Canım muhabbetin öncesini okuyamadım bu mesajın gözüme çarptı huzursuz bacak sendromu bende de var daha önce gebe kalmadım gebelikte bir problem mi çıkarıyor bubununla geçmiş olsun valla zor bir durum belli ki. ben huzursuz bacak sendromundan kafayı yiyecektim bunu öğrendim ya benim gebeliğimde de kesin olur
Erken gebelikte ben miratech erken gebelik testinde gördüm canım hemde baya belirgindi ona bakabilirsinAy teşekkür ederim canım ya umarım bulurum
Ben miratech ve artimedin erken Gebeliğini aynı anda yaptım miratechte çıktı diğerinde hiç bsy yoktu canım aklında bulunsun artimed testleri hem hatalı hemde varsa bile çok çok silik gösteriyormesela Benim bat 20 mayıs. Dün denedim prodoctor ile bir gölge görüp umutlandım bu sabah denediğim marka artimed idi ve bembeyaz bir sayfa gibiydi umutlarım tam bitti dedim az önce senden umutlanıpkoşarak test aldım o da albi marka onda da silik çıktı yine. Şu an Bir umudum var yine
Teşekkür ederim canım predictor early pek iyi degil anladığım kadarıyla sanırım hep negatif veriyor bilemedim bulursam bu markaları deneyim bariErken gebelikte ben miratech erken gebelik testinde gördüm canım hemde baya belirgindi ona bakabilirsin
Merhaba Lh hormonumuzun ne kadar olması gerekiyor sorunsuz gebe kalmak içinKızlar merak ettiğim bişey var bileniniz varsa beni aydınltırsa sevinirimbenim geçtiğimiz ay hormon testinde lh hormonum 24 çıktı. 8-9 gündür düşürmek için bişeyler yapıyorum aynı zamandada ovülasyon testi yapıyorum ve hep aşırı silik çıkıyor zaten yumurtlama için erken daha ama lh hormonum yüksek olsaydı yine daha koyu çizgiler görürdüm ovülasyonda dimi ? Mesela bi örnek atayım bu testler tahlil yaptırmadan 1 ay önceydi ve hep koyu çıkıyordu. Şuan bunlarla alakası yok aşırı silik testlerim onlarıda atıyorum
Allah razı olsun canım, hayırlı vakitlerde sağlıkla tüm isteyenlere Rabbim nasip etsinYaaa çok şükürRabbim bize de nasip etsin inşallah böyle güzel haberler vermeyi kan testi verdin mi? Farklı bişey yaptın mı bu ay
Teşekkür ederim canım. Rabbim sanada nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım predictor early pek iyi degil anladığım kadarıyla sanırım hep negatif veriyor bilemedim bulursam bu markaları deneyim baribu arada tebrik ederim
22 nisandı sat. 6 -7 mayıs diye tahmin ediyorum canımYumurtlama döngünün kaçıncı günü oldu canım?
Bende bilmiyordum çok moral bozdu sabah. ne denk gelirse aldım canımBen miratech ve artimedin erken Gebeliğini aynı anda yaptım miratechte çıktı diğerinde hiç bsy yoktu canım aklında bulunsun artimed testleri hem hatalı hemde varsa bile çok çok silik gösteriyor
Yok canım gebelik öncesinde ara ara yaşardım gebelikte daha sık yaşadım.beni rahatsız etmek dışında bir problem oluşturmadı. Her gün bir tane maden suyu içerek hafifletmeye çalıştımCanım muhabbetin öncesini okuyamadım bu mesajın gözüme çarptı huzursuz bacak sendromu bende de var daha önce gebe kalmadım gebelikte bir problem mi çıkarıyor bu
64 tüm kuzum 160 boy. Şu an 77 yimay yok hiç belli değil :) zayıf mıydın gebelik başında
Bozma moralini rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBende bilmiyordum çok moral bozdu sabah. ne denk gelirse aldım canım
Keşke bilen biri olması gereken tüm hormon değerlerini yazsaMerhaba Lh hormonumuzun ne kadar olması gerekiyor sorunsuz gebe kalmak için
Ayy keşke keşkeKeşke bilen biri olması gereken tüm hormon değerlerini yazsa
Hayırlı olsunTeşekkür ederim canım. Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Dediğim gibi ben miratech ve artimedin erken Gebeliğini aynı anda yaptım bide yanında frelly ve artimedin çubuk testlerini aldım 2sinde çıktı 2snde çıkmadı haberin olsun artimed alma
Testler aşağıda
Bunu sorduğun tam olarak ne demek istediğini anlamadım canım pardon dhaa da Bi açar mıısn sormak istediğin sorunuHayırlı olsunSenin ne zamandı döngün?
Beklediğin adet tarihin ne zamandı?Bunu sorduğun tam olarak ne demek istediğini anlamadım canım pardon dhaa da Bi açar mıısn sormak istediğin sorunu
Heh tamam 14mayıstıBeklediğin adet tarihin ne zamandı?
Tamam umut kaybetmeyeyim çünkü benm test bu kadar net değilHeh tamam 14mayıstı
kız hiç belli değil fotoda :) 77 diyince biraz daha tontiş olman gerekirdi. zaten doğumda 7-8 kilosu gidecek bunun :)64 tüm kuzum 160 boy. Şu an 77 yim