Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ellerinden telefonu alsak sanki bu iş olur 😂
Telefondan degıl guzelım ya lıbıdo meselesı,bazı ınsanların yuksek olur bazısınınkı normal,bazısınınkı düşük.ben mervoş gibi hayır demem yani guzel gecen anlara,amaa şimdi bende sogudum ugrasıtıgım ıcın,ugrasarak olmamalı ama işte düştük bi kısır döngüye.belkıde 8 yıldır evlı olmamızın etkısıde vardır bılemıyorum.ama suc erkeklerde onu kesın bılıyorum🤣

Telefondan degıl guzelım ya lıbıdo meselesı,bazı ınsanların yuksek olur bazısınınkı normal,bazısınınkı düşük.ben mervoş gibi hayır demem yani guzel gecen anlara,amaa şimdi bende sogudum ugrasıtıgım ıcın,ugrasarak olmamalı ama işte düştük bi kısır döngüye.belkıde 8 yıldır evlı olmamızın etkısıde vardır bılemıyorum.ama suc erkeklerde onu kesın bılıyorum🤣
Evet balım ya kesinlikle eşlerden kaynaklı bir ara bizde de oldu ben yaklaşmaya başladım sonra sürekli baktım ben yaklaşınca soğudum artık istemedim bir süre 😂 eşler yaklaşınca genelde kadınları da ikna edebilirler ama kadınlar erkekleri ikna etmekte zorlanıyor ve kesinlikle libido meselesi dediğin gibi 8 yıldır evli olmanızdan da kaynaklanıyor olabilir çünkü zamanla insan ilk zamanlar ki kadar istekli olamayabiliyor 🥰

Aktardamı yaptıracam bebısmm melisaa93 melisaa93 yaptıralım bak bu neyse bebek
Evet kuzum aktarda yapıyorlar ben not almıştım bir dk atayım size eşime vericektim bir ara isteğinin azaldığı donemlerdi sonra pekmezle baktım düzelince vazgeçtim tekrar ama içinize sinmiyorsa araştırıp yaptırın 🥰

Eklentiler

• 16857127575518986111593441890679.jpg
    16857127575518986111593441890679.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 51
Haklısın vallahi olay erkekte bitiyor ☺️ Ben takip etmesem eşime bıraksam hiç olmaz bizim çocuğumuz. Şu gün önemli fln diye düşünmez keyfi ne zaman isterse

Ellerinden telefonu alsak sanki bu iş olur 😂
Aynen öyle ne vara o telefonda 😂
Evet kuzum aktarda yapıyorlar ben not almıştım bir dk atayım size eşime vericektim bir ara isteğinin azaldığı donemlerdi sonra pekmezle baktım düzelince vazgeçtim tekrar ama içinize sinmiyorsa araştırıp yaptırın 🥰
Benim eşim bunu yesin ben üçüzlere bile hamile kalırım ama hayatta yemez bunun yerine gelsin gitsin abur cubur yesin 😂

Aynen öyle ne vara o telefonda 😂

Benim eşim bunu yesin ben üçüzlere bile hamile kalırım ama hayatta yemez bunun yerine gelsin gitsin abur cubur yesin 😂
Eşini aydinlatmak lazım 😂benim eşimde varikosel olduğu için korkudan bir ara araştırmış böyle şeyleri daha kendisi diyor şöyle şeyler yap da yedir bana diye 🤣 ki abur cubur kendisi yemediği gibi bana da engel olur hasret kaldım

Şöyle bir şey lazım bize 😂😂
Ahahaha sonrası şeker koması🤣🤣trendyolda macunlar satılıyor melisoşş sımdı baktımda,bıdakı aya olmazsa alırız bu ay gectı de artık🤣cok ıı yorumlar var.ıns gerek kalmaz yav,sımdıye hamıle kalsaydık yolu yarılamıstık.hayırlısı bakalım artık,ama bu macuna taktım alacam yaa,memnun degılım🤓😀

Eşini aydinlatmak lazım 😂benim eşimde varikosel olduğu için korkudan bir ara araştırmış böyle şeyleri daha kendisi diyor şöyle şeyler yap da yedir bana diye 🤣 ki abur cubur kendisi yemediği gibi bana da engel olur hasret kaldım
Keşke bizimki biraz dikkat etse Valla çok isterdim o eve getiriyor ben götürüyorum ama artık pes ettim napıyorsa yapsın 😂

Ahahaha sonrası şeker koması🤣🤣trendyolda macunlar satılıyor melisoşş sımdı baktımda,bıdakı aya olmazsa alırız bu ay gectı de artık🤣cok ıı yorumlar var.ıns gerek kalmaz yav,sımdıye hamıle kalsaydık yolu yarılamıstık.hayırlısı bakalım artık,ama bu macuna taktım alacam yaa,memnun degılım🤓😀
Ben bugün yarın regl olcam alıp deneyim ☺️Araştırayım birazcık adamı zehirlemeyim😂

Bende ayın 5 ni beklicem baktım adet olamıyorum tarlusal alıp kullanıcam gene şişmeye başladım yavaştan 🤦‍♀️sonra adet olur olmaz yumurtlama takibi yapıcam

X