- 18 Haziran 2022
- 4.137
- 5.847
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefondan degıl guzelım ya lıbıdo meselesı,bazı ınsanların yuksek olur bazısınınkı normal,bazısınınkı düşük.ben mervoş gibi hayır demem yani guzel gecen anlara,amaa şimdi bende sogudum ugrasıtıgım ıcın,ugrasarak olmamalı ama işte düştük bi kısır döngüye.belkıde 8 yıldır evlı olmamızın etkısıde vardır bılemıyorum.ama suc erkeklerde onu kesın bılıyorumEllerinden telefonu alsak sanki bu iş olur
Aktardamı yaptıracam bebısmm melisaa93 yaptıralım bak bu neyse bebekValla bende bilmiyorum da Ahmet Maranki macunu var canım onu yaptirabilirsin istersen bir araştır biraz pahalıya mal olabilir ama tarifin 3/1 ini yaparsın
Evet balım ya kesinlikle eşlerden kaynaklı bir ara bizde de oldu ben yaklaşmaya başladım sonra sürekli baktım ben yaklaşınca soğudum artık istemedim bir süre eşler yaklaşınca genelde kadınları da ikna edebilirler ama kadınlar erkekleri ikna etmekte zorlanıyor ve kesinlikle libido meselesi dediğin gibi 8 yıldır evli olmanızdan da kaynaklanıyor olabilir çünkü zamanla insan ilk zamanlar ki kadar istekli olamayabiliyorTelefondan degıl guzelım ya lıbıdo meselesı,bazı ınsanların yuksek olur bazısınınkı normal,bazısınınkı düşük.ben mervoş gibi hayır demem yani guzel gecen anlara,amaa şimdi bende sogudum ugrasıtıgım ıcın,ugrasarak olmamalı ama işte düştük bi kısır döngüye.belkıde 8 yıldır evlı olmamızın etkısıde vardır bılemıyorum.ama suc erkeklerde onu kesın bılıyorum
Evet kuzum aktarda yapıyorlar ben not almıştım bir dk atayım size eşime vericektim bir ara isteğinin azaldığı donemlerdi sonra pekmezle baktım düzelince vazgeçtim tekrar ama içinize sinmiyorsa araştırıp yaptırınAktardamı yaptıracam bebısmm melisaa93 yaptıralım bak bu neyse bebek
Tamam askım yaptırayım ben bunu sagolEvet kuzum aktarda yapıyorlar ben not almıştım bir dk atayım size eşime vericektim bir ara isteğinin azaldığı donemlerdi sonra pekmezle baktım düzelince vazgeçtim tekrar ama içinize sinmiyorsa araştırıp yaptırın
Haklısın vallahi olay erkekte bitiyor Ben takip etmesem eşime bıraksam hiç olmaz bizim çocuğumuz. Şu gün önemli fln diye düşünmez keyfi ne zaman isterseTelefondan degıl guzelım ya lıbıdo meselesı,bazı ınsanların yuksek olur bazısınınkı normal,bazısınınkı düşük.ben mervoş gibi hayır demem yani guzel gecen anlara,amaa şimdi bende sogudum ugrasıtıgım ıcın,ugrasarak olmamalı ama işte düştük bi kısır döngüye.belkıde 8 yıldır evlı olmamızın etkısıde vardır bılemıyorum.ama suc erkeklerde onu kesın bılıyorum
Aynen yaptıralımAktardamı yaptıracam bebısmm melisaa93 yaptıralım bak bu neyse bebek
Aynen öyle ne vara o telefondaEllerinden telefonu alsak sanki bu iş olur
Benim eşim bunu yesin ben üçüzlere bile hamile kalırım ama hayatta yemez bunun yerine gelsin gitsin abur cubur yesinEvet kuzum aktarda yapıyorlar ben not almıştım bir dk atayım size eşime vericektim bir ara isteğinin azaldığı donemlerdi sonra pekmezle baktım düzelince vazgeçtim tekrar ama içinize sinmiyorsa araştırıp yaptırın
Eşini aydinlatmak lazım benim eşimde varikosel olduğu için korkudan bir ara araştırmış böyle şeyleri daha kendisi diyor şöyle şeyler yap da yedir bana diye ki abur cubur kendisi yemediği gibi bana da engel olur hasret kaldımAynen öyle ne vara o telefonda
Benim eşim bunu yesin ben üçüzlere bile hamile kalırım ama hayatta yemez bunun yerine gelsin gitsin abur cubur yesin
Şöyle bir şey lazım bizeBak bebısm hemen soz dnledım sızın oraların fıstık sarmasından aldım aksama Mervenur277
Ahahaha sonrası şeker komasıtrendyolda macunlar satılıyor melisoşş sımdı baktımda,bıdakı aya olmazsa alırız bu ay gectı de artıkcok ıı yorumlar var.ıns gerek kalmaz yav,sımdıye hamıle kalsaydık yolu yarılamıstık.hayırlısı bakalım artık,ama bu macuna taktım alacam yaa,memnun degılımŞöyle bir şey lazım bize
Keşke bizimki biraz dikkat etse Valla çok isterdim o eve getiriyor ben götürüyorum ama artık pes ettim napıyorsa yapsınEşini aydinlatmak lazım benim eşimde varikosel olduğu için korkudan bir ara araştırmış böyle şeyleri daha kendisi diyor şöyle şeyler yap da yedir bana diye ki abur cubur kendisi yemediği gibi bana da engel olur hasret kaldım
Ben bugün yarın regl olcam alıp deneyim Araştırayım birazcık adamı zehirlemeyimAhahaha sonrası şeker komasıtrendyolda macunlar satılıyor melisoşş sımdı baktımda,bıdakı aya olmazsa alırız bu ay gectı de artıkcok ıı yorumlar var.ıns gerek kalmaz yav,sımdıye hamıle kalsaydık yolu yarılamıstık.hayırlısı bakalım artık,ama bu macuna taktım alacam yaa,memnun degılım
Ovülasyon testini şimdiden al canımBende ayın 5 ni beklicem baktım adet olamıyorum tarlusal alıp kullanıcam gene şişmeye başladım yavaştan sonra adet olur olmaz yumurtlama takibi yapıcam
Yanı ovulasyon gunlerınde hergun mesela 7 gun hergun sonrada gun asırıvalla yapıyolar bebısm yapıyolarbız tembelız oda kocalardan ötürü ben sana diiim.bızıde oyle alıstırdılar
Bende kimyasalda hergün yapmıştım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal olmuştu hergün mantıklı aslındaBende her gün yaptığımız ay hamile kalıyorum
İnternet daha uyguna geliyor dimi ama hangisini alıcam bilmiyorum kiOvülasyon testini şimdiden al canım
İnstagramda innovita sayfasından alabilirsin canım.sonrasında takipte yapıyorlarİnternet daha uyguna geliyor dimi ama hangisini alıcam bilmiyorum ki