- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Selam beybi naber ben de hala ateş tabloları ile boğuşuyorumbu son olsun dua et nolur
Bu taplo çok güzel ama canımSelam beybi naber ben de hala ateş tabloları ile boğuşuyorumbu son olsun dua et nolur
Yanlış atmışımBu taplo çok güzel ama canımbnmki hiç iç açıcı değil
Fertility Chart:
Hiç belli olmaz canım daha Dpo 9. Gün birden yükselebilir düşüş yerleşme düşüşü olabilir
İnşallah öyledir canım diğer aylara bu ay çok farklı ateşim akıntım da yoğun beyaz geliyor bu ay az kaldı bekliyecezHiç belli olmaz canım daha Dpo 9. Gün birden yükselebilir düşüş yerleşme düşüşü olabilir
Çok sağ ol kuzum inşallah tutmuştur ya o ay b yay olsun artıkAyyyy kuzucuguuum inşallah yaaa etmez miyim hiç ederim tabiii, Allah tez versin inşallah tutmuştur hayırlısı ile. Tablo iyi gidiyor. Gelmeyesice Bat a kaç gün var
Benim hiç belirtim yok rahim filminden sonra değerlendirdiğim ilk ay diyebilirim bekliyorum son 6 gün benim de ikimiz için de hayırlısı olsun inşallahİnşallah öyledir canım diğer aylara bu ay çok farklı ateşim akıntım da yoğun beyaz geliyor bu ay az kaldı bekliyecez
Amin inşallah canım hayırlısı akıntıyı saymazsak bnmde belirtim yok aramızda 1 gün var bnm bu ikinci çatlama bu ay ilkini 11.güne çekti 2.çiyi 16. Güne çekti 2.ye göre bugün 9.günBenim hiç belirtim yok rahim filminden sonra değerlendirdiğim ilk ay diyebilirim bekliyorum son 6 gün benim de ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah
İki çatlama oldu yani değerlendirebildiyseniz birinden biri tutar inşallahAmin inşallah canım hayırlısı akıntıyı saymazsak bnmde belirtim yok aramızda 1 gün var bnm bu ikinci çatlama bu ay ilkini 11.güne çekti 2.çiyi 16. Güne çekti 2.ye göre bugün 9.gün
Evet canım değerlendirdim inşallah tutar sende de herkesten bu ay güzel sonuçlar alırız aynı zamanlarda güzel haber bekliyen çok kişiyiz bu ayİki çatlama oldu yani değerlendirebildiyseniz birinden biri tutar inşallahcanım ya
İnşallah canım ya inşallah o ay bu aydır bekliyorumEvet canım değerlendirdim inşallah tutar sende de herkesten bu ay güzel sonuçlar alırız aynı zamanlarda güzel haber bekliyen çok kişiyiz bu ay
İnşallah canım test yaptıkça beni etiketleyin siz bnden önce yaparsınız testiİnşallah canım ya inşallah o ay bu aydır bekliyorumbekleyelim
İlk testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun benim de 8.gün bugünÇok sağ ol kuzum inşallah tutmuştur ya o ay b yay olsun artıkhayırlısı ile. Son 6 gün kaldı bugün 8. Gün kuzum
Etiketlerim tabi canım cumaya kadar düşünmüyorum amaİnşallah canım test yaptıkça beni etiketleyin siz bnden önce yaparsınız testi
Bnde pazartesiye kadar yada cumartesiEtiketlerim tabi canım cumaya kadar düşünmüyorum ama
Cuma günü yapmayı düşünüyorum yani son 2 gün kalası canımİlk testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun benim de 8.gün bugün
Hadi bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırızBnde pazartesiye kadar yada cumartesi
İnşallah canım benimHadi bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırız
Cnm bnımde rahim filminden sonraki ayım bılıyosunHadi bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırız
Ya canım çok güzel belirtilerin var inşallah pozitifleri de görürsünCnm bnımde rahim filminden sonraki ayım bılıyosun
Ama bnde yumurtlamadan sonra kasık ağrım bitmedi, göğüsler balon gbi şiş ve hassas, adet agrılarım başladı 3 gün önce,,
Bnde c. Tesi sabh test yapıcam
Hayırlısı hakkımızda
Guzel haberler vermk dileğiyle
Benım p. Tesi gunude pikti ama ayın 22 si
Oyuzden bn çatlamayı ayın 23ü ilk gunmüş gbı sayıyorum