Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulamadım ben başka birşey aldım tam anlamadım ya bozuk ya da bu ay bebek yok

Yaptın mı tekrardan hangisini aldın? Yaptıysan atar mısın?
Test böyle çıktı canım erken gebelik testiymiş adı çok duymadığım bi test ama muhtemelen bu ay bebek yok. Bata 2gün var bir de pazar günü deneyeceğim test eğer regli olmazsam OVULA testin adı.

Testin kağıdı yana mı kaymış napmış ne acayip Bi testmiş bu c nin kırmızısını bile göremiyoruz

Testin kağıdı yana mı kaymış napmış ne acayip Bi testmiş bu c nin kırmızısını bile göremiyoruz
Evet yana kaymış bebeğim içini açıp çıkartacaktım da zaten gölge dahi gözükmüyor o nedenle uğraşmadım kaldırdım kenara

Göremedim canım ya inşallah pazar günü birşeyler çıkar hiç normal test yapmadın mı?
Predictor Early yaptım 6 gün erkengebelik testi ama onda çok aceleci davrandım ilişkiden 3 gün sonra falan denemiştim zaten suan ovulasyonun ustunden 6 gün geçti
Al cıkarttım bak yok bisey flash bile tuttum alttan ama ı ıh

Aynen dediğin gibi her açıdan hazır olmak çok önemli Ben bu zamana kadar her ay bir çok riski göze alarak deniyordum nasip olmuyordu. Artık riskler kalmadı çok şükür Dualarınızı bekliyorum benim içinde

Yokmuş kuzum evet. İnşallah 2 gün sonra çıkar bazen şey oluyor testlerin hassasiyetleri farklılık gösterebilir yani

İlişki sırasında da yapabilirdin testi yine iyi beklemişin hala çok erken test için canım

Yokmuş kuzum evet. İnşallah 2 gün sonra çıkar bazen şey oluyor testlerin hassasiyetleri farklılık gösterebilir yani
Bakalım bebeğim inşallah
İlişki sırasında da yapabilirdin testi yine iyi beklemişin hala çok erken test için canım
Kız dalga geçme ilk bebek denemem ve ilk test kullanışım zaten sabırsızım dayanamadım yapıverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…