Ay ben de aynı böyleyim yaa. Adetim gelecek diye ödüm kopuyor şuan off
Modum ektedir
5 NisanAynı tarihlerde regli olacağız dimi bat kaç senin
Alışkınız buda geçerAy ben de aynı böyleyim yaa. Adetim gelecek diye ödüm kopuyor şuan off
Geçmiyor geceler pozitifi görmeyince doğmuyor güneşler belirtiler cepte değilse
Modum ektedir
O zaman yaaşaaasıııııın hahahhaCanım ben adetliyken (3. Gün) doktora gidiyorum. O zaman minik yumurtamı görüyoruz. Eski yumurta atılırken yeni yumurta da belirmeye başlıyor adetliyken. Muhtemelen yeni yumurta içindir o çizgi diye tahmin ediyorum nacizaneçok da bildiğimden değil
Kamerayı karartıp çeksene bideYaptım kızlar benzer siliklikte bişey görüyorum kendi çizgisi belkide
Evet varla yok arası bir çizgi ve de gördüm canımYaptım kızlar benzer siliklikte bişey görüyorum kendi çizgisi belkide
Neyseki insanı ayakta tutan 2 şey var, biri sağ ayak diğeri sol ayakGeçmiyor geceler pozitifi görmeyince doğmuyor güneşler belirtiler cepte değilse
GördümmmmmmYaptım kızlar benzer siliklikte bişey görüyorum kendi çizgisi belkide
Onlarda olmasa vay halimizeNeyseki insanı ayakta tutan 2 şey var, biri sağ ayak diğeri sol ayak
Aaayyyyyyyyyyyy ne diyorsunKızlar gebelik testi yaptım şimdi... Ya beynim benimle oynuyor yada hayalet çizgi var
Fotoda imkanı yok gözükmez direk ışıkta da bembeyaz gözüküyor sadece oynama yapınca belli oluyor aynı kimyasal yaşadığımda olan hayal çizgi gibi. Yani o kadar çok bembeyaz negatif gördüm inceledim ki o kadar düşük karartıyı ayırt edebiliyorum neyse umut hep vardır ama heyecan zararlıdır iki gün sonra tekrar edicemAaayyyyyyyyyyyy ne diyorsunhadi at bize de kaçıncı dakikada çıktı
Bana da iyi geliyorsunuzKızlar çok heyecanlı dakikalar yaşıyoruz.Burda olmak çok güzel. Kafam dağılıyor wallahi. Yalnız olmadığımı görüyorum