Gebelik testini asla önermem.Aşırı kuruma çizgisi çıkarıyor.hamşleym diye gidip kan verdim o dereceBir gebenin günlüğünün kaset testini kullanan var mı, kuruma çizgisi çıkartıyor mu?
Yaaa bence var sende varSelam beybi naber ben de hala ateş tabloları ile boğuşuyorumbu son olsun dua et nolur
Aşırı çıkarmadı ama silik çıkarttı hiçbir teste güvenmiyordum buda elendiGebelik testini asla önermem.Aşırı kuruma çizgisi çıkarıyor.hamşleym diye gidip kan verdim o derece
Öncellikle umarım dileyiniz olmuşdur.Geçen ay bana da doktor polip gibi birşey var pıhtı da olabilir adetle atılmazsa gel görüşelim dedi korkudan eve geldim adetimin bitmesine 2 gün vardı günde bir bardak kekik çayı içtim ağrım kesildi kanamam arttı sonra günümde kesildi . Gittiğimde temizlenmişti
Cnm bnım 21,22 piktiYa canım çok güzel belirtilerin var inşallah pozitifleri de görürsünmaalesef benim hiç belirtim yok o yüzden umudum da yok ama bekliyorum. Cuma yapacağım ben de. Benim 21inde pikti. 22 sinde çatladı canım
Malesef kuruma çizgisi bariz yaptı.silmeseydim size atardım.diğer gün koyulaşırsa vardır.zatrn aynıysa yoktur kuruma dırDün akşam yaptım sabah burda çıkanın çok az silik kaldığını gördüm o yüzden sorayım dedimdeva21
1 tane vardı elimde neyse bu ayda nasip değilmiş çıkardı olsaydıMalesef kuruma çizgisi bariz yaptı.silmeseydim size atardım.diğer gün koyulaşırsa vardır.zatrn aynıysa yoktur kuruma dır
Bence sen hamilesinCnm bnım 21,22 pikti
Şöyle ki eğer vucudumu tanıdıysam
Üst üste 2 kımyasal yasadım
Belirtiler yanıltabılır fakat aynı kımyasallarımdakileri yasıyorum
Merak içindeyım
Yaaa inşallah öyledir kuzum ama her ay var sanıyorum yoruldumYaaa bence var sende var
Ay hadi artık bebiş bekletme anneni.Cnm bnım 21,22 pikti
Şöyle ki eğer vucudumu tanıdıysam
Üst üste 2 kımyasal yasadım
Belirtiler yanıltabılır fakat aynı kımyasallarımdakileri yasıyorum
Merak içindeyım
Ayyyy cnm inşallahhhBence sen hamilesin
Ya ne güzel kuzum o zaman bu ay da bence o ayAyyyy cnm inşallahhh
Sende guzel haberler verirsın
Kendım kadar istıyorum inanki
Hani bazı arkadaslar dıyor ya,
belirtim vardı ama sonu hüsran, bn hep belırtı yasıyorum ama hep negatif...
Bn bunları hıç yasamadım çunkü ne zamn bebiş için guzel değerlndırme yaptıysam o ay hamiş kaldım, anlatabıldım mi?
Belirtilerın husran oldugu bi ay olmadı bnde çunku ocakta kımyasal oldu
Adetım gecıktı
Snrakı adetı bekledım
Martı guzel degrlndrdım ovitrelle oldum yıne kımyasal oldu.
E gecen ay rahım filmi dolayısıyla korunun dedi doktor, şimdi bu ay serbest ay guzel degrlndrdık...
Yani belirti yaşayıp bu ayda negatifi gordum dediğim bi ay daha olmadı
He olursa o ay bu ay olacak
Cnm dediğim gbi belkide yalancı belırtıdır benımkiYa ne güzel kuzum o zaman bu ay da bence o ayAllah’ıma dua ediyorum Rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin ya Rabbim kimseyi boş çevirmesin bende belirti yok ama ilk gebeliğimde de çok belirtim olmadı sadece bir iki gün kalası su gibi akıntım olmuştu iç çamasırımı ıslatan o olursa ben de emin olurum ama tabi her hamilelik aynı oluyor mu bilmiyorum ama inşallah istiyorum artık 10 ay bitmiş olacak. İlk gebeliğimde de sebepsiz 15 ay olmamıştı bu da bekletiyor inşallah hayırla sağlıkla gelir
Çok geçmiş olsun öncelikle .. ben doktora adet bitimi tekrar gittim kan pıhtısıymış adetle atılmıştı. ben pıhtıysa düşsün diye kekik çayı içtim adet bitene kadar . kekik rahim ağzını genişletiyor içeride pıhtı vs varsa düşürüyor diye içtim . Polipse ameliyat olunuyor malesef . Polipse bitkisel şeyler etki etmiyor diye biliyorum . Pıhtılı adet dönemlerinde kekik i çay gibi demleyip içiyorum günlük bir bardak hem ağrıyı azaltıyor doğal ağrı kesici hem rahat kanama olmasını sağlıyor hemde pıhtıları atıyor. Ben bekarken de içerdim adet olamadığımda adet ettiriyordu diye( pcos var da bnde) . Kekik gebelik düşünülüyorsa asla içilmemelidir düşüğü tetikliyor adet ettiriyor çünkü. Polip için ameliyat olması gerekir çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallahÖncellikle umarım dileyiniz olmuşdur.
