- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Sanmıyorum canım ya hayırlısı olsunİnşallah vardirr ben sagdakinden umitlendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum canım ya hayırlısı olsunİnşallah vardirr ben sagdakinden umitlendim
Ümitsiz olma ama hayırlısı yinedeSanmıyorum ya hayırlısı olsun
Cnm hiçmi belirtin yokAh ah ne olacak bizim bu halimiz. Hiçbir sorun yok rahim filmi dahi çekildim temiz çıktı ama hala belirti yok kaldı son 6 gün sanmıyorum ki bu ay da olsun beklemekten başka çaremiz yok
Yok kuzum sıfır hiç belirti yok o yüzden hiç umutlanamıyorum. Benim adet belirtim de pek olmaz zaten göğüs ağrısı falan pek bilmem. Bir tek Progestan hap kullandığım zamanlar göğüslerim hassaslaşmıştı onun dışında yaşamam onu. Günler de geçmek bilmiyorCnm hiçmi belirtin yok
Bn ölüyom adet agrısından, buzamnda ne adet agrısı, bide bnım döngüm uzun 32-40 arası
Göğüsler füze gbi sütyensiz geziyorum evin içinde, off bunlar Bni ümitlendırıyo işte, ümit aramıcaktım, belirtı aramıcaktım, yine gün saymaya başladım,,
canım belirti aramıyorum zaten çünkü belirtim zaten yok :) ilk gebeliğimde de 15 ay sebepsiz olmadı. İkinciyi istiyoruz isteyeli 10 ay dolmuş olacak alıştım yani ama insan olsun istiyor işte her ay ayrı umut ayrı beklenti. İlk gebeliğimde de 11 -12 ay denedikten sonra rahim filmi çekilmiştim rahim filminden 3-4 ay sonra hamile kalmıştımBelirti aramak psikolojik olarak iyi hissettirmiyor ben artık belirtilerime bakmadığım zaman hsg nin ikinci ayında hamile kaldım. Belirtim de yoktu. Düşünmemek kesinlikle iyi geliyor.
Evet . Adetin 2. Günü gittiğimde ultrasonla baktığında polip gibi birşey var ama kan pıhtısı da olabilir adet bitiminde gel bakalım pıhtıysa adetle gider değilse polip mi detaylı bakalım demişti . Ben adet süresince kekik içtim pıhtıysa düşsün diye. Adet sonrası gittiğimde pıhtıymış düşmüş rahim temiz demişti. Evet ihtimalTeşekkür ederim. Sizin yazdıklarınıza göre sordum. Onda polipi de düşürür dediyiniz ihtimalmiydi?
Bir de şöyle bir durum var polip ihmal edilecek bir durum değil . İyi huylu polip var kötü huylu polip var buna karar verecek ve tedaviyi uygulayacak kişi doktorunuz . Eğer doktor ameliyat dediyse ameliyat olun ihmal etmeyin ve ertelemeyin . Bitkisel şeyler her zaman işe yaramayabilir ve kendi başınıza göre kullanmanız daha zararlı olabilir o yüzden doktorunuzun tedavisine güvenin ihmal etmeyin. Allah hayırlı bir şifa versinTeşekkür ederim. Sizin yazdıklarınıza göre sordum. Onda polipi de düşürür dediyiniz ihtimalmiydi?
Ben ikisinde de çizgi görüyorum emin olmak için başka marka ile test yapsana canım . İnşallah vardır rabbim sağlıkla nasip etsin5 günüm kaldı benim biraz pembe gibiydi bide ama resimlede belli olmuyor sağdaki dün akşam solda ki bu sabah
Cnm gerci bu iş belirtıye bakmıyorYok kuzum sıfır hiç belirti yok o yüzden hiç umutlanamıyorum. Benim adet belirtim de pek olmaz zaten göğüs ağrısı falan pek bilmem. Bir tek Progestan hap kullandığım zamanlar göğüslerim hassaslaşmıştı onun dışında yaşamam onu. Günler de geçmek bilmiyor
Elimde başka bir test var ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum pek mi umudum yok çünkü devamlı görüyorum bu çizgileri ben hep hayal kırıklığı oluyor koyu görmeden inanmak istemiyorumBen ikisinde de çizgi görüyorum emin olmak için başka marka ile test yapsana canım . İnşallah vardır rabbim sağlıkla nasip etsin
Belirtim var mı yok mu diye sorgulamayı kastediyorum yani. Haklısın canım benim de aynı şekilde 1 sene sonra oldu. Stres oluyor istemesek de. Bebiş olacak Allahın izniylecanım belirti aramıyorum zaten çünkü belirtim zaten yok :) ilk gebeliğimde de 15 ay sebepsiz olmadı. İkinciyi istiyoruz isteyeli 10 ay dolmuş olacak alıştım yani ama insan olsun istiyor işte her ay ayrı umut ayrı beklenti. İlk gebeliğimde de 11 -12 ay denedikten sonra rahim filmi çekilmiştim rahim filminden 3-4 ay sonra hamile kalmıştım
Hmmm anladim balım hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah rabbim sizeYok canim kimyasal olmadı.
