- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #26.721
Kızlar dogum sonrasi kac kg verdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim eşimin ailesi (anne baba abla abisi) uzaktan geldi bı 10 gün kalırlar bize. ben doğmadan once kamera aldim yatak odasında emzirip uyutup orada bırakıyorum canım.benim kayınpeder söyleniyordur kendi kendine anca diğerleri bişey demez. Biraz önce ağlıyor diye aldı geldi kayınvalide oturma odasına şu an misafirlerle birlikte 12 kişi var odada bi on dk durdurdum emcek diye aldım geri getirdim.Doğru çok haklısın aman sen benim düştüğüm hataya düşme öpmek falan isterlerse tepkini koy sonra hepsi gidiyor biz çekiyoruz biz üzülüyoruz
Ben nasıl bakcam ya pazartesi acicaklar pansuman mi yapicakmisiz bı de. benim eşim yapamaz bakarsa direk bayılır herhalde hiç kaldırmiyor midesi ve oğlumda ona çekmiş. Anasinifina gidiyor iç organları öğretiyorlar ödev vermişler çocuğa öğretemedim kısası geliyor görünceAy korktum ben sizin 21 gün olmuş ya açılır mi bu sürede ins olmaz ben henüz bakamadim bile esim bakıyor pansumam yapıyor . Açılmaz inşallah
Allah Allah bak bende bu şekilde görünüyor yorumunun altında mavi yazı olarakDüzelttim canım ama ben bu sayfada yorumların altında kimsede görmüyorum kendimde de
52 ile hamile kaldım 58 ile doğuma gittim şuan 48 kiloyumKızlar dogum sonrasi kac kg verdiniz
Ben eğilince kendim görüyorum şuan açılan yere annem pansuman yapıyor ama eşim de bakabiliyor o yapmasa o da yapar bıraksalar bende yaparım da güvenmiyorlar acı geçince biraz erken hareketlendim galiba hep ondan oldu benimBen nasıl bakcam ya pazartesi acicaklar pansuman mi yapicakmisiz bı de. benim eşim yapamaz bakarsa direk bayılır herhalde hiç kaldırmiyor midesi ve oğlumda ona çekmiş. Anasinifina gidiyor iç organları öğretiyorlar ödev vermişler çocuğa öğretemedim kısası geliyor görünce
Benimki de içi geçince pek uyanmiyor canım.son çözüm bezini açıyorum altini silince basıyor çığlığıBen asla uyandıramiyorum, emzirriken uyuyor ,20 dk emzirmek için dk dk sayıyoruz.
Hadi yaa ne güzel ben 16 kg aldim 8ini verdim 8i kaldi52 ile hamile kaldım 58 ile doğuma gittim şuan 48 kiloyum
Ben diyet yapmıştım çoğu bebekti sezeryan sonrası 53 kiloydum ama emzirme koşturma hala da veriyorum galiba oysa akıl almaz şekilde yemek tatlı yiyorumHadi yaa ne güzel ben 16 kg aldim 8ini verdim 8i kaldi
Senin son durum neydi kaçırdim canım ben. İltihap gibi geldi demiştin gosterebildin mi doktora.Ben eğilince kendim görüyorum şuan açılan yere annem pansuman yapıyor ama eşim de bakabiliyor o yapmasa o da yapar bıraksalar bende yaparım da güvenmiyorlar acı geçince biraz erken hareketlendim galiba hep ondan oldu benim
İşte ben kesin o kısımda bir hata yaptım tam ortada tek dikişlik yer kadar açılma var ordan iltihap geliyor pansuman verdi bir hafta yapcam eğer kapanmazsa dikiş atacakSenin son durum neydi kaçırdim canım ben. İltihap gibi geldi demiştin gosterebildin mi doktora.
Doktor bol yürü diyor ama evet eğil kalk gerektiren şeyler yapmamak lazım canım.
18 kilo aldım doğum sonrası 5 kilo verdim 3. Günüm henüz büyük tuvalete çıkmadım ondan mı acaba neden bu kadar az gitti ilk hamilelikte çabuk gitmisti kilolar.Kızlar dogum sonrasi kac kg verdiniz
Bu arada benim daha 3. Günüm canım senin gün gün mu gitti birden mi? Mesela doğumdan sonra eve gelince kaç gitti?Hadi yaa ne güzel ben 16 kg aldim 8ini verdim 8i kaldi
Çok teşekkür ederim :)Selam. Ben sağlık ocağından aldığımı kullanıyorum. 15 günden sonra bağırsak hareketleri değişeceği için gaz probleminiz olacaktır demişti. 40 ı çıkarsa rahatlık gelir belki diyerek gün sayıyorum
10. Gün benim hastaneden geldigimde 6 kilo gitmisti bugun toplam 11 kilo gitmis 72 ile hamile kaldim 73 um şimdi tekrar almam umarim cok açıkiyorum cunkuKızlar dogum sonrasi kac kg verdiniz
Telefona kaydedin ordan acin en azindan elektrik yemez Allah yardimciniz olsun. Aci elma yagi denediniz mi cok oneriliyorSaç kurutma makinesi açtık. Sakinleşti. Korkumuzdan kapatmıyoruz. 20 günden sonra kolik ağlama başladı. Ne yaparsak yapalım ağlıyor.
Ne durumdasinbenim kararim kesin:-D ztn yasimda var bence 32 olcam saglikli bi cocugum olsun allah onun acisini göstermesin ve isteyen herkese nasip etsin ama benden bu kadar:-D yapanlarada helal olsun
Ben kendimi güclü sanirdim ama canim ne tatliymis meger yeni bi sanci gelcek diye ödüm kopuyor hepsi yalanciymis suan rahatim ama dogmasida gerek :-( korkuyorummmm
Abooww kız senin boyun kaç.52 ile hamile kaldım 58 ile doğuma gittim şuan 48 kiloyum