- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #26.101
Çok şükür bunlar yok yani böyle bir kusma yokSupheleniyorsan bı sor canım ama reflü de bebek çok huzursuz oluyor öğürme ve kusmalar oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bunlar yok yani böyle bir kusma yokSupheleniyorsan bı sor canım ama reflü de bebek çok huzursuz oluyor öğürme ve kusmalar oluyor
Sorma artik hayirlisiyla dogurmayanlarin basina saglikla kucagina alsinlarGozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün.bir gün bekleyemedi annesini görmek için .
Allah yadimcin olsun canım ama stres yapma ablamda ilk doğumunda suyu gelmişti hiç sancısı yoktu bitgun boyunca diğer gün suni sanciyla doğurmuştu bide hastanedesin kötü birsey olsaydı hemen müdahale ederler sen gönlünü ferah tut.Dua edin nolur gücüm tükendi
Gozunuz aydin Anali babali saglikla buyusun insallah minikGeldigim gibi doguma aldilar bebegime kavustum kizlar spinal oldugu icin sorun yapmadi pek bisey yiyip icmemi ve sancim aşırı sık ve coktu
Allhim yardimini esirgemesin, isini kolaylastirsin, saglik versin. Nedir son durumun canim?Dua edin nolur gücüm tükendi
Bizimki de 7500 den 9500 e çıkmış ama yine iyi dedim ,başka hastaneler daha da artmışDoğum için 9800tl ödedik biz. Yılbaşından önce 6kusurdu 11günle kaçırdık
Gerek olmaz kuzum onlar koymuş olabilir sennkoyma sizdirmiyor.. nasılsınız bakalım . Gözleriniz aydın geçmiş olsunİyi dilekleriniz icin çok teşekkür ederim.
Deepend külot bezi kullanirken içine başka bişey koymamiza gerek var mi?
Giydirdiler icine arası pamukli gazlı bez koymuşlar wc de çıkardım acaba tek deepend disaro sızdırir mi?
Bizde de oldu, kıskanma vurma zarar verme değilde kndini onunla kıyasladı beni paylaşamadi ara arada oluyor. İlk günlere gore gelişme var ama şükür.cokta seviyor narin yaklaşiyor.Canım alışmaya çalışıyoruz ailece bu sürece şu an kendi emmek istediğinde emziriyorum... Abi biraz daha alıştı arada vuruyor kıskanıyor ama önceki gibi değil şükür sen nasılsın senin kızın tepkisi nasıl oldu?
Geçmiş olsun gözünüz aydın canım. Geldi mi sütun.bende genel anestezi ile oldum . şükür hemen geldi sütüm.eve çıkınca ayaktan ılık duş al. İncir isla ye hurma ye bol sivii tüket dinlen uyumaya çalış gelir bugün yarın merak etme canım. Bazen olsbiliyormus sezerysnlilardaselam kızlar bende doğum yaptım pazartesi günü kızımı kucağıma aldım çok şükür
Dünden beri bir damla bile sütüm gelmiyor neden olabilir genel anestezi ile doğurdum
Canım senin ne kadar kaldı?Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün.bir gün bekleyemedi annesini görmek için .
Allah yardımcınız olsunSuni sancı başladılar 7de
Canım benim kızımda 38+1 de doğdu .BIsey kalmamis ne güzel:) sag salim alirsin insallah oglusunu kucagina saglikla büyütürsün.
Benimde bugün kontrolüm vardi suyun, sancin veya kanaman olmadikca gelmene gerek yok 31.01 yeni termin verdi yani 2 haftaya..o günde tahmini dogum tarihi
Benim oglancik sanirm biraz ciliz 38+1 kilosu 2900mus boyunu söyleyemiyor kafasida 32 cm cokmu kücük dedim dr. da hayir anormal bi durum yok dedi..bakalm
Yani ben minyon bi tipim 1.55, esimde.1.75 dr ve ikimizde zayifiz demek oda minyon bi bebis ama yinede kücük geldi bana
Ben ilk gün sadece denedim emdikten sonra aldı. Ama hemen çıkardım tabi daha sonraki günlerde de verdim şuanda fazla emerse birkaç kere azıcık kustu fazlalığı oyuzden veriyorum kucağımda. Yada güzel emiyor artık kendi bırakıyor ama tam dalamiyor ozaman veriyorum emzikle dalıyor hemen çıkarıyorum yada kendi atıyor zaten. Bide altını açtığımda ağlarsa veriyorum susuyorKızlar emzik vermeye başladınız mı veya ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ?
Ay gece cok zorlandık çünkü sütüm gelmdi. gündüz olan hemşire verdi bi 10 cc mama, gece ki vermedi emziriyorum ama yok olmuyor.en son sabah 3 te istedim çocugn bezi kuru dedm.verdi smdi bezinde turuncu leke var susuz kaldığı için yazık sabaha kadr ağladı yavrumGerek olmaz kuzum onlar koymuş olabilir sennkoyma sizdirmiyor.. nasılsınız bakalım . Gözleriniz aydın geçmiş olsun
İlk 3 gün gelmemesi normal canım ama imkanın varsa sağma makinesi kullan işe yarıyor.hem bebek yorulmamis olur hemde güçlü emiş gücüyle daha hızlı gelir sütunselam kızlar bende doğum yaptım pazartesi günü kızımı kucağıma aldım çok şükür
Dünden beri bir damla bile sütüm gelmiyor neden olabilir genel anestezi ile doğurdum
Küçük kusmalar olur canım ya. Benimki bildiğin fışkırıyordu kimsede reflüdur diye uyarmamis beni 6 sene önce. Pek bu kadar da duyulmuş bir şey değildi reflü. Sonradan öğrenince anladım benimki kesinlikle reflüydu. Hep iki kıvrım durardi yavrum ve fışkırarak kusardi. Herkes erkek çocuğu gazlı olur normal demiştiŞimdi iyice takip ettim emmeden sonra 30 dk bile dik durup gaz için uğraştılar malum ben hala kendim yapamıyorum, hemen yatırmadılar, altıda dikkatli temizlediler baya değişti tabiki gaz alırken üstümüze çok az bi geliyor ama o kadarı normal bence sarılınca geliyordur
Pazartesi 8 de gel dediler 10 gibi alcaklarmis Anneme beni kescekler annee diyorum bugünCanım senin ne kadar kaldı?