Ay tonla alinti yaptim kusura bakmayin, zira merak ettiklerim var :)
Oncelikle kuzum cok gecmis olsun. Yavrular keske hic hasta olmasa.. ancak iyi yanindan bakalim boylece bagisikliklari kuvvetleniyor, direncleri artiyor. Rabbim dermansiz dert vermesin.
Kuzum ekmek ici derken hangi ekmekle nasil yapiyosun?
Kasik mamaya bizim doktor neden bilmem sicak bakmadi. Ama cevremde kullanan da cok duyuyorum. Sizce napsam?
Yemekleri nasil veriyosun? Suyuna ekmek mi banip veriyosun?
Valla 7-8.ay deniyordu ben kahvaltida yarim ceviz rondodan gecirip verdim kuzu.
Allahim yemeklere bak! bize de mama yapsana ladycox, bizim annemiz olsana
Ben mamayla islahip yumusatip verdim kac sefer ama her defasinda elinde sikip biskuviyi pure yapti :)
Hic telas etme kuzum bence, nasilsa okurleri boyunca yemek yiycekler. Elbet duzenin oturacak zamanla, yavas yavas, hic dert etme
Benimki de labne ve yunurta sarisina bayiliyor, ben de karisik veriyorum simdilik kuzum. Zeytini nasil verdin? Ya ben korkuyorum bogazina takilacak diye. Yunusak pisen patatesi bile eline veriyorum takilsin diye onda bile tedirgin oluyorum.
Ya ksik mamayla ilgili cidden aydinlatilmak istiyorum
bizim doktor neden sicak bakmiyor? Sizinkiler neden tavsiye ediyor? Hangi asamada veriyosunuz kasik mama? Sabah aksam? Nasil bisiy hos onu da bilmiyorum ki..
Ay bir kasik mama daha.. sizin doktorlar ne guzel liste filan mi yazip verdi ya? Benimki hoc yazili bisiy vermedi. Anlatti. Hatta ben bi yaziyim diyince de guldu. Komik ki diycektim de neyae.. hasili kelam yazamadim da. Oyle aklimda kalanlar.
Bu arada biz 6 ay 29 gunluguz. 7 diyelim iste :)
Tavsiylerinizi bekliyorum kizlar.
Kabak oatates havuc corbalarindan bebise gina gelicek.
Kahvalti onerilerini ben de bekliyorum valla