- 20 Ocak 2015
- 9.257
- 12.966
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #28.401
İkinci ay kac kilo alması lazım ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa öylesi sakin bebe bize denk gelir mi . Garibanın yüzü gülur mu yine girdik kısır döngüye gram uykusu yok emzir gaz çıkar pitpitla salla köy gözler faltaşı. Kucakta uyur yerine koy gözler cingöz Recai dün , gece 3 te uyudu bugun Allah kerimUzun uğraşlar sonucu bu saat yattı o ara sadece 10 dk eşim okula gitmeden jet hızı ile ekmek arası ile bir bardak çay aldım açlıktan ölmemek için şimdi yattı diyorum ama 10 veya 20 dk da bir hiç uyumamış gibi gözler pır pır açılıyorbu halleri yüzünden sütümü sağıp kontrol bile ettim az mı diye ama şükür iyi tamamen kendi huysuzluğu
O değil ben insanlarda görürdüm bebek acıkır emer altı değişir uyuyuncaya kadar yerde agucuk gugucuk biraz durur sonra annesi pış pış eder uyur, bizimki emmeden önce ağla em gazın var diye ağla gazı çıkar o çıkarma durumuna kork ağla sonra hiç ara verme 2 saat uyumak için ağla
Yarın 2 aylık kontrol var. Aşısını da çarşamba günü yaptıracağım. 3 tane olması beni de korkutuyor. Sleepy kalıbı küçük 4 numarayı taktım yine de bezi açtığımda lastiği bacaklarda iz yapmıştı. 3 numara Molfix aldım daha iyi. Sudocrem i her seferinde sürüyorum. Günde 2 defa da zeytinyağı ile vücuduna masaj yapıyorum. Kremleri makat girişine de sürüyorum. Kaka yapmasını kolaylaştırır diye okumuştum. Bir de kaka orada kalıp kızarmasına sebep olur diye ben de azıcık yapsa değiştiriyorum. Geçmiş olsun
Herkes molfixden memnun anladığım kadarıyla bi serisi var mı kullandiginizin sleepynin bir sürü çeşidi var çünkü..Merhaba Prima premium bize yaramadı kızardı poposu Prima aktif Bebek iyi geldi bir süre onu kullandık. Şimdi Molfix e gectim yan bantlarını fln çok beğendim. Benim kızımında poposu hemen kızarıyor sürekli kremliyorum. Hamazing çinko lu krem önerdi doktorumuz ama e ebebekte de varmış bir alman kremi var onu verdi bir komşum oda iyi gelecek gibi.
Alerji konusunda da mukuslu ve kanlı olursa süt alerjisi diye biliyorum. Emziriyorsan bir süre süt urununu kesip takip edebilirsin.her bezde kaka azicikta olsa bizdede var zaten hapşırma kaka kaçırıyor sizde de öyle mi
Asla uyuyacak gibi değil ben uykusuzluktan ölüyorum ama. kolum yoruldu sallamaktan ayağa geçiş yaptım 3 saat ağladık şimdi uyumaya çalışıyoruz. gazı var sürekli mama istiyor mama yedikçe gazı daha çok oluyor daha da çok ağlıyor kısır döngüye girdik bugünYaa öylesi sakin bebe bize denk gelir mi . Garibanın yüzü gülur mu yine girdik kısır döngüye gram uykusu yok emzir gaz çıkar pitpitla salla köy gözler faltaşı. Kucakta uyur yerine koy gözler cingöz Recai dün , gece 3 te uyudu bugun Allah kerim
Kuzu ben en başından verdim yani hem uykuya kolay dalıyor hem memeden ayrılırken çok ağlamıyorEmzik kullanıyor musunuz artıları ve eksileri ne.. biz daha hiç kullanmadık çok kararsızım kullanmakta doğumdan önce almıştım ama hiç elim gitmiyor vermeye
