- 14 Mayıs 2021
- 4.440
- 8.653
Bebısm cunku yogunda bi işi oldugu için olmuyor bazen üst üste oldugunda,korkum ondan,yoksa uzunlugu fln gectımAy niye düşünüyorsun bu kadar boşver ayrıca o kadar uzun tutmasini istemeyebilirsin çocuk istediğiniz dönemde
Melısoşuuumm bebısmmm bu bı dolu bı bos ıyı degıl,bazı spermler dayanıksız,en ıyısı hergun yapmakmıs bızzat oyle hamıle kalan arkadaslarım soyluyor,ondan canım sıkılıyor,nıye hergun yapmıyoruz bız?valla arkadaslarımda hıc sorun olmuyor kii fiziksel olarak kötü durumda olmalarına ragmen.dedım zaten bu ayda senden kaynaklı hergun yapamazsak doktora gıtceksın dedım.belkı bı ılacı fln vardır hergun yapmanınÇatlama yarınsa yarın daha önemli benceDediğin gibi gün aşırı devam edersiniz yumoşu kaçırmamış olursunuz
İstek arttırıcı olabilir. İstek artınca her gün olur bide enerji patlaması yaşattık mi tamamdır aşkoMelısoşuuumm bebısmmm bu bı dolu bı bos ıyı degıl,bazı spermler dayanıksız,en ıyısı hergun yapmakmıs bızzat oyle hamıle kalan arkadaslarım soyluyor,ondan canım sıkılıyor,nıye hergun yapmıyoruz bız?valla arkadaslarımda hıc sorun olmuyor kii fiziksel olarak kötü durumda olmalarına ragmen.dedım zaten bu ayda senden kaynaklı hergun yapamazsak doktora gıtceksın dedım.belkı bı ılacı fln vardır hergun yapmanın
Kizz gülme heyecandan hesap da yapamaz oldum yaa10buçukta vurdun nasıl 9 da 36 saat olacak
Ammin inşallah balım bnm hepimiz iyi ve hayırlı haberlerle alırız inşallahİyi güzel büyümüş maşaAllahSağlıkla tutar İnşAllah
İstek artırıcı bıldıgınız bısey varsa soyleyın bebıslerİstek arttırıcı olabilir. İstek artınca her gün olur bide enerji patlaması yaşattık mi tamamdır aşko
Ben doğal olanalri biliyorum ama ilaç olarak satılanlar da var tatlı mesela bol bolİstek artırıcı bıldıgınız bısey varsa soyleyın bebısler
Neeee ay eşim yapacak olsa ben yapamam yani ben de bıkıyorumMelısoşuuumm bebısmmm bu bı dolu bı bos ıyı degıl,bazı spermler dayanıksız,en ıyısı hergun yapmakmıs bızzat oyle hamıle kalan arkadaslarım soyluyor,ondan canım sıkılıyor,nıye hergun yapmıyoruz bız?valla arkadaslarımda hıc sorun olmuyor kii fiziksel olarak kötü durumda olmalarına ragmen.dedım zaten bu ayda senden kaynaklı hergun yapamazsak doktora gıtceksın dedım.belkı bı ılacı fln vardır hergun yapmanın
Dur tatlı alıyım eve gıderken aşkımBen doğal olanalri biliyorum ama ilaç olarak satılanlar da var tatlı mesela bol bolkeçiboynuzu pekmezi de arttırıyor bide bal daaa ama organik olan tecrübeyle sabit aşko
Bende her gün yaptığımız ay hamile kalıyorumNeeee ay eşim yapacak olsa ben yapamam yani ben de bıkıyorumben bir dolu bir boş ile hamile kalmıştım hemde takvimi doktorum yapmıştı.
Yanı ovulasyon gunlerınde hergun mesela 7 gun hergun sonrada gun asırıNeeee ay eşim yapacak olsa ben yapamam yani ben de bıkıyorumben bir dolu bir boş ile hamile kalmıştım hemde takvimi doktorum yapmıştı.
Kaç gün her günBende her gün yaptığımız ay hamile kalıyorum
Ellerinden telefonu alsak sanki bu iş olurYanı ovulasyon gunlerınde hergun mesela 7 gun hergun sonrada gun asırıvalla yapıyolar bebısm yapıyolar bız tembelız oda kocalardan ötürü ben sana diiim.bızıde oyle alıstırdılar
Bence de tamamen kocalardan kaynaklıYanı ovulasyon gunlerınde hergun mesela 7 gun hergun sonrada gun asırıvalla yapıyolar bebısm yapıyolar bız tembelız oda kocalardan ötürü ben sana diiim.bızıde oyle alıstırdılar
Son hamileligimde bir ay her gündüKaç gün her gün
Evet kesınlıkle ısın sırrı bu bır yıl once bende hergun yaptıgımızda hamıle kalmıstım.ama sımdı yapamıyoruzBende her gün yaptığımız ay hamile kalıyorum
Bunu hiç yapabileceğimi sanmıyorumSon hamileligimde bir ay her gündüama bu sefer öyle değil 10 15 gün her gün olur galiba döngü ortasında
Valla bende bilmiyorum da Ahmet Maranki macunu var canım onu yaptirabilirsin istersen bir araştır biraz pahalıya mal olabilir ama tarifin 3/1 ini yaparsınEvet kesınlıkle ısın sırrı bu bır yıl once bende hergun yaptıgımızda hamıle kalmıstım.ama sımdı yapamıyoruzaksam yapabılcekmıyız dıye dusunmekten hasta olacam yaaa macun bılsem bıyer alcamda bılmedıgım yerden almak ıstemıyorum sonra dokunur fln Allah korusun
Bulursak bende alıyım ya neymiş bu milletEvet kesınlıkle ısın sırrı bu bır yıl once bende hergun yaptıgımızda hamıle kalmıstım.ama sımdı yapamıyoruzaksam yapabılcekmıyız dıye dusunmekten hasta olacam yaaa macun bılsem bıyer alcamda bılmedıgım yerden almak ıstemıyorum sonra dokunur fln Allah korusun
Valla oluyor ya isteyinceBunu hiç yapabileceğimi sanmıyorum