Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlama yarınsa yarın daha önemli bence ☺️Dediğin gibi gün aşırı devam edersiniz yumoşu kaçırmamış olursunuz ☺️
Melısoşuuumm bebısmmm bu bı dolu bı bos ıyı degıl,bazı spermler dayanıksız,en ıyısı hergun yapmakmıs bızzat oyle hamıle kalan arkadaslarım soyluyor,ondan canım sıkılıyor,nıye hergun yapmıyoruz bız?valla arkadaslarımda hıc sorun olmuyor kii fiziksel olarak kötü durumda olmalarına ragmen.dedım zaten bu ayda senden kaynaklı hergun yapamazsak doktora gıtceksın dedım.belkı bı ılacı fln vardır hergun yapmanın☺️☺️😀😀

Melısoşuuumm bebısmmm bu bı dolu bı bos ıyı degıl,bazı spermler dayanıksız,en ıyısı hergun yapmakmıs bızzat oyle hamıle kalan arkadaslarım soyluyor,ondan canım sıkılıyor,nıye hergun yapmıyoruz bız?valla arkadaslarımda hıc sorun olmuyor kii fiziksel olarak kötü durumda olmalarına ragmen.dedım zaten bu ayda senden kaynaklı hergun yapamazsak doktora gıtceksın dedım.belkı bı ılacı fln vardır hergun yapmanın☺️☺️😀😀
İstek arttırıcı olabilir. İstek artınca her gün olur bide enerji patlaması yaşattık mi tamamdır aşko 😅🤭🤭

Neeee ay eşim yapacak olsa ben yapamam yani ben de bıkıyorum 😂😂 ben bir dolu bir boş ile hamile kalmıştım hemde takvimi doktorum yapmıştı.

Ben doğal olanalri biliyorum ama ilaç olarak satılanlar da var tatlı mesela bol bol 🤭🤭 keçiboynuzu pekmezi de arttırıyor bide bal daaa ama organik olan 😅 tecrübeyle sabit aşko
Dur tatlı alıyım eve gıderken aşkım😊soyleyın şöyle şeyleride ayy bı rahatlıyım yaa🤣kafa olarak yani🤣 macun fln bıldıgınız bı marka varsa deneyım

Neeee ay eşim yapacak olsa ben yapamam yani ben de bıkıyorum 😂😂 ben bir dolu bir boş ile hamile kalmıştım hemde takvimi doktorum yapmıştı.
Yanı ovulasyon gunlerınde hergun mesela 7 gun hergun sonrada gun asırı🤣valla yapıyolar bebısm yapıyolar🤣bız tembelız oda kocalardan ötürü ben sana diiim.bızıde oyle alıstırdılar

Yanı ovulasyon gunlerınde hergun mesela 7 gun hergun sonrada gun asırı🤣valla yapıyolar bebısm yapıyolar🤣bız tembelız oda kocalardan ötürü ben sana diiim.bızıde oyle alıstırdılar
Bence de tamamen kocalardan kaynaklı 😅aynen o şekilde yapıyoruz bizde ki istekli olan eşim e bende bebek dusundugumuz için hiç yok demiyorum işime geliyor 😅😂

Bende her gün yaptığımız ay hamile kalıyorum 😁
Evet kesınlıkle ısın sırrı bu bır yıl once bende hergun yaptıgımızda hamıle kalmıstım.ama sımdı yapamıyoruz🤣aksam yapabılcekmıyız dıye dusunmekten hasta olacam yaaa🤣🤣macun bılsem bıyer alcamda bılmedıgım yerden almak ıstemıyorum sonra dokunur fln Allah korusun🤣

Evet kesınlıkle ısın sırrı bu bır yıl once bende hergun yaptıgımızda hamıle kalmıstım.ama sımdı yapamıyoruz🤣aksam yapabılcekmıyız dıye dusunmekten hasta olacam yaaa🤣🤣macun bılsem bıyer alcamda bılmedıgım yerden almak ıstemıyorum sonra dokunur fln Allah korusun🤣
Valla bende bilmiyorum da Ahmet Maranki macunu var canım onu yaptirabilirsin istersen bir araştır biraz pahalıya mal olabilir ama tarifin 3/1 ini yaparsın

Bulursak bende alıyım ya neymiş bu millet 😂

X