Gittim doktora, hormon testleri normal. Eşimin de testleri normal. Yumurta rezervi de iyi dedi
Reglim çok düzenlidir.
Ama yaş 37 sanırım onun etkisi var
Bence regli ağrısız geçirende belirti olmuyor çok sancılı geçirende belirtiler çok oluyor ben öyle yorumladım şimdiye kadarkileri. Ben de çok ağrılı geçiririm ilk hamileliğimde kasık ve bel ağrısı çok olmuştuCnm gerci bu iş belirtıye bakmıyor
Belkıde yoktur, bnde boşuna ümitlenıyorumdur
Hiç belirtisi olmayanlarda hamiş olabılıyor offff neyse bn bu hafta kafamı dağıtmam lazım, bişylerle oyalanmam lazım yoksa zamn gecmez
canım henüz çok erken bekle adet tarihin bir geçsin öğrensende çok az değerle öğreneceksin bekle birazcık artsınEki Görüntüle 3253748 Merhabalar. Benim de bata 7 gün varken laboquick bu şekilde çıktı. gün içersinde 4 kere yaptım, bunu gece yaptim yine de çıktı. normalde daha net ama görünmesi için fotoğrafın renk ayarıyla oynadım. sizce var mı çizgi? ve doktora gitmem gerekiyor mu henüz çok erken gibi
İnşallah canım nolur dua et hamişlerin duası kabul olur derler çok istiyorum ve ister istemez stres yapıyorumBelirtim var mı yok mu diye sorgulamayı kastediyorum yani. Haklısın canım benim de aynı şekilde 1 sene sonra oldu. Stres oluyor istemesek de. Bebiş olacak Allahın izniyle
İyice umudumu kaybetmeye başladım ben yine olmadı gibi hissediyorumCnm gerci bu iş belirtıye bakmıyor
Belkıde yoktur, bnde boşuna ümitlenıyorumdur
Hiç belirtisi olmayanlarda hamiş olabılıyor offff neyse bn bu hafta kafamı dağıtmam lazım, bişylerle oyalanmam lazım yoksa zamn gecmez
Dualarım burdaki kız kardeşlerimle doğru zamanda kucaklarımız dolacak inşallah çok inanıyorumİnşallah canım nolur dua et hamişlerin duası kabul olur derler çok istiyorum ve ister istemez stres yapıyorum
Cnm bn umutlu olsam nolurİyice umudumu kaybetmeye başladım ben yine olmadı gibi hissediyorum
pazar günü değil mi senin bat günün daha çooook var :) olmazsa da yine deneriz napalım moral bozmak yokİyice umudumu kaybetmeye başladım ben yine olmadı gibi hissediyorum
Dualarım burdaki kız kardeşlerimle doğru zamanda kucaklarımız dolacak inşallah çok inanıyorum
Cnm bn umutlu olsam nolur
Bi bakmışım negatif
Hersey olabılır
Pozitifi gorsemde sevinemem ki kimyasal korkusundan
Bnım ruyalar çıkar bılıyosun
Ruyamda afedersin kanlı idrar yapıyordum
Hayrolsun
İnşallah kızlar inşallah canlar ne diyeceğimi inanın bilemiyorum artık Rabbim bize de nasip eder isteyen herkese inşallahpazar günü değil mi senin bat günün daha çooook var :) olmazsa da yine deneriz napalım moral bozmak yok