- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
maşaAllah kızımıza uzun boylu olacak belli kio neymiş ay ilk kez duydum nasıl oluyoki. gebelik bittiğinde geçer mi peki
ay bebişin yanaklarını mı senin göbüşünü mü seveyimBu da Güneş kızımız
bununla geçmiş olsun valla zor bir durum belli ki. ben huzursuz bacak sendromundan kafayı yiyecektim bunu öğrendim ya benim gebeliğimde de kesin olurCanım gebelikteki ödemden dolayı el bileğindeki sinirlere baskı oluşuyor ve ellerde karıncalanma uyuşma ağrı güç kaybı , özellikle geceleri kollarda agrıya kdr gidiyor beter bişi kimse yaşamasın. Geçici evet ama dogum sonrasında da bir süre devam edip kendiliğinden geçiyormuş
çokta kilo almamışın sanki :) hadi iyisinBu da Güneş kızımız
Aminn kuzum aminnnya yerimmmminşAllah hep güzel anlaşırlar birbirlerinin en yakın arkadaşları olurlar amiiin :)
Maşallah sana da Güneş kızımızadaBu da Güneş kızımız
bununla geçmiş olsun valla zor bir durum belli ki. ben huzursuz bacak sendromundan kafayı yiyecektim bunu öğrendim ya benim gebeliğimde de kesin olur
Maşallah sana da Güneş kızımızadaAy aşkım benim karnım çok çabuk büyüdü senin karnını görünce Ben baya koca göbüşlü olacağım
çokta kilo almamışın sanki :) hadi iyisin
amaan sonra verirsin nolacak :) hamilelik kolay bulunmuyor tadını çıkar göbüşününMaşallah sana da Güneş kızımızadaAy aşkım benim karnım çok çabuk büyüdü senin karnını görünce Ben baya koca göbüşlü olacağım
kız bebiş farkını ortaya koymuş :) öyle tabi güzelliklerinin yanında bunlar geçici unutulur gider :)Valla iki gebeliğim oldu yanımdan bile geçmedi ama bu kez zorladı. Bu da 6. ayın başında peydah oldu olmaz olasıcane diyelim Allah tan gelen dert lütfu da hoş kahrı da hoş diyelim o zaman
Yumurtlama döngünün kaçıncı günü oldu canım?mesela Benim bat 20 mayıs. Dün denedim prodoctor ile bir gölge görüp umutlandım bu sabah denediğim marka artimed idi ve bembeyaz bir sayfa gibiydi umutlarım tam bitti dedim az önce senden umutlanıpkoşarak test aldım o da albi marka onda da silik çıktı yine. Şu an Bir umudum var yine
ay yok hiç belli değil :) zayıf mıydın gebelik başındaYavrum 13 kg aldım daha ne olsun iki güne bir kilo alınan haftalara da geldim ayvayı yedim yaniheryere eşit aldım diye sanırım belli etmiyor :)
Yok aşkım kilo ile bi derdim yok alsam da etsem de çok takılmıyorum açıkçası dediğin gibi tadını çıkarıyorumamaan sonra verirsin nolacak :) hamilelik kolay bulunmuyor tadını çıkar göbüşünün
bende sandımki şimdiden 10-15 kilo aldım diyeceksinYok aşkım kilo ile bi derdim yok alsam da etsem de çok takılmıyorum açıkçası dediğin gibi tadını çıkarıyorumŞöyleki daha kilo almadım zaten 600 gram falan artı çıkıyorum şuan
Daha yeni yemeye başladım aşkım ondandırbende sandımki şimdiden 10-15 kilo aldım diyeceksinkız 600 gram ne ben bir öğün yemek yiyince bundan daha fazla geliyorum tartıda
Amin inşallah canımKuzum git gide daha da koyulaşır inşallah amin
Tasumm sağlıkla büyüdüğünü de görelim inşallahhh çok mutlu oldum
yarasınnn çilek hanımaDaha yeni yemeye başladım aşkım ondandırbundan sonra alırım artık
Yaaa çok şükür@Mervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyimsağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 @melegim can Papatyamaviss pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu