34 canım26 sen
O yüzden abla dedim34 canım
Deme deme boş ver cnmO yüzden abla dedim
Test attım yukarı gördün müDeme deme boş ver cnm
Cnm bn göremedim acele etme bekle biraz daha var kiAh yine ben ve hayalet çizgilerimbütün testlerde bu hayalet çizgi çıkar mı ya ben mi bozuğum anlamıyorum ki reglime 7 gün var erken biliyorum ama test aşerdim bugün
Evet cnm niye acele ettinkiTest attım yukarı gördün mü
Yapasım geldi daha yapmam beklicemCnm bn göremedim acele etme bekle biraz daha var ki
bende 96 doğumluyum26 sen
Cnm yakınlaştırınca beyaz görünüyor yeri bekle biraz daha bak benim hiç aklımda test yokYapasım geldi daha yapmam beklicem
Aa yaşıtız seninle o zaman abla dedim çünkü burda büyüklerimiz daha fazla olduğu içinbende 96 doğumluyum
Keşke benimde olmasa düne kadar yoktur benimde ama aklıma düştü gün yaklaştıkçaCnm yakınlaştırınca beyaz görünüyor yeri bekle biraz daha bak benim hiç aklımda test yok
Aramızda 1 yada 2 gün var cnm acele etme yerleşmedi bile daha bence biraz daha sabırKeşke benimde olmasa düne kadar yoktur benimde ama aklıma düştü gün yaklaştıkça
Açıkcası ateşimde çok iyi gitmiyor zatenAramızda 1 yada 2 gün var cnm acele etme yerleşmedi bile daha bence biraz daha sabır
Regli geçince canım ama biz tabi sabırsız olunca erkenden başlıyoruz yapmayaSelam
Adetime 4 gün kala evde test yaptım tek çizgi çıktı. Ancak sağ kasıgımda çok sancı var. Testi yapma tarihi ne zaman olmalı.
Sabırsızlarda bizRegli geçince canım ama biz tabi sabırsız olunca erkenden başlıyoruz yapmayaregline 1 gün kala tekrarlayın
Yedi beni bitirdi ocağıma incir ağacı dikti bu testlerSabırsızlarda biz
Evet, olsun canımAa yaşıtız seninle o zaman abla dedim çünkü burda büyüklerimiz daha fazla olduğu için
Benide valla 30 tane almıştım onlar bitti 12 tane aldım bugün geldi 10 tane kaldıYedi beni bitirdi ocağıma incir ağacı dikti bu testler