Olur yapalım ama sen benden bir tık öndesin görcez senden kırmızılar inşallahEvet görmüştüm bunu iki gün sonra yeniden yapacağım aynı anda yapalım
İkimizde görelim inşallah belki sen Bi gün sonra tutturmuşsundurOlur yapalım ama sen benden bir tık öndesin görcez senden kırmızılar inşallah
Cakşır ben de eşimle içtik 2 ay falan ama fayda göremeyince Bıraktık. Sen kaç ay kullandın canımÇakşır suyuyla hamile kaldım
İnşAllah ya stres yok kafamı dağıttım biraz kendimden eminim şuanYok yok aynısınız bence
Artık ne zaman tutunursa tutunsun geçe de razıyımİkimizde görelim inşallah belki sen Bi gün sonra tutturmuşsundur
Hala kullanıyorum ama düzenli değil bide sadece o değil deve dikeni ekstraktı yaban mersini Ekstraktı gseng ve proxyfemin kullanıyorumCakşır ben de eşimle içtik 2 ay falan ama fayda göremeyince Bıraktık. Sen kaç ay kullandın canım
Anladım canım. Bir şişe kalmıştı ben de devam edeyim o zamanHala kullanıyorum ama düzenli değil bide sadece o değil deve dikeni ekstraktı yaban mersini Ekstraktı gseng ve proxyfemin kullanıyorum
Ya dimi geç döllenme ihtimali hep daha fazla umut veriyor son dakikalarda Bi keresinde dört gün gecikince öyle umut bağlamıştımArtık ne zaman tutunursa tutunsun geçe de razıyım
Kullan zaten hemen ilk ayda fayda etmiyormuşAnladım canım. Bir şişe kalmıştı ben de devam edeyim o zaman
Hsg sonra da biliyorsun şans çok artıyor.
15 gün geciktim benYa dimi geç döllenme ihtimali hep daha fazla umut veriyor son dakikalarda Bi keresinde dört gün gecikince öyle umut bağlamıştım
Hamgi şehirdesin doktor benden de HSG istedi çekilemedim henüz
Hsg zor mu canım? Canın çok acıdı mı? Bana daha demedi doktor ama merak ediyorum
Peki o şanssız kişi kim? Aa ben mişimHsg sonra da biliyorsun şans çok artıyor.
Allah iyiliğini versin kahkaha attım özür dilerim15 gün geciktim benHürrem gibi gebeyim ben diye gezdim sonu kanla bitti
Sakaryadayım ben, benimde doktorum istediHamgi şehirdesin doktor benden de HSG istedi çekilemedim henüz
Yok hiç önemli değil jaısıdıofoAllah iyiliğini versin kahkaha attım özür dilerim
Özeller çok pahalı devlete de randevu almak İstanbulda deveye hendek atlatmaktan zorSakaryadayım ben, benimde doktorum istedi
Burda da öyle devlette sıra bulamadım muayane ücreti+hsg 4100e geldiÖzeller çok pahalı devlete de randevu almak İstanbulda deveye hendek atlatmaktan zor