Tesaduf eseri bu yorumunuzu gördüm.
Kardeşim için da aynı size söyleneni söylemiş doktor, ama 3 ay sonra gel demiş. Belirti kasım, aralık aylarında tıpkı adet kanaması gibi azalmaya doğru gidib kesen bir ara kanama, sonrasında olmadı,sonra normal adet doneminde büyük bir pıhtı olmuşdu, doktora adetin 12. günü gitmiş, aynı size söylenen kimi söylemişler. Sorum şu ki, bu polipi biz çox araştırdlk, bitkisel bir yöntem bulamadık, I. Saracoğlu da soğan kürünün polipi apardığını söylemedi, hiç bir yerde polip için kür bulamadık (Amelyata gitmemek için)Siz bu kürü nerden okumuşsunuz? Denenmişmi?
Çok teşekkür ederim. Yapıcaz zaten.
Ah bu annelik işte hiçbir şeyden emin olamıyoruz hep bir korku var içimizde hamile kalmaya çalışırken kırk takla atıyoruz hamile kalsak ya bir şey olursa korkusu stresi. Hiç içimiz rahat etmiyor. Allahım inşallah sesimizi duyar da en yakın zamanda gönlümüzdekini hayırla sağlıkla nasip eder kuzumCnm dediğim gbi belkide yalancı belırtıdır benımki
Umutlanmakta istemıyorum
Hamiş olsamda yınede hep tetıkte olucam, sevınemıcem bıle dogru dürüst
Sadece belirtilerim öncekı hamişliğimdekılere çok benzıyor
Rabbım dualarımızı kabul etsın
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun öncelikle .. ben doktora adet bitimi tekrar gittim kan pıhtısıymış adetle atılmıştı. ben pıhtıysa düşsün diye kekik çayı içtim adet bitene kadar . kekik rahim ağzını genişletiyor içeride pıhtı vs varsa düşürüyor diye içtim . Polipse ameliyat olunuyor malesef . Polipse bitkisel şeyler etki etmiyor diye biliyorum . Pıhtılı adet dönemlerinde kekik i çay gibi demleyip içiyorum günlük bir bardak hem ağrıyı azaltıyor doğal ağrı kesici hem rahat kanama olmasını sağlıyor hemde pıhtıları atıyor. Ben bekarken de içerdim adet olamadığımda adet ettiriyordu diye( pcos var da bnde) . Kekik gebelik düşünülüyorsa asla içilmemelidir düşüğü tetikliyor adet ettiriyor çünkü. Polip için ameliyat olması gerekir çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun öncelikle .. ben doktora adet bitimi tekrar gittim kan pıhtısıymış adetle atılmıştı. ben pıhtıysa düşsün diye kekik çayı içtim adet bitene kadar . kekik rahim ağzını genişletiyor içeride pıhtı vs varsa düşürüyor diye içtim . Polipse ameliyat olunuyor malesef . Polipse bitkisel şeyler etki etmiyor diye biliyorum . Pıhtılı adet dönemlerinde kekik i çay gibi demleyip içiyorum günlük bir bardak hem ağrıyı azaltıyor doğal ağrı kesici hem rahat kanama olmasını sağlıyor hemde pıhtıları atıyor. Ben bekarken de içerdim adet olamadığımda adet ettiriyordu diye( pcos var da bnde) . Kekik gebelik düşünülüyorsa asla içilmemelidir düşüğü tetikliyor adet ettiriyor çünkü. Polip için ameliyat olması gerekir çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallah
Teşekkür ederim. Sizin yazdıklarınıza göre sordum. Onda polipi de düşürür dediyiniz ihtimalmiydi?Çok geçmiş olsun öncelikle .. ben doktora adet bitimi tekrar gittim kan pıhtısıymış adetle atılmıştı. ben pıhtıysa düşsün diye kekik çayı içtim adet bitene kadar . kekik rahim ağzını genişletiyor içeride pıhtı vs varsa düşürüyor diye içtim . Polipse ameliyat olunuyor malesef . Polipse bitkisel şeyler etki etmiyor diye biliyorum . Pıhtılı adet dönemlerinde kekik i çay gibi demleyip içiyorum günlük bir bardak hem ağrıyı azaltıyor doğal ağrı kesici hem rahat kanama olmasını sağlıyor hemde pıhtıları atıyor. Ben bekarken de içerdim adet olamadığımda adet ettiriyordu diye( pcos var da bnde) . Kekik gebelik düşünülüyorsa asla içilmemelidir düşüğü tetikliyor adet ettiriyor çünkü. Polip için ameliyat olması gerekir çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallah
Evwt canım özelllikle bekleyince baya çıkartıyo ilk dakikalar önemliBir gebenin günlüğünün kaset testini kullanan var mı, kuruma çizgisi çıkartıyor mu?