Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba bende mi alsam bunu doktor vermedi ama bir gebenin günlüğünde ki folik asit alacaktım normalde
Araştır istersen biraz canım genelde pco olanlara veriyorlarmış bende kendim aldım kullandım dr söyledim aldığımı iç yada içme diye bişey demedi normal folik asitten bir tık daha pahalı bide kutuda 20 tane var önceden 1 tane içiyordum günde şimdi adet olunca günde 2 taneye başladım

Bende de pco başlangıcı var dedi herhangi bir ilaç vermedi ama ben uzun zamandır içinde folik asit olan bir markanın multivitaminini kullanıyorum. Gebelik olması durumunda bu tür vitaminler zarar veriyor mu bilginiz var mı

Ya o kadar çok şey bilmiyorum ki burda duyduklarımı denemeye başlasam ömrüm yetmez ama bunu denerim adet olunca neden 2 ye çıkarıyorsun

Bunun içinde inositol diye birşey var insülün direncine falan iyi geliyormuş o yüzden inofoliği tercih ettim. Gebelik konusunda bir fikrim yok 1 kutu içinde 20 tane var adetim ilk günü başlayıp 10 gün içiyorum yumurtlamaya kadar bitmiş oluyor zaten

Ya o kadar çok şey bilmiyorum ki burda duyduklarımı denemeye başlasam ömrüm yetmez ama bunu denerim adet olunca neden 2 ye çıkarıyorsun
Yok canım adet olunca değil geçtiğimiz aylarda hep günde 1 tane içtim ama önerilen sabah akiam içmekti. Bu ay adetim başlayınca 2 tane içmeye karar verdim bende yumurtlamaya kadar bitmiş oluyor vitamin. Adetken 2 tane başlama sebebimde yumurtalar büyürken fayda sağlasın diye

Gel beraber verelim bu kiloları bugun eşim kalbimi çok kırdı benimde 10 kilo fazlam var ama göze batmıyor uzun boylu olduğum için
Valla ben topaç gibi oldum eşimde hep dalga geçer boşver takma 165 boy 78 kiloyum yarın şu bahsettiğim vacu magic e gideceğim kayıt yaptırmaya diyet programıda verecek seninle paylaşırım

Anladım canım sağol

Valla ben topaç gibi oldum eşimde hep dalga geçer boşver takma 165 boy 78 kiloyum yarın şu bahsettiğim vacu magic e gideceğim kayıt yaptırmaya diyet programıda verecek seninle paylaşırım
Valla çok iyi olur benim boy 169 kilo 85

Dualarım seninle inşallah rabbim yüzüne güler,

Merhaba canım.Bende 1 aşılama tutmadı şimdi tüp bebeğe başlıcam.İşte benim hep dediğim bu oluyor devlete gitmeğin tüp bebekte laboruatar çok önemli..İn şa Allah bu defa tutar

Merhaba canım.Bende 1 aşılama tutmadı şimdi tüp bebeğe başlıcam.İşte benim hep dediğim bu oluyor devlete gitmeğin tüp bebekte laboruatar çok önemli..İn şa Allah bu defa tutar
Aslında devlet hastenesinde işlemler hızlı oldu raporu 1 günde çıkarttım tek tüpüm tıkalıydı alındı falan ama aşılama ve tüp aşamasında kopukluklar oldu çok hasta var bence doktorlar yetersiz 7 yumurta topladılar 3 embriyo olmustu ama özelde 33 yumurta topladılar 10 embriyom oldu ilgi daha fazla oluyor tabi

İşlemler için demiyorum onlar tüp bebek için yeterli seviyede olmuyorlar.Sende aşılamada kaç yumurtan vardır?bende 34 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…