Aynıı bende bunlara yatıracağım parayla neler yapardım nelerBenide valla 30 tane almıştım onlar bitti 12 tane aldım bugün geldi 10 tane kaldınide ovülasyon testi cabası
Bu canım çayYedi beni bitirdi ocağıma incir ağacı dikti bu testler
Gerçekten öyleAynıı bende bunlara yatıracağım parayla neler yapardım neler
Kedi nanesi çayı yazıyor üstünde canımBu canım çay
Evet bende okudum bak sana bi forum atıcam boşnakça oku bakalım ben çeviriden bakıyorumKedi nanesi çayı yazıyor üstünde canım
Forum Zatrudnjivanje: RE: Macina trava - Ringeraja.ba bide burası varKedi nanesi çayı yazıyor üstünde canım
Herkes hiçbir bilginin bulamamasından ve yan etkilerinden çekinmişler, bir tane kadın bununla hamile kalmış onu yazmışlar, yani bilgilerine deneyimlerinden bahsetmişlerEvet bende okudum bak sana bi forum atıcam boşnakça oku bakalım ben çeviriden bakıyorum
Macina trava - marulja i vrkuta 3
ja sam jos jednom pretrazila vise razlicitih i domacih i stranih sajtova i nigde se ne pominje slatka macina trava tj. nepeta cataria za plodnost :nope: U pitanju je definitivno, a to je i ranije mnogo puta vec receno marrubii herba ili drugacije receno marrubium vulgare :yes: Pozdravforum.roda.hr
Aa bak bir kullanıcı güzel anlatmış kullanışıda bu sanırım
Çeviriden bakmıştım bende canım 3 şarap kadehi kadar yani sabah 1 öğlen 1 akşam 1 kadeh yemeklerden önce diye okumuştum biryerdedeAa bak bir kullanıcı güzel anlatmış kullanışıda bu sanırım
kadınların geleneksel olarak kısırlık için tedavi edildiği tıbbi bir bitki olduğunu söylüyor, günde üç kez bir şarap saati içilirse hamile kalınabilirmiş, 3 şarap saati ne onu bilmiyorum valla
Tüm okuduklarımdan yola çıkarak günde üç bardak içilecek adetin ertesi günü başlanıp yumurtlama görünce bırakılacakAa bak bir kullanıcı güzel anlatmış kullanışıda bu sanırım
kadınların geleneksel olarak kısırlık için tedavi edildiği tıbbi bir bitki olduğunu söylüyor, günde üç kez bir şarap saati içilirse hamile kalınabilirmiş, 3 şarap saati ne onu bilmiyorum valla
Evet canım son adet tarihi ve beklenen adet tarihi. Hayırlısıyla güzel haberler alSat ve bat nedirson adet tarihi ve beklenen âdet tarihimi bnde planlıyorum Nisan ayı için ilaç kullandım şimdi Dr verdiği günü bekliyorum
Amin inşallah hepimiz burda bebek isteyen tüm güzel anne adayları için de o zaman benide ekleyinEvet canım son adet tarihi ve beklenen adet tarihi. Hayırlısıyla güzel haberler al
Valla kedi otunu ben kedime veriyorum sakinleşsin diye fazla geldi bana, Leyla gibi gezersin ortalıktaÇeviriden bakmıştım bende canım 3 şarap kadehi kadar yani sabah 1 öğlen 1 akşam 1 kadeh yemeklerden önce diye okumuştum biryerdede
Bana fazla geldi ya kedi otunun kısırlığa iyi geldiğini yeni öğreniyorum şaşırttıTüm okuduklarımdan yola çıkarak günde üç bardak içilecek adetin ertesi günü başlanıp yumurtlama görünce bırakılacakadetken içince uzatabiliyormuş
Canm birkaç ay önce bana da olmuştu 3 gün geldi ara ara çok az ama bende sonradan araştırdım ki yumurtlama kanaması olabilirmiş sen bu günleri değerlendir benceSelam kızlar 25inde reglim bitmişti. İlk kez kahverengi lekelenme oldu bunun üzerine. Neden olur ? Regl oldum olmam gereken zamanda ama bitti üzerinden 4 gün geçti . Açık Kahverengi lekelenmeler var. Kötü koku yok.
Neden olur bir bilen var mı
Canm birkaç ay önce bana da olmuştu 3 gün geldi ara ara çok az ama bende sonradan araştırdım ki yumurtlama kanaması olabilirmiş sen bu günleri değerlendir bence
Bn gördüm canım ama kendiliğinden pembe bi çizgi olmadığı sürece bence inanma filtreli filan inanma yaniAh yine ben ve hayalet çizgilerimbütün testlerde bu hayalet çizgi çıkar mı ya ben mi bozuğum anlamıyorum ki reglime 7 gün var erken biliyorum ama test aşerdim bugün @cnlrm
Canım yumurtlama kanaması öyle birşey değil tek sefer gelir ve kırmızımsı olur onu ben sürekli yaşarım senin dediğin kahverengi ve 4 gün gelmiş acaba adetin tam sökülmedi mi ya da Allah korusun kistin filan mı oluştu çünkü doktorum kahverengi leke adetten önce bile gelse bana kistin en büyük belirtisi demiştiSelam kızlar 25inde reglim bitmişti. İlk kez kahverengi lekelenme oldu bunun üzerine. Neden olur ? Regl oldum olmam gereken zamanda ama bitti üzerinden 4 gün geçti . Açık Kahverengi lekelenmeler var. Kötü koku yok.
Neden olur bir bilen var mı