Keşke baştan emzik verseydim. Memeyi tutmaz bırakır korkusu ile vermedimEmzik kullanıyor musunuz artıları ve eksileri ne.. biz daha hiç kullanmadık çok kararsızım kullanmakta doğumdan önce almıştım ama hiç elim gitmiyor vermeye
Evet normal oldu 1 ay önce gitmiştim çok acıyodu dikişler daha düşmemişti doktor herkesin iyileşme süreci farklı olur demiştiNormal doğum mu oldu neden iyileşmedi
Yaa öylesi sakin bebe bize denk gelir mi . Garibanın yüzü gülur mu yine girdik kısır döngüye gram uykusu yok emzir gaz çıkar pitpitla salla köy gözler faltaşı. Kucakta uyur yerine koy gözler cingöz Recai dün , gece 3 te uyudu bugun Allah kerim
Uyandığında gece 2:30 du şuan bilmem kaçıncı emme döngüsündeyiz diyeceklerim bu kadarEki Görüntüle 3214146 sizde durumlar nasıl
Hiç uyumadı mi bu saate kadarUyandığında gece 2:30 du şuan bilmem kaçıncı emme döngüsündeyiz diyeceklerim bu kadar
Emerken uyuyor sonra emmeyi bırakıyor kaldırıp kucağıma alıyorum yatarak emiyor çünkü, kaldırırken gazı çıkıyor ona uyanıp sinir oluyor başlıyor süreç sonra bir şekil sakinleşti kucakta daldı diyoruz 10 dk demiyor şimdi büyük bir merasim ile kakasını yaptı onunla rahatladı uyuduHiç uyumadı mi bu saate kadar
Aynı durumdayım, emzik verince öğürüyor. İştahlı da bir çocuk, tok olmasına rağmen emmek istiyor, onu da kusuyor.Keşke baştan emzik verseydim. Memeyi tutmaz bırakır korkusu ile vermedim
Şimdi de emziği ve biberonu asla almıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum.
Aynısı ya bizde evvel arabasıyla gezdiriyoruz yorgunluktan mahvoluyorum sinirli sinirli emiyo emziği bileYaa öylesi sakin bebe bize denk gelir mi . Garibanın yüzü gülur mu yine girdik kısır döngüye gram uykusu yok emzir gaz çıkar pitpitla salla köy gözler faltaşı. Kucakta uyur yerine koy gözler cingöz Recai dün , gece 3 te uyudu bugun Allah kerim
Kimyon atmışsındır bu bebelerde yediğimiz iyi şeyleri alsınEmerken uyuyor sonra emmeyi bırakıyor kaldırıp kucağıma alıyorum yatarak emiyor çünkü, kaldırırken gazı çıkıyor ona uyanıp sinir oluyor başlıyor süreç sonra bir şekil sakinleşti kucakta daldı diyoruz 10 dk demiyor şimdi büyük bir merasim ile kakasını yaptı onunla rahatladı uyudu
Bu günün suçu benim dolma yemem oldu galiba kardeşim bulgur ile yapmış o da fark ediyorum gaz yapıyor
Ay sinirli emme işi bizde de var öyle komik gözüküyor kiAynısı ya bizde evvel arabasıyla gezdiriyoruz yorgunluktan mahvoluyorum sinirli sinirli emiyo emziği bile
Zaten yemek değil kimyon yiyorum ama fayda etmiyor bazenKimyon atmışsındır bu bebelerde yediğimiz iyi şeyleri alsın
Aynı bende takma kafana bende dün dolma biber yedim bilsem yemesem uyuyacak sade suyla beslenirim . Ben anladım bizimle alakası yok 3 ayın bitmesini bekle dedi doktor bekliyorumZaten yemek değil kimyon yiyorum ama fayda etmiyor bazen
Emziriyorsak kuru oluyormuşuz , çözümü şu kaydırıcı jeller40 ından sonra bende bir kere denedim ama ağrısı çok oldu. Dediğin gibi ben de anlamadım. Sonra da cesaret edemedim. Şimdi de adet oluyorum. Bebekten dolayı cok yoruluyoruz ondan mı acaba, bilemiyorum