- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.781
Kizlar bel agrisi olan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sabah kalktığimda vuruyoKizlar bel agrisi olan var mi?
Çıktım canim hastaneden kan azda olsa devam ediyor bebek iyi çok şükür icerde kanama yok şuan ignelere başladım işte bende bir ay boyunca hep yatıcamCicek63 ses ver canım naptin? Kanama durdu mu bebiş nasil
Ben ilcesindeyim burada doktor olayı biraz sorunlu özel hastanede tek bir doktor var mecbur ona gidiyorumAhhh ne güzel ben tup bebek yaptım. 5.5 sene bekledik .siz hangi doktora gidiyorsanız?
Tabiki geliceksiniz 4 gözle güzel haberlerinizi bekliyoruzGözün aydın yarın bizde böyle güzel haberle gelicez inşallah
Benim bugun yok ama 2 3 gündür agriyodu canim sırtım ve belim. Daha doğrusu resmen kemiklerim aciyodu ama gecti bugünKizlar bel agrisi olan var mi?
O kadar cok sevindim ki yatarsin kuzum bebegin iyi olsun da. Cok cok sevindim. Biraz yüzün gülsün bak her sey yavaş yavaş yoluna giriyorÇıktım canim hastaneden kan azda olsa devam ediyor bebek iyi çok şükür icerde kanama yok şuan ignelere başladım işte bende bir ay boyunca hep yatıcam
Çok şükür canım buna şükür. Rabbim yardimciniz olsun. Herşey guzel olacak ben inaniyorumÇıktım canim hastaneden kan azda olsa devam ediyor bebek iyi çok şükür icerde kanama yok şuan ignelere başladım işte bende bir ay boyunca hep yatıcam
Allah'ım sana size bağışlasın canım benimmm iyi olucakkk bebişimiz sende hemen ayaklanicaksin inşallahÇıktım canim hastaneden kan azda olsa devam ediyor bebek iyi çok şükür icerde kanama yok şuan ignelere başladım işte bende bir ay boyunca hep yatıcam
inşallah yarin için heyecan doruktaGözün aydın yarın bizde böyle güzel haberle gelicez inşallah
Neden noldu canımCanım beni listeden siler misin? Kısmet değilmiş
Evet ya. Sesi duyunca heh tamam gerçekten hamileyim diyeceğim resmen bazen hala inanamiyorum :)inşallah yarin için heyecan dorukta
Çok iyiymiş ilk defa duydum adını bende Ortadoğu da Hicran girişe gidiyorum şimdilik memnunum bakalım hayırlısı inşallahMetro hastahanesi Erkan Özer çok ilgili bir doktor ve gerçekten insanın içini çok rahatlatıyor muayenelerde. İlk gittiğim gün şu an keseyi görmemiz lazım dedi gördük 27 sinde gel kalp atışlarını duyalım dedi duyduk. Ne dese güveniyorum yani artık Burada kalsaydım ondan devam ederdim. Açıkçası bilerek seçmedim rastgele oldu ama iyi bir tesadüf oldu. Ben de İstanbul da Ümraniye tarafına gideceğim oralarda önerisi olan olursa sevinirim
Dedim ve bugün arttı tekrarBenim 7+ larda hafif bulantı başladı. Bulantı hiç aşırı yoğun kusacak gibi olmadı. Sadece belli kokulara öğürüyorum. Bulantı ve öğürmeler bir iki gündür azaldı
Geçmiş olsun canımDedim ve bugün arttı tekrar
Günü günunu tutmaz kuzum.3.aydan sonra rahatlarsin Allahiz izniyle.Dedim ve bugün arttı tekrar
Değerlerden dolayı takibe başlayacağız dış gebelik riskim varNeden noldu canım
Cok geçmiş olsun canım inşallah dış gebelik değildirDeğerlerden dolayı takibe başlayacağız dış gebelik riskim var