- 10 Nisan 2015
- 696
- 902
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #30.381
Canimm uzuntunu, pismanligini, kendine olan kizginligini bitun duygularini derinden hissettim. Senin bir kabahatin yok. Allah muhafaza cok daha kotu bir deneyim olmamasi adina bir ders olmus diyelim. Rabbim korusun hepimizin evlatlarini..Günaydın herkese. Bebeğim 3 gün önce koltuktan yere düştü. Misafirlikteydik. Portbebesinin içinde uyuyordu. Odadaydı. Henüz hareket etmediğinden dönmediginden aklımızın ucundan geçmedi böyle bir hadise olabileceği. Ne olduysa 30 dk içinde oldu. Babası kontrol etmeye gittiğinde yerde ağlarken bulmuş. Ben de sesleri duyup yanlarına
gittim. Önce gizledi ama sonra söylemek zorunda kaldı ağladım. Şok geçirdik ve hastaneye gitmeye karar verdik. Esas vahamet orda yaşandı. Çocuğa röntgen tomografi ultrâson kan alma damar yolu açma herşeyi uyguladılar çin işkencesi gibiydi. 6 saat salmadılar. Çok ağladı ben bir ara hastane koridorunda dayanamadım hüngür hüngür ağladım. Keşke götürmeseydik dedik . Ama götürmeseydik ve ya bir şey olsaydı.. akciğer ve karin röntgeni çekimini asla unutmicam .bebeği çarmıha gerer gibi kollarından ve bacaklarından gererek tutmamızı istediler . Sinirlerimiz çok bozuldu. Tomografi de babasından kafasini sabitlenmesini . Çocuk ciyak ciyak ağladı. Kan almada cook ağladı ben üstüne kapandım sakinleştirmeye çalıştım. Ne gerek vardı bu kadar işleme..minicik bebek sonuçta. Hâlâ etkisinden kurtulamadım. Gece kabus gördüm bebeği ellerimden düşürüyordum. Bebeğim çok şükür iyi bir şeyi çıkmadı ama bu yaşadığımızı hatirlamak istemiyoruz. Ikimiz de çok.uzulduk. siz siz olun hareket etmiyor diyerek gözünüzün önünden ayırmayın. Evde çocuklarımız güvende beşiğinden başka yerde yatırmıyorum ama dışarıda aynı güven söz konusu değil. Içimde hala derin bir korku ve üzüntü var umarım bu duygu gecer berbat bir his
Boyle bir sey yasamadim, kimse de yasamasin, senin de yasadigin en kotu tecrube evladinla bu olsun umarim..
korkun bir sure daha surecektir muhtemelen ama bazen biraz korku hepimize iyi gelir, dikkatli olmamiz adina.
Bizimle paylastigin icin tesekkur ederim, ben de sahsen kendi adima ders aldim zira koltukta filan yatiyorum gunduzleri ben, yanina kirlent koyuyorum guya ama ne kadar korur diye dusundum bi an.
Cok gecmis olsun tekrar. Bebeginin iyi olmasina da sevindim.. sen de iyi ol