Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T TASUU
Canım çok sevındım tebrik ederım 🤗💕
Sağlıkla ılerler inşallah🙏🙏

Bz senle aynı zamnda kımyasal gecirmıştık dıye hatrlıyorum
Aralık ayıydı, doğrumu hatrlıyorum

hamiş kankiler anlatın birazcık hamilelik nasıl gidiyor :) bulantılar geçti mi? cinsiyeti belli olan var mı? doğuma ne kadar kaldı? :KK70: hazırlıklar başladı mı valla ben heyecanlanıyorum :) @pozitifbiri @Papatyamaviss @Deepblues @trueliving_ @savascii @mutluanne2779 cans16 cans16 başka kim hamileydi ya
Merhaba canım hamilelik genel anlamda iyi ama hep bir şüphe ve kaygı devam ediyor, bebek kızmış, sen nasılsın? Sürecin nasıl ilerliyor😌🌼

Merhaba canım hamilelik genel anlamda iyi ama hep bir şüphe ve kaygı devam ediyor, bebek kızmış, sen nasılsın? Sürecin nasıl ilerliyor😌🌼
yaa bebişleriniz hep kız maşaAllah :) prensesler geliyor sağlıkla kucağına alırsın inşAllah :KK36: bende iyiyim çok şükür ocaktan beri tiroid ilacı kullanıyordum bir kaç hafta önce bıraktım. geçen sene haziran sonunda sezaryen olmuştum o zamandan beri ilk kez bu ayda her şey normalken bebiş denemeleri yapacağız. İnşAllah çok bekletmeden gelir benimki de :KK200:

Yok canım gebelik öncesinde ara ara yaşardım gebelikte daha sık yaşadım.beni rahatsız etmek dışında bir problem oluşturmadı. Her gün bir tane maden suyu içerek hafifletmeye çalıştım
Anladım canım teşekkür ederim açıklama için. Gebe kalmak ayrı bir problem sonrası daha ayrı bir problem desene 🤭

Kızlar ovülasyon testim böyle yarın yada gece pik olur diye düşünüyorum. Bu gece zaten 02:30 gibi değerlendirmiştik. O yüzden bu akşamı boş bırakayım yarın değerlendireyim diyorum ?

Eklentiler

• C3D27CBB-B06B-4487-8E0E-08E9EF3A89E3.jpeg
    C3D27CBB-B06B-4487-8E0E-08E9EF3A89E3.jpeg
    151,4 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar , ovu testlerimi size atıyorum fakat 00.00 dan sonra birliktelik olduğu için diğer güne geçiyor 10 11 12 gecesi birliktelik oldu malesef diğer geceleri değerlendiremedik en son ayın 12 sinde gece 1 2 gibi değerlendirmem oldu çatlama 13 ünde akşam oldu gibime geliyor 13 de silikleşti çünkü 12 si yumurtlama oldu sizce tutma ihtimali varmı sperm 3 -5 gün yaşıyormuş ama bilemiyorum belki bir umut

Eklentiler

• B0F8CCF9-F3F9-4E20-9AB7-A2DE2070A878.jpeg
    B0F8CCF9-F3F9-4E20-9AB7-A2DE2070A878.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 52
yaa bebişleriniz hep kız maşaAllah :) prensesler geliyor sağlıkla kucağına alırsın inşAllah :KK36: bende iyiyim çok şükür ocaktan beri tiroid ilacı kullanıyordum bir kaç hafta önce bıraktım. geçen sene haziran sonunda sezaryen olmuştum o zamandan beri ilk kez bu ayda her şey normalken bebiş denemeleri yapacağız. İnşAllah çok bekletmeden gelir benimki de :KK200:
Amin canım çok sağol 🙏bizi de unutmadın Allah razı olsun, tiroid hamilelikte önemli, önceden önlem alman güzel olmus, hamileliğe hem fiziksel hem de ruhsal olarak hazırlanmak, süreci daha keyifli geçirmeyi sağlıyor, inşallah senin de en kısa süre güzel haberlerini alacağız 🙏🌼😌💗

Lh 11,4
fsh 6,4
e2 36
Tsh 3,92
Ama bende amh diye bir değer yazmıyor
Benim durum biraz uymuyor gebeliğe şuan sanki
Benimde amh a bakılmadı canım. Çokta bir fark yok senin. Benim 8 fsh 24 lh. Biraz kilon varsa onu verince bile düzeliyormuş lh

Fsh normal lh çok yüksek canım sanırım polikistik belirtisi bu e2 değerin normal ama TSH de çok yüksek genelde tiroid ile ilgili bir degermis düşüğe sebep oluyormus amh ileri yaşlarda bakıyorlar kuzum
Çok teşekkür ederim tiroid hastasıyım düzenli ilaç içiyorum. Artık ben lh iyi düşürmek için bir şeyler yapmaya çalışayım. Cevabın için çok sağol kuzumm 🙏🏻🌸🌸🌸🌸

X