EvetAynı benimki gibi bu çok hafif karartı var
Ben dayanamadım ikinci gebeliği de yaptım bu sefer kırmızılı dağılırken o karartı çıkmaya başladı koyulaşmadı ama yine aynı şekilde oldu ovulasyonsa pembemsi sadece
Amiiin inşallah bakalım ama yanıltan test değildir inşallah... Bi tane daha yaptım bu sefer kırmızılık dağılırken o karartı gözüktü aynı şekilde kaldı test koyulaşmadıBu sefer sağlıklı olur inşallah
bir belirtin var mı canım? benim diğer iğnelerde ağrı olmuşdu, bunda ağrı 2ci gün oldu bi, ama aşırı uykulu oluyorum, oturarak bile uyuya bilirim)))22sinde oldum ben canım
Markası ne testin bence tekrar yapmayın bekle biraz daha birlikte yaparızAmiiin inşallah bakalım ama yanıltan test değildir inşallah... Bi tane daha yaptım bu sefer kırmızılık dağılırken o karartı gözüktü aynı şekilde kaldı test koyulaşmadı
Yaa atsana bakayım. Bende sanırım sabah tekrar yapcağım eşim uyanmadan yarım saat önceye kurayım alarmıBen dayanamadım ikinci gebeliği de yaptım bu sefer kırmızılı dağılırken o karartı çıkmaya başladı koyulaşmadı ama yine aynı şekilde oldu ovulasyonsa pembemsi sadece
Bnm senin bat ne zamanAslında en doğrusu
Ay hamilesin sandım bi an . İnsallah gerçeğini de görürüz hepimizCanım ben totem yaptım o emoji ondan
Göz zorlaması olacaksın biraz ama işaretli yerde hayalet karartı var elime alıyorum çıplak gözle net gözüküyor fotoğrafta daha silik gözüküyor deli oldumMarkası ne testin bence tekrar yapmayın bekle biraz daha birlikte yaparızbir arkadaşa denk geldim kaset testte çizgi çıkmıyordu erken gebelik testinde bariz pembe çıkıyordu çıkmaya bilir çok normal
BennnYumurta çatlamasından 3. günüm kasık ağrısı, bacaklarda güçsüzlük regliyken kasıkta bi hassaslık olur ya bişi yapasınız gelmez aynı öyleyim bunları yaşayan var mı?
Etkileyebilir menisiz boşalma Bile olur.. Bence siz Bi süre çocuk için değil canınız istediği için birlikte olun hatta çocuk konusunu açmayın bile birlikte güzel vakit geçirmeye flörtleşmeye başlayınKızlar selam sizlere bir şey sormak istiyorum artık çocuk yapma işi o kadar yorucu olmaya başladı ki eşim zar zor boşalır oldu ilişkimiz eskisi gibi değil eziyete döndü. Eşim bi şekilde boşalıyor ama kendini çok kasıyo ve ben o kadar mutsuzum ki sanki böyle zorla çıkan sperm bi işe yaramazmış gibi düşünüyorum saçmalıyor muyum ? O kadar beklentim kalmadı artık eskiden ayaklarımı falan dikerdim artık bizden bişey olmayacak zaten deyip kalkıyorum.zor boşalmanın gebelikte bir etkisi var mı bilinen ?
Attım aşağıda belisime cevap yazdımYaa atsana bakayım. Bende sanırım sabah tekrar yapcağım eşim uyanmadan yarım saat önceye kurayım alarmı
Bi ara o kadar takmıştım ki bebeğe çevremdeki herkes hamileydi bide kız olursa koyacağım ismi kuzenime söylemiştim benden önce kaldı hamile gitti ikisini de koydu . Hırs yaptım ilişki artık mecburiyetten gibi hissettirmeye başladı eşim de rahatsızdı bu durumdan . Tiksinecek duruma geldim dokunduğun da bile istemiyor gibiydim çünkü sadece aklımda bebek düşüncesi vardı halbuki 8 senelik bi sevgililik dönemimiz oldu severek evlendim . En son kendimi bıraktım sadece istediğimde yaklaşıyordum bol bol tatlı yemeye calisiyordum daha istekli olmak İçin çikolata dondurma pasta vs . En son o ay hamile kaldım . Hiç beklemiyordum sadece cinsel hayatımızı düzenlemekti aklımdaki . Sonu hüsran oldu düşükle sonuçlandı ama kendimi topladım o dönemden sonra ilişki eziyete dönüşüyordu yoksaKızlar selam sizlere bir şey sormak istiyorum artık çocuk yapma işi o kadar yorucu olmaya başladı ki eşim zar zor boşalır oldu ilişkimiz eskisi gibi değil eziyete döndü. Eşim bi şekilde boşalıyor ama kendini çok kasıyo ve ben o kadar mutsuzum ki sanki böyle zorla çıkan sperm bi işe yaramazmış gibi düşünüyorum saçmalıyor muyum ? O kadar beklentim kalmadı artık eskiden ayaklarımı falan dikerdim artık bizden bişey olmayacak zaten deyip kalkıyorum.zor boşalmanın gebelikte bir etkisi var mı bilinen ?
Sürekli tuvaletim var birde kasıklarım ağrıyor tabi me kadar belirti bilemembir belirtin var mı canım? benim diğer iğnelerde ağrı olmuşdu, bunda ağrı 2ci gün oldu bi, ama aşırı uykulu oluyorum, oturarak bile uyuya bilirim)))
Canım yumurtlama kanaması öyle birşey değil tek sefer gelir ve kırmızımsı olur onu ben sürekli yaşarım senin dediğin kahverengi ve 4 gün gelmiş acaba adetin tam sökülmedi mi ya da Allah korusun kistin filan mı oluştu çünkü doktorum kahverengi leke adetten önce bile gelse bana kistin en büyük belirtisi demişti
Sabah ilk idrarla yaptığın en sağlıklı sonucu verecektir adetin bir hafta falan geçtiyse de saatin önemi yok çıkar zaten canımHamilelik testi hangi saat aralığında yapılır