Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün yine kırmızılari gördüm
Eşim yanıma hala gelemedi, yumurtlama dönemlerini denk getiriyoruz geliyir ama yine olmuyor. Ciddi bir tedaviye ihtiyacım var ama eşim gelmediği için baslayamiyorum

Bende dün yine kırmızılari gördüm
Eşim yanıma hala gelemedi, yumurtlama dönemlerini denk getiriyoruz geliyir ama yine olmuyor. Ciddi bir tedaviye ihtiyacım var ama eşim gelmediği için baslayamiyorum
Ah ah ne olacak bizim bu halimiz. Hiçbir sorun yok rahim filmi dahi çekildim temiz çıktı ama hala belirti yok kaldı son 6 gün sanmıyorum ki bu ay da olsun beklemekten başka çaremiz yok

İlk 5 dk içinde mi çıkıyor?
İlk 5 dakikada çıktı ama zor görüyordum kuruduktan sonra daha belirgin oldu ama gördüğüm kadar kuruma çizgisi çıkarttı öylr aman aman bir çizgi görünmüyordu

İlk 5 dakikada çıktı ama zor görüyordum kuruduktan sonra daha belirgin oldu ama gördüğüm kadar kuruma çizgisi çıkarttı öylr aman aman bir çizgi görünmüyordu
Regl kaç gün var benimde ilk yaptığımda görüyordum ama sonradan hiç bsy olmuyordu o gördüğüm çizgi bile gidiyordu resmen

Ah ah ne olacak bizim bu halimiz. Hiçbir sorun yok rahim filmi dahi çekildim temiz çıktı ama hala belirti yok kaldı son 6 gün sanmıyorum ki bu ay da olsun beklemekten başka çaremiz yok
Evet canim bir sorun olsa o sorunun üstüne gidilir, ama oda yok, sebepsiz bekliyoruz.
Birde doktora gidicek imkanımin olmaması ayrı sinir bozuyor

Regl kaç gün var benimde ilk yaptığımda görüyordum ama sonradan hiç bsy olmuyordu o gördüğüm çizgi bile gidiyordu resmen
5 günüm kaldı benim biraz pembe gibiydi bide ama resimlede belli olmuyor sağdaki dün akşam solda ki bu sabah

Eklentiler

• Screenshot_20230529_213513_com.android.gallery3d.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20230528_223952_com.android.gallery3d.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 73
Belirti aramak psikolojik olarak iyi hissettirmiyor ben artık belirtilerime bakmadığım zaman hsg nin ikinci ayında hamile kaldım. Belirtim de yoktu. Düşünmemek kesinlikle iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…