Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 38
Selam kızlar 25inde reglim bitmişti. İlk kez kahverengi lekelenme oldu bunun üzerine. Neden olur ? Regl oldum olmam gereken zamanda ama bitti üzerinden 4 gün geçti . Açık Kahverengi lekelenmeler var. Kötü koku yok.

Neden olur bir bilen var mı

Kedi nanesi çayı yazıyor üstünde canım 🤷🏼‍♀️
Evet bende okudum bak sana bi forum atıcam boşnakça oku bakalım ben çeviriden bakıyorum 😀

Evet bende okudum bak sana bi forum atıcam boşnakça oku bakalım ben çeviriden bakıyorum 😀
Herkes hiçbir bilginin bulamamasından ve yan etkilerinden çekinmişler, bir tane kadın bununla hamile kalmış onu yazmışlar, yani bilgilerine deneyimlerinden bahsetmişler

Aa bak bir kullanıcı güzel anlatmış kullanışıda bu sanırım

kadınların geleneksel olarak kısırlık için tedavi edildiği tıbbi bir bitki olduğunu söylüyor, günde üç kez bir şarap saati içilirse hamile kalınabilirmiş, 3 şarap saati ne onu bilmiyorum valla
Çeviriden bakmıştım bende canım 3 şarap kadehi kadar yani sabah 1 öğlen 1 akşam 1 kadeh yemeklerden önce diye okumuştum biryerdede

Aa bak bir kullanıcı güzel anlatmış kullanışıda bu sanırım

kadınların geleneksel olarak kısırlık için tedavi edildiği tıbbi bir bitki olduğunu söylüyor, günde üç kez bir şarap saati içilirse hamile kalınabilirmiş, 3 şarap saati ne onu bilmiyorum valla
Tüm okuduklarımdan yola çıkarak günde üç bardak içilecek adetin ertesi günü başlanıp yumurtlama görünce bırakılacak 😀 adetken içince uzatabiliyormuş

Sat ve bat nedir 🙈🙈son adet tarihi ve beklenen âdet tarihimi bnde planlıyorum Nisan ayı için ilaç kullandım şimdi Dr verdiği günü bekliyorum 🤲

Çeviriden bakmıştım bende canım 3 şarap kadehi kadar yani sabah 1 öğlen 1 akşam 1 kadeh yemeklerden önce diye okumuştum biryerdede
Valla kedi otunu ben kedime veriyorum sakinleşsin diye fazla geldi bana, Leyla gibi gezersin ortalıkta 😂

Tüm okuduklarımdan yola çıkarak günde üç bardak içilecek adetin ertesi günü başlanıp yumurtlama görünce bırakılacak 😀 adetken içince uzatabiliyormuş
Bana fazla geldi ya kedi otunun kısırlığa iyi geldiğini yeni öğreniyorum şaşırttı

Selam kızlar 25inde reglim bitmişti. İlk kez kahverengi lekelenme oldu bunun üzerine. Neden olur ? Regl oldum olmam gereken zamanda ama bitti üzerinden 4 gün geçti . Açık Kahverengi lekelenmeler var. Kötü koku yok.

Canm birkaç ay önce bana da olmuştu 3 gün geldi ara ara çok az ama bende sonradan araştırdım ki yumurtlama kanaması olabilirmiş sen bu günleri değerlendir bence

Canm birkaç ay önce bana da olmuştu 3 gün geldi ara ara çok az ama bende sonradan araştırdım ki yumurtlama kanaması olabilirmiş sen bu günleri değerlendir bence

Yaa tamam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Neden ilk defa olur peki :)

4 gün sonra değerlendireceğim o zaman umarım tutar tarih :)

Ah yine ben ve hayalet çizgilerim 🤦🏼‍♀️ bütün testlerde bu hayalet çizgi çıkar mı ya ben mi bozuğum anlamıyorum ki 🤦🏼‍♀️🤭 reglime 7 gün var erken biliyorum ama test aşerdim bugün 😢 @cnlrm
Bn gördüm canım ama kendiliğinden pembe bi çizgi olmadığı sürece bence inanma filtreli filan inanma yani

Canım yumurtlama kanaması öyle birşey değil tek sefer gelir ve kırmızımsı olur onu ben sürekli yaşarım senin dediğin kahverengi ve 4 gün gelmiş acaba adetin tam sökülmedi mi ya da Allah korusun kistin filan mı oluştu çünkü doktorum kahverengi leke adetten önce bile gelse bana kistin en büyük belirtisi demişti

X