- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
Ay yok valla tutamam kendimi İnşAllah nasip olur kısa zamanda canımKız dalga geçme ilk bebek denemem ve ilk test kullanışım zaten sabırsızım dayanamadım yapıverdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok valla tutamam kendimi İnşAllah nasip olur kısa zamanda canımKız dalga geçme ilk bebek denemem ve ilk test kullanışım zaten sabırsızım dayanamadım yapıverdim
Umarım kuzummmmKadın doğuma git canım gerekli ilaçlarla destekleyip kısa sürede normal seviyelere çekerler
Aman üzüleceğimize böyle gülelim canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziAy yok valla tutamam kendimi İnşAllah nasip olur kısa zamanda canım
Amin inşAllah canımAman üzüleceğimize böyle gülelim canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
İnşAllah canımBakalım bebeğim inşallah
Kız dalga geçme ilk bebek denemem ve ilk test kullanışım zaten sabırsızım dayanamadım yapıverdim
Canımm kuzummm cok mutlu oldumAllahım bereketıyle gelsın kuzun mutluluk saglık getırsın ınsallahimagination forever canım seni nasıl etiketleme işim. Köy yerinde kaçak Gökçek test yapıp foto çekiyorum
@bebekheyecani @cnlrm Mervenur277 @melegim can melisaa93 @Niqu ve diğer canlar çok teşekkür ederim.
Cumartesi adet olmam gerekiyor 3 gün var. @melegim can
Sende yaptınmı bebegmİnşallah bebeğim akşam yapınca çok stres oluyorum ya sabah yaparım inşallah net görürüz bebişim ben hala umutlanmak istemiyorum net pembe görmeden heralde inanmicam
Benimkiler silik devam ediyor canım iğnenin etkisi hala galiba tutmadı gibi hissediyorumSende yaptınmı bebegm
Sabahta yapta ona göre bakalım canım. Olumlu düşünelim güzel sonuç olsunBenimkiler silik devam ediyor canım iğnenin etkisi hala galiba tutmadı gibi hissediyorum
Haklısın da balım bilmiyorum ya umutsuzum koyulaşma hiç yok neredeyse aynı inşallah dediğin gibi olur amaSabahta yapta ona göre bakalım canım. Olumlu düşünelim güzel sonuç olsun
Canim tebrik ederim çok sevindim ben 7 ay topik topik gezip sessiz kalanlardandim burada bi çok kişinin hamilelik haberini hala dört gözle bekliyorum onlardan biri de sendin çok şükür Allah sağlıkla kucağına da almayi nasip etsinMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 @melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu
Cnm yarın sabah iğnenin kaçıncı günü senin?H
Haklısın da balım bilmiyorum ya umutsuzum koyulaşma hiç yok neredeyse aynı inşallah dediğin gibi olur ama
13. Günü canımCnm yarın sabah iğnenin kaçıncı günü senin?
İnşAllah öyledir canım sabah çok daha net olacak her şey İnşAllah sevinçli bir sabah olurH
Haklısın da balım bilmiyorum ya umutsuzum koyulaşma hiç yok neredeyse aynı inşallah dediğin gibi olur ama
Amin inşallah bebeğimİnşAllah öyledir canım sabah çok daha net olacak her şey İnşAllah sevinçli bir sabah olur
Canım kanı ne zaman verdin takip yaptın mı HCG takibiMerhaba kızlar gebelik testimde çift çizgi gördüm dünde kan tahlilinde hcg 174.6 cikti bugün adet sancısi cektim ve kahverengi kanama oldu benim gibi bu durumu yaşayan varmi
Gerçi dün vermişsin yarın tekrar ver istersen kan yükselişe bakman lazımCanım kanı ne zaman verdin takip yaptın mı HCG takibi
Yerleşme olabilir mi acaba? Kanama kesildi mi peki?Merhaba kızlar gebelik testimde çift çizgi gördüm dünde kan tahlilinde hcg 174.6 cikti bugün adet sancısi cektim ve kahverengi kanama oldu benim gibi bu durumu yaşayan varmi
Evet kesildi fakat kasiklarimda cok ağrı var adet olacakmisim gibi normalde de benim her ay ağrılı oluyorYerleşme olabilir mi acaba? Kanama kesildi mi peki?