- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.541
Bizde de var bikac gündür balgamlı öksürük gece ytinca artıyor. Büyük kızım alerjik astım. Buda alerjik mi diye korkuyorum çok beyazlar alerjiye yatkinlar.Benim kız yeni yıla hasta başladı. Balgamlı öksürük vardı şimdi 39 derece ateş de var. Calpol veriyorum ama uykuda artıyor, eli ayağı da buz gibi oluyor. Zatürre çok sık duyuyorum, inşallah değildir. Acil e gitmek için etkinliklerin azalmasını i bekliyorum. Böyle başladık.2024!
Calpol ve dolven denedim ama boğazında balgam olduğu için yutamadı bir dk geçmeden kustu etkisi olmadı. Çorap giydirmedim ince giydi, elini ayağını yüzünü ıslattım 38.5 düşmeyince acile götürdüm.Calpol dusurmeyince dönüşümlü dolven veriliuordu sanırım artik bir yas oldular . üstünü soydun değil mi birde çorabı çıkartmak gerekirmiş
Salgın var sanırım, serum aldı. İçerisinde ateş düşürücü ve antibiyotik vardı gece ateş düştü ama burun akıntısı öksürük balgam devam. Hiç birşey yiyemiyor.Ah ya nazar mi degdi minige cok gecmis olsunbugun nasil oldu?
Amin. Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlar
Dr boğazına bakınca bana da gösterdi kan gibi kıpkırmızı, ciğerlere inebilir dedi. Klasik antibiyotik ve ateş düşürücüler yazdı. Crp 17. Balgamı çıkarabilse rahatlayacak ama atamıyor boğazında takılıyorBizde de var bikac gündür balgamlı öksürük gece ytinca artıyor. Büyük kızım alerjik astım. Buda alerjik mi diye korkuyorum çok beyazlar alerjiye yatkinlar.
Size öksürüğe bişey vermislermiydu
Hoşgeldin :) bebeler 1 yaşına girecek. Senin kız erken gelmişti doğum günü kutlanmıştır. İpek miydi :)Kızlar iyi geceler... Nasılsıniz? Bayadır girmiyordum
Hoş buldum canım evet İpekHoşgeldin :) bebeler 1 yaşına girecek. Senin kız erken gelmişti doğum günü kutlanmıştır. İpek miydi :)
Hoşgeldin dilek ne zamandır görünmüyorsun. Ya ne güzel kutlamışsınız bizim de 6 ocakta 1 yaşına basacakHoş buldum canım evet İpekKutladık, şükür bir yaşını da gördük darısı sizinkilere
Benimki de sevdigi bir seyse hemen lupletiyor sevmiyosa bana yediriyorBugün Benim bebe eline verdiğim zeytini Bana yediriyorsizinkilerde öyle mi ya birde eline ne versem ya yere fırlatıyor yere almaya gidince gülüyor tekrar yere atıyor Bu kız tam şebek dalga geçiyor benimle
Benimki de ne zamandır öyle yerde kırıntı bulsa beni yediriyor. Olmasada bir kendine bir bana veriyorBugün Benim bebe eline verdiğim zeytini Bana yediriyorsizinkilerde öyle mi ya birde eline ne versem ya yere fırlatıyor yere almaya gidince gülüyor tekrar yere atıyor Bu kız tam şebek dalga geçiyor benimle
Yaaaaa ahahahBenimki de ne zamandır öyle yerde kırıntı bulsa beni yediriyor. Olmasada bir kendine bir bana veriyor
Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım, hoş buldumHoşgeldin dilek ne zamandır görünmüyorsun. Ya ne güzel kutlamışsınız bizim de 6 ocakta 1 yaşına basacakOğlan nasıl hala kıskançlık yapıyor mu kardeşine karşı.
AynisiiBugün Benim bebe eline verdiğim zeytini Bana yediriyorsizinkilerde öyle mi ya birde eline ne versem ya yere fırlatıyor yere almaya gidince gülüyor tekrar yere atıyor Bu kız tam şebek dalga geçiyor benimle
Of of 3 gece oldu bizim de balgamlı burun akıntısı devam. Meme ve su ile besleniyor. Aç karnına antibiyotik kullanıyor, sonra safra ile antibiyotik kusuyor. Sürekli ağlamalı uykulu ve omuzdan inmiyor. Sürekli serum su sıkıyorum çekiyorum. Ciğere inebilir demişti dr. Bu akşam birazcık iyi, çok az kabak yedi, biraz da oyuncaklarla oynadı. Geçecek inşallahKızlar yine fenalardayix gece uykusu yok aşırı huysuz huzursuz yenidoğandan beter hiç oyalanmiyor yaa sürekli mixmixlik. Üstüne bide burun akıntısı balgamlı öksürük eklndi
Hayırlı olsun, mutlu ömrü olsun inşallah. Masanız da güzel görünüyor. Benim minik hasta diye erteledim mecburen, 2 3 hafta sonra yaparımDün doğum günü yaptık, iki hafta önce yaptık ikimizin ailesi yanimizdayken yorucu ama güzeldi
Eki Görüntüle 3363265
İki üç gün icinde karar verdik. Kıyafette alamadik böyle değerlendik hahahHayırlı olsun, mutlu ömrü olsun inşallah. Masanız da güzel görünüyor. Benim minik hasta diye erteledim mecburen, 2 3 hafta sonra yaparım
Çok geçmiş olsun 15 gün önce bizde de vardı sarımsak yağı sürdüm ben ayağına günde 3-4 kez çorap giydirdim burnunu şırınga ile 5ml sıkarak açtım geçti şükür biraz inatçı salgın varmışOf of 3 gece oldu bizim de balgamlı burun akıntısı devam. Meme ve su ile besleniyor. Aç karnına antibiyotik kullanıyor, sonra safra ile antibiyotik kusuyor. Sürekli ağlamalı uykulu ve omuzdan inmiyor. Sürekli serum su sıkıyorum çekiyorum. Ciğere inebilir demişti dr. Bu akşam birazcık iyi, çok az kabak yedi, biraz da oyuncaklarla oynadı. Geçecek inşallahDr a gittiniz mi
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Ben de 5ml sıkıyorum iki burna. Sesi kısık, öksürüyor ama biraz yemeye başladı buna şükür. Sarımsak yağını ben de deneyeyim.Çok geçmiş olsun 15 gün önce bizde de vardı sarımsak yağı sürdüm ben ayağına günde 3-4 kez çorap giydirdim burnunu şırınga ile 5ml sıkarak açtım geçti şükür biraz inatçı salgın varmış