- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #29.941
Bir de banyo konusunda bir şey danisacagim. Bebelerin vücutlarını yıkarken ne kullanıyorsunuz . Lif - sabun ? Sabunla kopukluyosaniz eğer lifinizi hangi sabunu aldınız ? Ya da sabun yoksa işin içinde nasıl yapıyorsunuz vücutlarını yıkama işini. Benim kızın boynunun altı kat yerleri çok kızarıyor . Oralara ne suruyorsunuz
Ben lif veya sabun kullanmıyorum 6 aylık olana kadar sabun 1 yaşını bitirene kadar da lif kullanmayacağım. Çünkü lif için teni henüz çok hassas sabun da cildi kurutuyor. Oğlumda da böyle yapmıştım. Bu arada vücuttaki boğumlar için de ben nişasta kullanıyordum oğlum da hiç kızarıklık veya pişik olmuyordu isterseniz deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3227695 cadirda olsa biz büyüdük teyzeleri sizde durumlar nasil
Oy maşallah Rabbim çok daha güzel günler göstersin inşaAllah yavrunuzla beraber ailecek Yüreğim depremden olduğundan beri bu minik yavrular için ağlıyor, ettiğim her duamdasiniz Rabbim bütün depremzedeleri feraha ve daha iyi günlere kavuştursun
Kızlar bu bebeğin ellerini keşfetmesi, yumruklarını açması 3. Aylık olduktan sonra mı önce mi oluyordu nette okudum ama tam anlamadım bu ay işini ya
3 aylık olduktan sonra başlıyor biliyorum yani eline bir şey verince tutması gerek.
Kızlar benim kızım anne diyerek bağırıyor ya da anne diyerek ağlıyor bazen çağırıyor gibi. Ilk 1 ay önce duydum. Inga agu diye sesler çıkarıyor ama çevremdekiler de duydu ve bebek anne diyor dediler. Çok şaşırdım. Anne sözcüğünü henüz bilmesi mümkün değil tesadüf diye düşünüyorum. Bunu yasayan var mi aramızda?
Ben de varım aslında anne diyemezler tabii ki ama çıkardıkları sesler benziyor o kelimeye oğlumda da duyuyordum anne diyor gibi geliyor kulağa