Ben bir kere kan testi verdim canım. Adetin 3. Günü verdim. Yumurtlama takibinde de 10-12-14. Gün çağırdı. Çatlamayı gördükHiç vermediniz mi süper. Ben de anlamadım
Boşuna bekleme beni bu gül solduBenimde böyle çıkıyor şuan dur daha günler var
Kız vvar işte çizgiiiii. Ben mi yanlış görüyorum. Nasıl elenmek bu??Maalesef Elendim bu ay ben
Anladım bana bugün telefonda öyle söyledi sekreteri. Hormonlara bakıldı zaten sıkıntı yokmuş gayet iyiymiş. O zaman belki de kan almazlarBen bir kere kan testi verdim canım. Adetin 3. Günü verdim. Yumurtlama takibinde de 10-12-14. Gün çağırdı. Çatlamayı gördük
Hayatım lh testi bu küçük çaplı kalp krizi geçirdim sana kusura bakmaKız vvar işte çizgiiiii. Ben mi yanlış görüyorum. Nasıl elenmek bu??
Hcg değil mi bu gayet var işte kııız kana giiiitBoşuna bekleme beni bu gül soldu
O krizi bana da geçirttin şu an heyecanlandım hemenHayatım lh testi bu küçük çaplı kalp krizi geçirdim sana kusura bakma
Lh testi buHcg değil mi bu gayet var işte kııız kana giiiit
Ay geçirdim walla. Ama biliyorsunuz değil mi LH ile de gebelik öğrenen var.Hayatım lh testi bu küçük çaplı kalp krizi geçirdim sana kusura bakma
7 günüm var yapmayı düşünmüyorum, köşeme çekilip reglimi beklicemO krizi bana da geçirttin şu an heyecanlandım hemenadetine kaç gün var ne zaman yapacaksın
Almazlar sanırım canım. Bilmediğimiz başka birşey bakmayacaksa eğerAnladım bana bugün telefonda öyle söyledi sekreteri. Hormonlara bakıldı zaten sıkıntı yokmuş gayet iyiymiş. O zaman belki de kan almazlar
Biliyorum evet boş gebeliğimi ilk lh la öğrendim böyle değildi c silik t koyuyduAy geçirdim walla. Ama biliyorsunuz değil mi LH ile de gebelik öğrenen var.
İkinizin de aynı. Hadi bakalım. Elenmek yok. Yola devam daha.Benim ovulasyon şuan bu şekildeL A L
AynıyızBenim ovulasyon şuan bu şekildeL A L
Öyle ama ben adetim şu an ve lekelenme başlayınca test yaptım silik-belirgin arası çizgi çıktı bende. Bende neden öyle çıktı ki o zamanAy geçirdim walla. Ama biliyorsunuz değil mi LH ile de gebelik öğrenen var.
Tabiii daha altı gün varİkinizin de aynı. Hadi bakalım. Elenmek yok. Yola devam daha.
Aynı tarihlerde regli olacağız dimi bat kaç seninAynıyızbahtız bedeviyiz
Canım ben adetliyken (3. Gün) doktora gidiyorum. O zaman minik yumurtamı görüyoruz. Eski yumurta atılırken yeni yumurta da belirmeye başlıyor adetliyken. Muhtemelen yeni yumurta içindir o çizgi diye tahmin ediyorum nacizaneÖyle ama ben adetim şu an ve lekelenme başlayınca test yaptım silik-belirgin arası çizgi çıktı bende. Bende neden öyle çıktı ki o zaman