- 3 Şubat 2023
- 1.909
- 1.372
Rabbim yardımcın olsun canım4 yıldır deniyorum şimdi aşılama sürecine girdim evraklarımı hazırladım 69 gündür adet olmuyorum dün adet oldum yarın sabah hastaneye gitcem bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcın olsun canım4 yıldır deniyorum şimdi aşılama sürecine girdim evraklarımı hazırladım 69 gündür adet olmuyorum dün adet oldum yarın sabah hastaneye gitcem bakalım ne olacak
4 yıl oldu yarn adetimin 3. Günü sabah erkenden hastaneye gitcem aşılama sürecine giriyorum acaba yarın işlemler uzun sürer miSen ne zamandır deniyorsun canım
İnan hiç bilgim yok canım. Ben de cuma günü doktora görünecem. İlaç vitamin vesaire ne gerekiyorsa isteyecem.4 yıl oldu yarn adetimin 3. Günü sabah erkenden hastaneye gitcem aşılama sürecine giriyorum acaba yarın işlemler uzun sürer mi
Hayırlosı olsun bakalımİnan hiç bilgim yok canım. Ben de cuma günü doktora görünecem. İlaç vitamin vesaire ne gerekiyorsa isteyecem.
Cnm adet döngün kaç?sat 23 şubat bitiş 28 şubat
ilişki : 1 Mart, 3 Mart ve 5 Mart...
sizce uygun tarihler olmuş mu gebelik ihtimali var mı ? lütfen olsun
adet döngüm 25 ile 28 arası değişiyor. 25 di aslında ella kullandım 1 kere ve sonra 28'e çıktı son aylarda.Cnm adet döngün kaç?
Yumurtlama günleri değişir
Gün aşırı bırlıkte olursan tutar inş
Beni ekler misinn, BAT SAT ne demek acabacanlar listeye eklemediğim varsa bat sat yazıp beni etiketleyebilir
Klomeni doktor neye göre verdi canım. Ne sorunun vardı?Kızlar beni de ekler misiniiz? Klomen kullandım bu ay ilk defa. SAT ve BAT ne demek anlamadım ama 26 şubat ile 5 mart arası regliydim. 5 gün klomen kullandım ve reglimin 10. günü kontrole gittim. 12 mm bir yumurtam. Pek iç açıcı sayılmaz gibi.. Yarın bir daha kontrolüm var, dua edelim ki çatlama seviyesine gelsin inşallah hepimiz güzel haberlerle buluşuruz
1.5 senedir deniyoruz ama olmadı. Bir kere kimyasal geçirdim eylülde. Benim yumurtalarım iyi, rahim filmimde hiçbir sorun görülmedi. Eşimin spermyogramı iyi. Trombofili verdim iki değerim heterozigot çıktı ama ona da doktor bunlar gebeliğe engel değil dedi. Süreci hızlandırmak için de klomen verdi. Sinirlerim çok bozuk. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama yüzümde ömrümde hiç çıkmayan iri iri sivilceler çıktı. Klomenin etkisi mi bilmiyorum ama gün içinde iyiyken aniden ağlama isteği geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunKlomeni doktor neye göre verdi canım. Ne sorunun vardı?
Amin canım inşallah bir an evvel netice alırsın. Peki canım sen bu tedavileri ve testleri özelde mi oldun yoksa devlette mi? Ben de 8 aydır deniyorum 2 kimyasal geçirdim. Onun dışında olmadı. Yarın devlette doktora görünecem gerekli testleri isteyecem eğer yaparsa tabi. Bi de klomen bana da verir mi acaba?1.5 senedir deniyoruz ama olmadı. Bir kere kimyasal geçirdim eylülde. Benim yumurtalarım iyi, rahim filmimde hiçbir sorun görülmedi. Eşimin spermyogramı iyi. Trombofili verdim iki değerim heterozigot çıktı ama ona da doktor bunlar gebeliğe engel değil dedi. Süreci hızlandırmak için de klomen verdi. Sinirlerim çok bozuk. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama yüzümde ömrümde hiç çıkmayan iri iri sivilceler çıktı. Klomenin etkisi mi bilmiyorum ama gün içinde iyiyken aniden ağlama isteği geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm döngün kısaymışadet döngüm 25 ile 28 arası değişiyor. 25 di aslında ella kullandım 1 kere ve sonra 28'e çıktı son aylarda.
Canım 2 kere düşük yapanlara devlette yapılıyor. Yalnız testler her yerde yapılmıyor. Ben kromozom testi de verdim. Kromozomu Çam Sakurada yaptırdım, trombofiliyi ise Kanunide. Sonuçların çıkması 1.5 ayı bulabiliyorAmin canım inşallah bir an evvel netice alırsın. Peki canım sen bu tedavileri ve testleri özelde mi oldun yoksa devlette mi? Ben de 8 aydır deniyorum 2 kimyasal geçirdim. Onun dışında olmadı. Yarın devlette doktora görünecem gerekli testleri isteyecem eğer yaparsa tabi. Bi de klomen bana da verir mi acaba?
Hormon testi istesem yapmaz mı acaba canımCanım 2 kere düşük yapanlara devlette yapılıyor. Yalnız testler her yerde yapılmıyor. Ben kromozom testi de verdim. Kromozomu Çam Sakurada yaptırdım, trombofiliyi ise Kanunide. Sonuçların çıkması 1.5 ayı bulabiliyor
Hormon testini adetin 3. günü yapıyorlar, yaparlar tabiki bu zamana kadar yapılmadı mı? Doktorlar asla yönlendirmiyor. Kendin gerekli tetkikleri yaptır. Trombofiliyi de yaptır bence.Hormon testi istesem yapmaz mı acaba canım
Evet canım yarın 3.günü zar zor denk getirmeye çalıştım. Valla 2 kez gittim. Hem devlet hem özel hiç umursamadılar. Kimyasal gebelik, gebelik bile değil kafana takma boşver falan dediler. Onlar için konuşmak kolay zaten. Sayenizde burda bişeyler öğreniyorum da çabalıyorum biraz.Hormon testini adetin 3. günü yapıyorlar, yaparlar tabiki bu zamana kadar yapılmadı mı? Doktorlar asla yönlendirmiyor. Kendin gerekli tetkikleri yaptır. Trombofiliyi de yaptır bence.