Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilyorum ki ben yaptım ama ikisi koyu çift çıkmadı net değilmiş çift çıkıp yanıltadabilirmiş beklicez hayırlısı olsun
Atsana yaptığın testi bence silikse vardır bir gün kaldı çünkü adete inşallah vardır ya bende şimdi ovulasyon testini yaptım silik çıktı t çizgisi bence olsa o koyu çıkardı

Atsana yaptığın testi bence silikse vardır bir gün kaldı çünkü adete inşallah vardır ya bende şimdi ovulasyon testini yaptım silik çıktı t çizgisi bence olsa o koyu çıkardı
Çöpe attım kuzum 2. Çizgi t çizgisi çıktı var ama ile aynı koyulukta değil

Ayyy nası sevindimmmm anlatamamHayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla gelişssin saglıkla gelsin inşalaaahhhh

Merhabalar. Benim de bata 7 gün varken laboquick bu şekilde çıktı. gün içersinde 4 kere yaptım, bunu gece yaptim yine de çıktı. normalde daha net ama görünmesi için fotoğrafın renk ayarıyla oynadım. sizce var mı çizgi? ve doktora gitmem gerekiyor mu henüz çok erken gibi

Bende çizgiyi görüyorum inşallah vardir

Cnm çizgi var
Bnce bikaç gun koyulaşma takip et

Reglime 6 gün var her zamanki gibi silip çizgilerle uğraşıyorum prodoctor markası güvenmiyorum bu testte 10dk geçti böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_20230528_161032_com.android.gallery3d.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230528_160636.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 44
Hiç kan verdin mi canım betan kaç çıkıyor normalde acaba. Hep silik çıkmasıda ilginç
2 çıkıyor canım çok hatırlamıyorum 4 ay olmuştur 5 çıkmıştı ama aşırı yoğun kanamam vardı ağrılarım vardı o zaman öyle çıktı kimyasal diye düşündüm sonra tekrar vermeye gitmiştim 2 çıkmıştı

Evet bende onu diyecektim kimyasal mı oluyor acaba diye düşündüm ama her ayda kimyasal olur mu

Evet bende onu diyecektim kimyasal mı oluyor acaba diye düşündüm ama her ayda kimyasal olur mu
Anlamıyorum canım sıkıldım gölge görmekten inan hiç yapasım gelmiyor heveste kalmadı bak çizgi var ama acabaya düşürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…