- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #26.661
Bende öyle istiyordum kenara koymuştum, eşim atmışBi üniversite bahcesine gomecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle istiyordum kenara koymuştum, eşim atmışBi üniversite bahcesine gomecegim
Benim bebiste oyke Gunduz tüm gün uyuyor gece oldu mu kök sokturuyor gazi var gibide degil emmek istiyor ana emmiyirda kizim olmasa gunduz uyurdum ne guzeyGaz sancısı canım bende şuan kucağımda dolaştırıyorum sırtını sıvazlayarak gündüz bişi yok ama gece uyutmuyor ya
Benkızlar doğurmayan kimler kaldı?
Benkızlar doğurmayan kimler kaldı?
yokmu bi belirti bişey ne durumdasınız? doktorunuz ne zamana kadar bekleticek bişey dedimi? bebişlerin kiloları ne durumda?
Canım benim şimdi bakabiliyorum tebrik ederim çok sevindim sağlıkla bebeğine kavuşmana. Çok.sukur bu durumu atlattık. Ben adaptasyonda çok.zorlandim yeni yeni Kendime gelebiliyorum. Umarım iyisinizdirOğluma kavuştum kızlar
Kendimi kasmadım hatta birinin eşi bayılmış espri yaptım benimki mi yoksa tansiyonu düşmüştü poğaça yemeye gönderdim diye gülüştük.
Dediklerini sakince yaptım ama 5,6 . ignede anca tutturabildiler. Beklemeden sondayi taktilar birşey hissetmedim ama keserlerken dedim aciyor diye 3,4 kez söyledim anestezi doktoru uyardı ağırdan alın biraz diye.
çok cekistirdiler ilkinde bu kadar asilmamislardi en son karnıma bastırıp çıkarttılar ben aciyor diyorim onlar ama tombiş bebek çok güzel diyorlar
ultrason 3800 çıkmıştı 3700 doğdu. Göğsümü sıktı hemşire biraz geldi iki tur emzirme yaptık ne kadar geldi bilmiyorum artık. Emziği verdim maşallah güzel tuttu (Philps avent)
İlk odaya cikitigimda baya ağrım vardı mizmizlandim rahim toparlayıcı serum veriyoruz o ağrı yapar malesef dediler sonra ağrı kesici iğneyi vurdular şimdi ağrım kesildi şükür. Bebişim yanımda huzurlu bir şekilde yanyana yatıyoruz
10 dan 12 ye kadar mizmizlandim ama şimdi iyiyim şükür henüz ayağa kalkmadim onu da atlattık mi tamamdır
Cuma günü çıkabildik yoğun bakım anne yani da yattık 2 gün..Çok teşekkürler canimÇok sevindim canım gözün aydın hemen çıkarsınız inşallah
Aynı şekilde onceden kaldırıp uyandırmaya çalışıyorum uzun süre sarılıktan oluyormuş çok zor uyanıp sonrasında çok zor uyuyor maalesef kolik bebeğim. Zor yaniKızlar benim en büyük sıkıntım bebeği gece uyandirirken 1 saat uğraşmak emmeye uyandırmak için 1 saat önden başlıyorum durtmeye . Genelde gece 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum siz nasıl yapiyosunuz
Hep ayniyiz hepKızlar sezeryan yerimin tam ortasında bir yer şişlik kızarıklık yok ama iltihap geliyor doktor yarın gel bakalım dedi çok büyük sorun olmaz değil mi ya
Teşekkür ederim Doğru tabii bünyeye göre farklılık gösterir ama işte insan merak ediyor nasıl tecrübeler yaşandı diye :) ilk doğum olucak inşallah,önce sağlık diliyorum umarım az zorlukla geçer herkesin ki. Bir de üşütmüşüm ilaç falan verdi dr ama öksürük beni yordu umarım salıya kadar geçer yoksa dikişlerde durumum zor olucak gibi
Anaa senin de mi oldu Allahım görünce canım sıkılmadı desem yalan olur inşallah uğraştırcı bişey değildirHep ayniyiz hep
Bir hafta önce 3800 dedi suni sancı veririz açılma durumuna göre de sezaryen de olabilir dedi yarın kontrol var 40+3 oluyoruz muhtemelen yarın doğumu başlatır aşırı gerginimyokmu bi belirti bişey ne durumdasınız? doktorunuz ne zamana kadar bekleticek bişey dedimi? bebişlerin kiloları ne durumda?
Ben bazen emzirme yastığı bazense normal yastığa yatırıyorum emzirirken. Hem vücudu çok küçük bı yeri incinir diye korkuyorum hem yumuşak rahatça yatıyorKızlar emzirme yastığı kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum koltuk altı emzirdiğim için rahat oluyorKızlar emzirme yastığı kullanıyor musunuz?
Batikonla mi yapacaksın, neden açılma olmuş?Cansurs doktor gördü biraz açılma olmuş sabah akşam pansuman verdi antibiyotik vermek istemiyorum direk dedi 3 gün banyo yapma haftaya bakayım kapanmazsa dikiş atacağım dedi