- 27 Mayıs 2023
- 217
- 129
dayanamadım dün test verdim beta 42 çıktı adete 5 gün var...canım henüz çok erken bekle adet tarihin bir geçsin öğrensende çok az değerle öğreneceksin bekle birazcık artsın
Canım testi tekrarladın mı benimde testimde böyle bi çizgi var yaptıktan iki saat sonra falan fark ettim sende durum neDün akşam yaptım sabah burda çıkanın çok az silik kaldığını gördüm o yüzden sorayım dedim @deva21
2 saat sonra görünen çizgiler kuruma çizgisi olarak kabul ediliyor canım ama inşallah vardırCanım testi tekrarladın mı benimde testimde böyle bi çizgi var yaptıktan iki saat sonra falan fark ettim sende durum neEki Görüntüle 3254836
Testini paylaşır mısın tekrar canımmdayanamadım dün test verdim beta 42 çıktı adete 5 gün var...
Hangi marka bir dr testin kuzum buldum paylaşımınıEki Görüntüle 3253748 Merhabalar. Benim de bata 7 gün varken laboquick bu şekilde çıktı. gün içersinde 4 kere yaptım, bunu gece yaptim yine de çıktı. normalde daha net ama görünmesi için fotoğrafın renk ayarıyla oynadım. sizce var mı çizgi? ve doktora gitmem gerekiyor mu henüz çok erken gibi
Aynen öyle hiç geçmiyorGün geçmek bilmiyor sanki
Senin baya çizgi göstermiş bende yok maalesef negatifCanım testi tekrarladın mı benimde testimde böyle bi çizgi var yaptıktan iki saat sonra falan fark ettim sende durum neEki Görüntüle 3254836
Hangi marka bir dr testin kuzum buldum paylaşımını
Belirtin falan da mı yok canım adetine ne kadar varSenin baya çizgi göstermiş bende yok maalesef negatif
Bugün adet olmam gerek olmadım henüz. Sağlık ocağına gittim kan alım saati geçmiş. Dedim vardır bir hayır sonra eczaneye gittim kapanmışAynen öyle hiç geçmiyor
Eki Görüntüle 3254980 piyasadaki coguyla yaptım valla ahahha bunu da bugün yaptım akşam vakti böyle çıktı markası artimed kaset test. beta dün 42 idi doktor aradı haftaya gel dedi. nasıl geçecek bilmiyorum adetime de 4 gün kaldı.
Çizgi çok bellii betada çıkmış testte neden çift gözükmüyor tam acabaEki Görüntüle 3254980 piyasadaki coguyla yaptım valla ahahha bunu da bugün yaptım akşam vakti böyle çıktı markası artimed kaset test. beta dün 42 idi doktor aradı haftaya gel dedi. nasıl geçecek bilmiyorum adetime de 4 gün kaldı.
4 günüm kaldı belirti olmaz mı her ay oluyorBelirtin falan da mı yok canım adetine ne kadar var
Teşekkür ederim. Ben de öyle biliyorum zaten. Kekikotu tavsiyesini siz yazmışdınız ama.Bir de şöyle bir durum var polip ihmal edilecek bir durum değil . İyi huylu polip var kötü huylu polip var buna karar verecek ve tedaviyi uygulayacak kişi doktorunuz . Eğer doktor ameliyat dediyse ameliyat olun ihmal etmeyin ve ertelemeyin . Bitkisel şeyler her zaman işe yaramayabilir ve kendi başınıza göre kullanmanız daha zararlı olabilir o yüzden doktorunuzun tedavisine güvenin ihmal etmeyin. Allah hayırlı bir şifa versin
Evet internetten kekik çayı faydalarına bakabilirsiniz ona göre kullanıp kullanmamak size kalmış . Ben yazdım evet rahimş temizliyor çünküTeşekkür ederim. Ben de öyle biliyorum zaten. Kekikotu tavsiyesini siz yazmışdınız ama.
Hiç yerde okumadığm için de merak etdim.
İyi çıkmış bence 4 gün varkenEki Görüntüle 3254980 piyasadaki coguyla yaptım valla ahahha bunu da bugün yaptım akşam vakti böyle çıktı markası artimed kaset test. beta dün 42 idi doktor aradı haftaya gel dedi. nasıl geçecek bilmiyorum adetime de 4 gün kaldı.
Bende biraz önce erken gebelık testi yaptım ama megatif çıktı kuruma çizgisiydi galıba çıkan çızgi anlam veremedım kasıklarımda fena batmalar var ve göğüs uçlarım ellenmiycek şekilde acıyo4 günüm kaldı belirti olmaz mı her ay oluyorbu sefer göğüs ağrım uzun süredir var ama yanları ağrıyor göğüslerim şiş, ara ara karın ağrılarım geldi gitti gaz sıkışması oldu bugünde sol kasığımda tatlı ağrılar oldu, sivilce çıkarttım bol bol bissürü var da işte
Benim öyle şiddetli ağrılarım olmadı canım 2 gün sonra tekrarla testi benceBende biraz önce erken gebelık testi yaptım ama megatif çıktı kuruma çizgisiydi galıba çıkan çızgi anlam veremedım kasıklarımda fena batmalar var ve göğüs uçlarım ellenmiycek şekilde acıyo
belki adetime 4 gün kaldığı için mi ben de bilmiyorum tam gorucez hayırlısı olsunÇizgi çok bellii betada çıkmış testte neden çift gözükmüyor tam acaba