Kizlar selam. Ne zamandir sessiz sessiz takip ediyordum ancak simdi sizlerin fikirlerine ihtiyacim var.
1- kizim 2 ayini tamamladi ancak son bir haftadir sol memesinden ufak ufak kan geldigini farkettim. Vucudunda memede kan izi vs yok zibininda gordum. Her seferinde zibinin ayni yerinde gorunce meme oldugunu anladim. Doktoru memesinde ufak bir lezyon oldugunu vucudunun baska yerinde yara bere morluk vs olmadigi icin korkulacak bir sey olmadigini soyledi ancak icim rahat etmiyor. Yani neden olur ki, ne zaman gecer.. yasayan var mi? Baska bir doktora daha gostermeyi planliyorum.
2- bir iki gundur bir gozunde minik capaklanmalar vardi, bugun o caplanmalar sulu bir hal aldi ve kizimin gozu akmaya basladi. Az once beslemek icin kalktigimda yavrumun gozunu acmakta zorluk yasadigini farkettim. Doktora goturucem ancak oneriniz var mi? Aksam cayla silmistik acaba zarari olmus mudur? Bir de anne sutumle de hafif bi sildim. Ama sanki daha kotu su an, gerci durumu net olarak sabah anliycam gibi.
Cevap verecek olanlara simdiden tesekkur ediyorum, ve hepinize yavrularinizla saglikli gunler diliyorum. Rabbim evlatlarimizi her turlu musibet afet hastalik kotulukten korusun