- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.321
Anladim canim.Buranin ki cok kirecli asla icilmez.salgin varmis çocuklarda bu ara yada üşüttü.Adıyaman'da kullanılıyor ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim.Buranin ki cok kirecli asla icilmez.salgin varmis çocuklarda bu ara yada üşüttü.Adıyaman'da kullanılıyor ondan sordum
Geçmiş olsun canımHanımlar nasılsınız? Ben tüm gun benim kizla ugrastim kusma ishal insallah bana geçmez.
Aa adıyamanda mısın yakın sayılırızAdıyaman'da kullanılıyor ondan sordum
Salgın var ben yeni yeni kendime geldim oğlumda aynı şekilde berbattik vallahiAnladim canim.Buranin ki cok kirecli asla icilmez.salgin varmis çocuklarda bu ara yada üşüttü.
Antep mi yoksaAa adıyamanda mısın yakın sayılırız
MaraşAntep mi yoksa
Güzel şehir ben severim sıcak suyu var kaplıca Zeytinli ilçesinde yazin ordan cikmayiz biz çok güzel yer
Evet ben de 2 senedir buradayım seviyorum biz de ev aldık kaplıcalardan ama gitmeye fırsat olmadı. Doğurana kadar gidemem heralde zararlı olurGüzel şehir ben severim sıcak suyu var kaplıca Zeytinli ilçesinde yazin ordan cikmayiz biz çok güzel yer
Doğumdan sonra ya artık canım hamilelere yasak su çok sıcak olduğu için gevşeme yapıp doğumu baslatabiliyorEvet ben de 2 senedir buradayım seviyorum biz de ev aldık kaplıcalardan ama gitmeye fırsat olmadı. Doğurana kadar gidemem heralde zararlı olur
Normal havuz da yasak.. Bu yaz ayakları suya sokarız anca deseneDoğumdan sonra ya artık canım hamilelere yasak su çok sıcak olduğu için gevşeme yapıp doğumu baslatabiliyor
Saol canımGeçmiş olsun canım
Eskisehirin suyu berbat zaten hiç içilmezAnladim canim.Buranin ki cok kirecli asla icilmez.salgin varmis çocuklarda bu ara yada üşüttü.
:) tesekkur ederim. Sag olun Gun icin de iki defa 45-50 dakikalik uykularim oluyor evet :))Hayırlı ugurlu olsun masallah hoşgeldin aramiza. O uyku hali gebeligin bi parçası ve ilk donemi epey yoğun oluyor bende öyleyim
Birine vermiştimZaten yapMıyorum şuan ama hiç o açıdan düşünmemiştim bi de prima yani eyvah eyvah sat sat dolapta sat
Evet olabilir ama sürekli ultrason ışınları bebeği rahatsız ediyormuş... Korkuyorlarmis. Sağlıkla gelsinler de bekleyelim inşallahBenim ilk hamilelik olsa gerek sürekli gidip dinleyesim
Geçmiş olsun canım çok dikkat et.Hanımlar nasılsınız? Ben tüm gun benim kizla ugrastim kusma ishal insallah bana geçmez.
Hayır günlük alınması gereken miktar kadarDiofol 400 ug (* BRD %200) bu sekilde fazla mi ki?
Ben 9. Hafta dinlicem inşallah. Sonra bi daha istemem. Dr aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Bebeği strese sokmayalım. 2 hafta sonra plesanta tam oluşmuş olur o zaman dinlersin dedi.Ewt bende duymuştum hatta eşim sırf bu yüzden gitmeyelim doktora diyor ama bilemedim bu sefer gittiğimde hersey yolunda ise kalp atışını dilemiyicem sabredicem 12. Haftaya kadar
Bebek kendi kalp atışını duyuyormuş ve strese giriyormuş. Dr um aynı zamanda perinatoloji uzmanı. 2 hafta sonra 1 kere dinletecek. Sonra bi daha dinlemem heralde, iyi olsun yeter.İlk defa duydum zarar vereceğini neden acaba
Amin inşallah canım. Hepimizde ilk yaşadığımız kötü zamanların izleri var maalesef bu sefer herşey çok güzel olacak inşallahBen kendimi frenlemesem daha ne şekil psikopat olurum da bu kendimi törpülemiş halim ilki gibi olmayacak bu kez yüzüm gülecek diyr telkinliyorum inşallah hepimiz güzel güzel görelim ya