Yeni nesil gümbür gümbür geliyorBakalım bebeğim inşallah
Kız dalga geçme ilk bebek denemem ve ilk test kullanışım zaten sabırsızım dayanamadım yapıverdim
İnşAllah canım, inşallah doğrudur da sizde arkamızdan gelirsinizCanımm kuzummm cok mutlu oldumAllahım bereketıyle gelsın kuzun mutluluk saglık getırsın ınsallah
Biz 6 gün kala yapınca kendimize çok erken diyorduk yaYeni nesil gümbür gümbür geliyorMervenur277 melisaa93
Canım en erken 10. Gün o da atmaca gözler için, 11 12. Gün silik görme ihtimali...
Yaaa çok teşekkür ederim canımCanim tebrik ederim çok sevindim ben 7 ay topik topik gezip sessiz kalanlardandim burada bi çok kişinin hamilelik haberini hala dört gözle bekliyorum onlardan biri de sendin çok şükür Allah sağlıkla kucağına da almayi nasip etsin
Yarın doktora gittiğimde tekrar kan tahlili isticemGerçi dün vermişsin yarın tekrar ver istersen kan yükselişe bakman lazım
DimiiiBiz 6 gün kala yapınca kendimize çok erken diyorduk ya
Ben en iyisi pazar yapayım regli gecikirseYeni nesil gümbür gümbür geliyorMervenur277 melisaa93
Canım en erken 10. Gün o da atmaca gözler için, 11 12. Gün silik görme ihtimali...
Bu gruba girenin sabır eşiği düşüyorYeni nesil gümbür gümbür geliyorMervenur277 melisaa93
Bir de birbirimize sözler verip sonra gizli gizli test yapardıkBiz 6 gün kala yapınca kendimize çok erken diyorduk ya
Sonrada buraya gelip " kızlar şeyy sanirim ben dayanamayip test yaptım."Bir de birbirimize sözler verip sonra gizli gizli test yapardık
Sonrada üst üste filtreler ve kör olana kadar görme çabalarıSonrada buraya gelip " kızlar şeyy sanirim ben dayanamayip test yaptım."
Ay sesli güldüm ya ne güzel günlerdiSonrada üst üste filtreler ve kör olana kadar görme çabaları
Yarımız hamile kaldı yarımız akıllandıAy sesli güldüm ya ne güzel günlerdişimdi hepimiz uslanmis gibiyiz
Maalesef bi duygulandım şu an çok şey paylaştık hepimiz birbirimizleYarımız hamile kaldı yarımız akıllandıHayal kırıklığı yaşaya yaşaya sakinleştik sanırım
Evet benim duygularımı isteklerimi rahatça söylediğim tek yer burasıMaalesef bi duygulandım şu an çok şey paylaştık hepimiz birbirimizle
Benim için de öyle gerçektenEvet benim duygularımı isteklerimi rahatça söylediğim tek yer burasıBu yüzden kıymetlisiniz
Aynı canım ama belli olmaz dönebilir dahaEki Görüntüle 3249237 yok kızlar ya hepsi aynı sanırım iğneden testte çok hassas ondan çıkıyor bu saatten sonra dönmez pozitifemelegim can melisaa93 T TASUU C cnlrm ve diğer canım kızlar
Zor bebeğim ya bugün 13. Gün bu günden sonra dönen olmamıştır hayırlısı olsun ne diyelim sağol yorumun içinAynı canım ama belli olmaz dönebilir daha
Canım tek yumurta mi vardı senin belki sonradan çatlayan oldu ateşin gayet iyi gidiyorZor bebeğim ya bugün 13. Gün bu günden sonra dönen olmamıştır hayırlısı olsun ne diyelim sağol yorumun için