Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama zamanım geldı galıba, degerlendırıyım barı😊(eşim böbrek taşı sorunu yasadıgı ıcın bir ay ürorec dıye bı ılac kullandı,oda malesef spermlerı yok edıyor,ama bırakalı 10 gun kadaroldu normale donmustur belkı spermler) fnd_50 fnd_50 yarınmı test yapacaksın etıketle benıde bebısm 🥰 @ @TASUU cugum doktora ne zaman gıdeceksın mınnosu gormeye🥰 @savascii mınnoslarımız ıyımı annesı🥰 melegim can melegim can @Mervenur277 melisaa93 melisaa93 kuzular sızlerede bol atraksıyonlu gunler dılerım😘😘🌸
Kuzummmmm inşallah o ay bu ay olur senin için♥️♥️ bol şans diliyorum 🥰 ben negatif her zamanki gibi

Eklentiler

• IMG_5709.jpeg
    IMG_5709.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar yumurtam 22cm olmuş tek yumurta çatlatma iğnesi verir ama saat 10 da vurdur deri yarın akşam saat 10 ve 11 gibi ilişki dedi sonrasındanda gün aşırı deri iğneyi bugün vurunca yarın akşam mi ilişki oluyor yoksa iğne vurulduğu akşamı mi kafam karıştı yaa

Kızlar yumurtam 22cm olmuş tek yumurta çatlatma iğnesi verir ama saat 10 da vurdur deri yarın akşam saat 10 ve 11 gibi ilişki dedi sonrasındanda gün aşırı deri iğneyi bugün vurunca yarın akşam mi ilişki oluyor yoksa iğne vurulduğu akşamı mi kafam karıştı yaa
Bugün bu saatlerde iğneyi vur iğneden 36 saat sonra yani yarın gece 10 da ilişki olsun ☺️

Dünü pik sanmıstımda asıl pik bugunmüş iyimi😅 bu 3 gunu ıyı degerlendırmem lazım da benım kocadan korkuyorm yaa,böyle üst üste çok olunca zorlanıyo,bugun dolu yarın boş pazar dolu yaparım artık.dünde degerlendırdm zaten.bu degerlendırmelerın en sevmedıgım tarafı bu zaten,acaba zorlanacakmı dıye dusunmekten sınırlenıyorum aşırı derecede:KK43:

Eklentiler

• 83BA42BD-B981-474D-9C33-AEA16445F4F2.jpeg
    83BA42BD-B981-474D-9C33-AEA16445F4F2.jpeg
    29,6 KB · Görüntüleme: 46
Bebegımm bende bıseyler goruyorum.sen yarın bırdaha yap🙏🙏🥰🌸inşallah bebısn senınledır🙏
Yok aşkım hiçbir şey yok inanmıyorum o gölge mölge olaylarına artık maalesef karnım tok. Olmadı bal gibi kabul etmem lazım. Bu ay da olmadı ya artık ateş ve ovulasyon olayını bırakıyorum çok yoruldum artık takip takip takip. Gecikirse giderim kana olur biter olursa sürpriz olur artık bu saatten sonra. Bunaldım. Teste harcadığım paraya aşılama tüp bebek yapardım şimdiye

Bugün bu saatlerde iğneyi vur iğneden 36 saat sonra yani yarın gece 10 da ilişki olsun ☺️
10.25 de vurdum iğneyi yani saat 10 11 saatleri arasında ilişki sonra gün aşırı dimi 🥰 inşallah bu ay hayırlı haberler alırım Çarşamba günü gittiğim de 17 cm di bugün gittiğim de 22.90 cm olmuş ben bu kadar bir andan büyüyeceğini sanmıyorum dün 🥰🥰🥰

Yok aşkım hiçbir şey yok inanmıyorum o gölge mölge olaylarına artık maalesef karnım tok. Olmadı bal gibi kabul etmem lazım. Bu ay da olmadı ya artık ateş ve ovulasyon olayını bırakıyorum çok yoruldum artık takip takip takip. Gecikirse giderim kana olur biter olursa sürpriz olur artık bu saatten sonra. Bunaldım. Teste harcadığım paraya aşılama tüp bebek yapardım şimdiye
Kuzucum sinirinin bozulmasını oyle ıyı anlıyorum kı..ama işte napalım elden bısey gelmıyor Allahın takdırı ne zaman geleceklerı varsa o zaman gelecekler🙏🙏🌸🌸yapma o zaman test adetın gecerse kan verırsın.kendıne ogluna vakıt ayır..belkıde bızım hatamız fazla takıp etmek zaten.Saglıklı mutlu olalımda olur kısmetımızde varsa sakın uzulme💕💕💕

Dünü pik sanmıstımda asıl pik bugunmüş iyimi😅 bu 3 gunu ıyı degerlendırmem lazım da benım kocadan korkuyorm yaa,böyle üst üste çok olunca zorlanıyo,bugun dolu yarın boş pazar dolu yaparım artık.dünde degerlendırdm zaten.bu degerlendırmelerın en sevmedıgım tarafı bu zaten,acaba zorlanacakmı dıye dusunmekten sınırlenıyorum aşırı derecede:KK43:
Ay niye düşünüyorsun bu kadar boşver ayrıca o kadar uzun tutmasini istemeyebilirsin çocuk istediğiniz dönemde ❤️

10.25 de vurdum iğneyi yani saat 10 11 saatleri arasında ilişki sonra gün aşırı dimi 🥰 inşallah bu ay hayırlı haberler alırım Çarşamba günü gittiğim de 17 cm di bugün gittiğim de 22.90 cm olmuş ben bu kadar bir andan büyüyeceğini sanmıyorum dün 🥰🥰🥰
İyi güzel büyümüş maşaAllah ☺️ Sağlıkla tutar İnşAllah 😍

Çatlama yarınsa yarın daha önemli bence ☺️Dediğin gibi gün aşırı devam edersiniz yumoşu kaçırmamış olursunuz ☺️

Haklısn canım insan yoruluyor ama hayırlısı olsun İnşAllah 🤲🏻 Çok şükür hayatımızda bir çok şey yolunda bu konuda da biraz çaba göstermemiz gerekiyor demek ki

X