Tamam canım . İnşallah inşallah alalım ardı ardına güzel haberleri amin aminL A L cans16
Fotoda imkanı yok gözükmez direk ışıkta da bembeyaz gözüküyor sadece oynama yapınca belli oluyor aynı kimyasal yaşadığımda olan hayal çizgi gibi. Yani o kadar çok bembeyaz negatif gördüm inceledim ki o kadar düşük karartıyı ayırt edebiliyorum neyse umut hep vardır ama heyecan zararlıdır iki gün sonra tekrar edicem
Amin amin amiiiin hepimiz alalım inşallahTamam canım . İnşallah inşallah alalım ardı ardına güzel haberleri amin amin
Anlat canım anlatSize başımdan geçen yalancı pozitif hikayemi anlatayım mı
Evet görünüyor canımÜstteki lh testi alttaki gebelik. Üsttekin t çizgiyle aynı yerde olan karartıyı gören var mı?
Ayy atsan göremez miyiz mi kiKızlar 10 dakika oldu bundan sonrası önemsiz evet ama şuan teste bakıyorum ve ben o çizgiyi oynatmadan görüyorum artık
Deneyeyim BiAyy atsan göremez miyiz mi ki
İnşallah canım inşallah allah gönlündekini nasip etsin inşalalh canım bu mübarek ayda. Hepimizn dualarını kabul etsin allahım. Aslında grup başlıgına ateş tabloları eklense geçen aylar gibi bakarız kimin ateşi ne durumdaCanım 3 saat zor uyuyorum bazen ama uyuyorum yinede bazen derece ölçmedi ama şöyle sanki iyi gidiyor gibi belirti var ya umutluyum bu ay
Senden görcez gibii bata kaç gün varOf koyulaşsın ya kıpkırmızı çizgiler göreliiiim
Gördüm sanki benimde dün öyleydi, senin lh daha koyu benden amaÜstteki lh testi alttaki gebelik. Üsttekin t çizgiyle aynı yerde olan karartıyı gören var mı?
Evirdim çevirdim ama göremedim kuzum. Daha erken ama baya. Sizin bat 4 Nisan. Daha yumurtlayalı on gün oldu mu ki?
Ama onun daha pembe
Evet görmüştüm bunu iki gün sonra yeniden yapacağım aynı anda yapalımGördüm sanki benimde dün öyleydi, senin lh daha koyu benden ama
Çakşır suyuyla hamile kaldımKızlaaaarrrkedi otunu bilmem de bir buçuk ay önce eşimle aktara gitmeye karar verdik eşimde varikosel çıkmıştı ameliyat deniliyor... Ameliyat olmasa da çocuk olurmuş ama hızlı olmazmış neyse biz aktara eşim için gittik de adam bana da sende pco var dedi belirtileri saydı evet hepsi var... Eşime Çakşır kökü suyu gseng ekstraktı ve deve dikeni ekstraktı verdi banada yaban mersini Ekstraktı verdi. Bunların hepsini araştırdım ben hepsini kadınlarda kullanıyormui özellikle Çakşır kökü suyu afrodizyal etkili bir bitkiymiş ve yumurtalıklara faydası çokmuş hepsinden ara ara kullanıyorum pek düzenli hatırlayan biri değilim on on beş gün önce de ablam bir takviye verdi bana doktor vermiş onada dedi bunu bana verdi ama bu senlik birşey benlik değil dedi araştırdım evet yumurtalık kalitesini çalışmasını arttıran bir takviye onun adında proxyfemin. Araştırın özellikle Çakşır kökü suyu kullanıp hamile kalanları okudum umutlandım bu yüzden hepsi bitkisel olduğu için ya etkisi de yok deneyin
Fotoğraf da bende görmüyorum kiEvirdim çevirdim ama göremedim kuzum. Daha erken ama baya. Sizin bat 4 Nisan. Daha yumurtlayalı on gün oldu mu ki?
Yok yok aynısınız benceAma onun daha pembe