hemde acliginizi ve bulantinizi bastırıyor bimde satilanlardan aldım iyiki almışım valla paket paket tüketmeyi düşünüyorum 🤣
Bende tuzlu kraker yiyorum büyük paket 😂 eşim gitmiş büyük poşeti doldurmuş getirmiş 😅

Merhaba benim de ultrasonda göründü pazartesi günü kanama alanı. Normalde kanamam hic olmadı hala yok. Bir hafta rapor ve progestan hap verdi dinlen dedi doktor. O kan yine vücut tarafından emilebilir ya da aniden vücut dışına çıkabilir korkma diye de uyardı.
Bizim yapabileceğimiz doktoru dinlemek stresten uzak durmak. Aynı durumda burda pek çok kişi var, kanama alani olan çoğu insan sağlıkla alıyor çocuğunu kucağına zaten 🤗
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim benimde kontrolüm yarın aslında gayet rahattım ama kontrol süresi yaklaştıkça stresim artıyor galiba mesajınız bana moral oldu Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤗

Doktor Kese yanında kanama alanı var demişti sonra kanamalarım oldu kese biraz düzensizlesmis dedi sonra tekrar baktığında düzgün dedi.😵Bende pazartesi başka doktora gideceğim bakalım ne diyecek.merkeze gidemiyorum riskliyim diye ilcedede güvendiğim doktor yok
Düzgündür inşallah korkmayın ikinci baktığında düzgün görmüş zaten ilkinde yanılmış olabilir ama siz yinede başka doktora gidin tabi kafanız netleşsin.

Merhaba bugün kalp atışını duymaya gittik kesenin arkasında kanama alanı olduğunu öğrendik. Aslında benim hic kanamam yok ultrasonda görünüyor sadece 😔 progestan başladı rapor verdi doktor. Benzeri durum yaşayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Hiç kalkmıyor musunuz tüm gün yatış mı. Şaşkınlıktan tam soramadım doktora bugün
Üzülme canım benim de vardı en son gittiğimde kanama alanım progestan vermişti ama ben kullanmıyorum😬 yarın gideceğim ben de ama içimi biir korku sardı bugün midem de bulanmadı hiçbir şey hissediyorum 😓umarım yerinde duruyordur sağlıkla

Sürekli migrenim tutuyor napıcam bilmiyorum aşırı moralim bozuk. Normalde arveles vs bile etki etmez reçeteli ilaç kullanırdım düşünün. Ağlayasım geliyor Ağlayamıyorum da daha çok ağrır diye .
Canım çok geçmiş olsun ablamın da sıksık tutardı migreni gittiği bir doktor glutene alerjin olabilir demişti gluten diyeti yaptı şimdi %10 kaldı çok şükür diyor senin de alerjin olabilir mi acaba

Canım çok geçmiş olsun ablamın da sıksık tutardı migreni gittiği bir doktor glutene alerjin olabilir demişti gluten diyeti yaptı şimdi %10 kaldı çok şükür diyor senin de alerjin olabilir mi acaba
Bilmiyorum ki olabilir mi yediklerimi gözden geçirip değiştirmeye başladım. Yarın da doktora gideceğim danışayım olmazsa keserim glüteni her şeyi deneyebilirim çok zor . Teşekkürler 🙏🏻

X