- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.021
Batıl inanç canım, kestir rahat etKizlar hamileyken sac kestirilmez derler duydunuz mu? Saclarimi kestrmek istiyorum da biraz ucundan. Boyanmasida lazim ama organik boyalara bile guvenmiyorum bu donemde. Sizin bu konuda görüş ve fikirleriniz nedir?
Ooo miniş hızla büyüyor maşallahBen normalde 12+3 falanım ama ultrasonda 14+0 çıktı bugün. Doktor yine kız dedi, kız geliyor galiba
Kime gidiyorsun canım ben daha önce medstar topçular da yaptım.yine orada yapayım diyorum tabi Allah nasip ederseAntalya da yaşayan var mı arkadaşlar nerde doğuracaksınız? Henüz erken ama sevdiğim bir hastane memorial var dokuz bin diyor. Biz doğurana kadar kaç olur kim bilir
Bende kanama alanı ve 2 günde bir kanama oluyor kalkmam yasak sadece tuvalete.Merhaba bugün kalp atışını duymaya gittik kesenin arkasında kanama alanı olduğunu öğrendik. Aslında benim hic kanamam yok ultrasonda görünüyor sadeceprogestan başladı rapor verdi doktor. Benzeri durum yaşayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Hiç kalkmıyor musunuz tüm gün yatış mı. Şaşkınlıktan tam soramadım doktora bugün
Bakalım seninki ne çıkacakOoo miniş hızla büyüyor maşallaheee tuttu tuttu tahmin
Geçmiş olsun size de inşallah risk kalkar ortadan da keyifli bir hamilelik süreci geciririzBende kanama alanı ve 2 günde bir kanama oluyor kalkmam yasak sadece tuvalete.
Teşekkür ederim benim 20. Haftaya kadar yatıs olacak 20. Haftada dikiş atilacakmis. Bebeğim iyi olsunda katlanirim.Geçmiş olsun size de inşallah risk kalkar ortadan da keyifli bir hamilelik süreci geciririz
Kontrole girdim kalp atışını duydum ilaç vermedi ama enfeksiyonu geçmedi inşallah sorun oluşturmazBana da verdi öyle bir ilaç bende de geçmedi. Dün kontrole gittiğimde 12 haftadan önce ilaç vermeyi tercih etmiyorum dedi.
Bakalım nasip yeterki o günleri görelimBakalım seninki ne çıkacak
Göreceksin inşallahBakalım nasip yeterki o günleri görelim
8+5 deyim bugün. Galiba bu haftanın tipik sorunukaçıncı haftadasınız? benim de geçen hafta öyleydi
gerçekten bu kadar da olmaz ya
Ya maşallah hayırlı olsun canım darisi bizlere inşallahBen normalde 12+3 falanım ama ultrasonda 14+0 çıktı bugün. Doktor yine kız dedi, kız geliyor galiba
Bende de varBol akıntıliyim ya sizde de oyle mi ? Şeffaf akıntım yoğun bu ara
Peki doktora danıştın mı canım? Ben mantar enfeksiyonu için sirkeli su yapıcam kaşıntılar başladı biraz.Kontrole girdim kalp atışını duydum ilaç vermedi ama enfeksiyonu geçmedi inşallah sorun oluşturmaz
Sirke yakmaz mı, tahriş etmez mi. Ev silerken suya katıyorum benPeki doktora danıştın mı canım? Ben mantar enfeksiyonu için sirkeli su yapıcam kaşıntılar başladı biraz.
Biraz yakıyor evetSirke yakmaz mı, tahriş etmez mi. Ev silerken suya katıyorum ben. Dr unuz mu önerdi sirkeyi