- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Bende dün yine kırmızılari gördümYa ne güzel kuzum o zaman bu ay da bence o ayAllah’ıma dua ediyorum Rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin ya Rabbim kimseyi boş çevirmesin bende belirti yok ama ilk gebeliğimde de çok belirtim olmadı sadece bir iki gün kalası su gibi akıntım olmuştu iç çamasırımı ıslatan o olursa ben de emin olurum ama tabi her hamilelik aynı oluyor mu bilmiyorum ama inşallah istiyorum artık 10 ay bitmiş olacak. İlk gebeliğimde de sebepsiz 15 ay olmamıştı bu da bekletiyor inşallah hayırla sağlıkla gelir
Acaba bizim bekleme serüvenimiz ne zaman son bulucakBende dün yine kırmızılari gördüm
Eşim yanıma hala gelemedi, yumurtlama dönemlerini denk getiriyoruz geliyir ama yine olmuyor. Ciddi bir tedaviye ihtiyacım var ama eşim gelmediği için baslayamiyorum
Ah ah ne olacak bizim bu halimiz. Hiçbir sorun yok rahim filmi dahi çekildim temiz çıktı ama hala belirti yok kaldı son 6 gün sanmıyorum ki bu ay da olsunBende dün yine kırmızılari gördüm
Eşim yanıma hala gelemedi, yumurtlama dönemlerini denk getiriyoruz geliyir ama yine olmuyor. Ciddi bir tedaviye ihtiyacım var ama eşim gelmediği için baslayamiyorum
İlk 5 dk içinde mi çıkıyor?Dün akşam yaptım sabah burda çıkanın çok az silik kaldığını gördüm o yüzden sorayım dedim @deva21
İlk 5 dakikada çıktı ama zor görüyordum kuruduktan sonra daha belirgin oldu ama gördüğüm kadar kuruma çizgisi çıkarttı öylr aman aman bir çizgi görünmüyorduİlk 5 dk içinde mi çıkıyor?
Yok o kadar çıkartmadıEvwt canım özelllikle bekleyince baya çıkartıyo ilk dakikalar önemli
Regl kaç gün var benimde ilk yaptığımda görüyordum ama sonradan hiç bsy olmuyordu o gördüğüm çizgi bile gidiyordu resmenİlk 5 dakikada çıktı ama zor görüyordum kuruduktan sonra daha belirgin oldu ama gördüğüm kadar kuruma çizgisi çıkarttı öylr aman aman bir çizgi görünmüyordu
Benim 12 ay oldu tam. 12 topikAcaba bizim bekleme serüvenimiz ne zaman son bulucak
Hiç kimyasal da olmadı değil mi seninki bebeğim hiç muayeneye gittin miBenim 12 ay oldu tam. 12 topik
Evet canim bir sorun olsa o sorunun üstüne gidilir, ama oda yok, sebepsiz bekliyoruz.Ah ah ne olacak bizim bu halimiz. Hiçbir sorun yok rahim filmi dahi çekildim temiz çıktı ama hala belirti yok kaldı son 6 gün sanmıyorum ki bu ay da olsunbeklemekten başka çaremiz yok
Yok canim kimyasal olmadı.Hiç kimyasal da olmadı değil mi seninki bebeğim hiç muayeneye gittin mi
5 günüm kaldı benim biraz pembe gibiydi bide ama resimlede belli olmuyor sağdaki dün akşam solda ki bu sabahRegl kaç gün var benimde ilk yaptığımda görüyordum ama sonradan hiç bsy olmuyordu o gördüğüm çizgi bile gidiyordu resmen
Soldakin de de var gibi sanki. Benim 5 gün varken hiç bsy yoktu5 günüm kaldı benim biraz pembe gibiydi bide ama resimlede belli olmuyor sağdaki dün akşam solda ki bu sabah
Bende bu çizgiler her testte çıktığı içinde heveslenmiyorum reglimi beklicem yarın son kez yaparımSoldakin de de var gibi sanki. Benim 5 gün varken hiç bsy yoktu
Yarın yaptığında ilk dakikalarda çekmeye başla fotoğrafı öyle bakalm bide inşallah vardırBende bu çizgiler her testte çıktığı içinde heveslenmiyorum reglimi beklicem yarın son kez yaparım
İnşallah vardirr ben sagdakinden umitlendimBende bu çizgiler her testte çıktığı içinde heveslenmiyorum reglimi beklicem yarın son kez yaparım
Belirti aramak psikolojik olarak iyi hissettirmiyor ben artık belirtilerime bakmadığım zaman hsg nin ikinci ayında hamile kaldım. Belirtim de yoktu. Düşünmemek kesinlikle iyi geliyor.Ah ah ne olacak bizim bu halimiz. Hiçbir sorun yok rahim filmi dahi çekildim temiz çıktı ama hala belirti yok kaldı son 6 gün sanmıyorum ki bu ay da olsunbeklemekten başka çaremiz yok
Sanmıyorum ya hayırlısı olsunYarın yaptığında ilk dakikalarda çekmeye başla fotoğrafı öyle bakalm bide inşallah vardır