- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.521
Beni okuyorsundur zaten çocuk hareketlenmedi diye dertlenme devam zaten ondan bence buraya girebiliyorumKuzu valla arada gelip yazıları okuyup kaçıyorum sen napıyosun nasılsın
Tedavisiz ilerde olursa yine nasip tabi ama olmaz ise bir kez daha aynı şekilde tedaviyi gözüm almıyorBak sen 4 yas olunca yap sonra birdeb karar veriyosun ama zor oluyor
Benimki yürüyo bende o yüzden delirdim dört dönüyoruz tüm günBeni okuyorsundur zaten çocuk hareketlenmedi diye dertlenme devam zaten ondan bence buraya girebiliyorummuhtemelen sonra aynı olur durumum
Bu aşamaya ne zaman geleceğim acabaBenimki yürüyo bende o yüzden delirdim dört dönüyoruz tüm gün
Bi anda oluyo kuzu ben hiç yğrümez çok üşengeç diyodumBu aşamaya ne zaman geleceğim acaba
Yani anlamli kelime olarak diyorum yoksa kendi kendine soyluyor tabiiKizlar bebisler anne baba demeye basladi mi? Benimki hala demiyor. Acikinca mama diyor sadece.
Yumurta ama yemedi öğlen mantarlı çorba içtiNe verdinix khvltida kızlar bebelere
Anne baba meme nene gel söylüyor. Horoz sesi üüü ya da telefonu alıp aloo gibi taklit edeceği sesler de çıkarıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 18. Aya kadar söylemese de normal kabul ediliyor.Kizlar bebisler anne baba demeye basladi mi? Benimki hala demiyor. Acikinca mama diyor sadece.
Bana gore hic sorun yok da anne babalar sinir ediyor. Ben cok erken konusmusum, 18 aylik uc kelimeli cumle kuruyormusum rahatlikla. Isin kotusu esim de erken konusmus. Iki taraf da dokuz ayliktan beri kelimesi var mi diye soruyor artik sinirim bozuldu :)Anne baba meme nene gel söylüyor. Horoz sesi üüü ya da telefonu alıp aloo gibi taklit edeceği sesler de çıkarıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 18. Aya kadar söylemese de normal kabul ediliyor.
Anne dede baba bay bay gel diyorKizlar bebisler anne baba demeye basladi mi? Benimki hala demiyor. Acikinca mama diyor sadece.
Benim kıza da eşimin akrabaları 4 aylıkta başladılar, belini tutamıyor, oturamıyor.. Aldırış etmedim oturtmaya da çalışmadım. Oturdu da yürüdü de,, Hep birşey buluyorlar :)Bana gore hic sorun yok da anne babalar sinir ediyor. Ben cok erken konusmusum, 18 aylik uc kelimeli cumle kuruyormusum rahatlikla. Isin kotusu esim de erken konusmus. Iki taraf da dokuz ayliktan beri kelimesi var mi diye soruyor artik sinirim bozuldu :)
Yok canım ya , Meksikalılar genelde çok ağır / yağlı şeyler yiyorlar kahvaltıdaBu sabah pankek yaptim yemedi. Zeytinyagli ekmek, mozarella peyniri, cilek ve yabanmersini yedijaponlar da mesela kahvaltida bir gun onceden kalmis balik, miso corbasi pirinc falan yiyorlar. Ben de somon verdim birkac kere balik seviyo diye. Ama ben bizim yedigimiz khvaltiya alissin istiyorum biraz da ondan israrim. Sonra basima ekstra is cikarmasin bir de bir sekilde yumurta vermek istiyorum sabahlari tam besin oldugu icin. Meksikalilarin milli kahvaltisi meyve galiba zaten malum o acidan cok zengin, burda meyve altin degerinde kimisi hediyelik bile satiliyor
Eline veriyorum , hepsini tıkmıyor ağzına , büyük koparirsa da zaten kendisi eliyle geri çıkarıyor . Ama sebze ,et,meyve,peynir onları küçük parça olarak kesip koyuyorum önünePoğaça ekmek vs eline mi veriyorsunuz direkt. Yoksa parça parça yapıp tabağına mi koyuyorsunuz
Calpol dusurmeyince dönüşümlü dolven veriliuordu sanırım artik bir yas oldular . üstünü soydun değil mi birde çorabı çıkartmak gerekirmişBenim kız yeni yıla hasta başladı. Balgamlı öksürük vardı şimdi 39 derece ateş de var. Calpol veriyorum ama uykuda artıyor, eli ayağı da buz gibi oluyor. Zatürre çok sık duyuyorum, inşallah değildir. Acil e gitmek için etkinliklerin azalmasını i bekliyorum. Böyle başladık.2024!
Ah ya nazar mi degdi minige cok gecmis olsunBenim kız yeni yıla hasta başladı. Balgamlı öksürük vardı şimdi 39 derece ateş de var. Calpol veriyorum ama uykuda artıyor, eli ayağı da buz gibi oluyor. Zatürre çok sık duyuyorum, inşallah değildir. Acil e gitmek için etkinliklerin azalmasını i bekliyorum. Böyle başladık.2024!
Çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlarBenim kız yeni yıla hasta başladı. Balgamlı öksürük vardı şimdi 39 derece ateş de var. Calpol veriyorum ama uykuda artıyor, eli ayağı da buz gibi oluyor. Zatürre çok sık duyuyorum, inşallah değildir. Acil e gitmek için etkinliklerin azalmasını i bekliyorum. Böyle başladık.2024!