Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua et bizlere bende yumurtlama olduğu günlerin hepsini değerlendirdim inşallah tutar

Siz bilirsiniz tabiki.İsyediğini yapabilirsin

Eki Görüntüle 3248571
Kızlar buda bugünkü ne diyorsunuz @cnlrm melisaa93 @melegim can T TASUU ve diğer güzel anne adaylarım
Kuzum git gide daha da koyulaşır inşallah amin
Tasumm sağlıkla büyüdüğünü de görelim inşallahhh çok mutlu oldum

mesela Benim bat 20 mayıs. Dün denedim prodoctor ile bir gölge görüp umutlandım bu sabah denediğim marka artimed idi ve bembeyaz bir sayfa gibiydi umutlarım tam bitti dedim az önce senden umutlanıp koşarak test aldım o da albi marka onda da silik çıktı yine. Şu an Bir umudum var yine

Çok şükür Rabbim’e kuzum Bulantılar geçti, daha iyiyim Bebişimiz kız teyzesi 18+ lardayız. Detaylı ultrasonumuz var önümüzde onu bekliyoruz

Kuzum şükür bir sorunumuz yok, kızımız maşallah önden önden gidiyor kontrollerde. Tahminimce bu aralar 1.5 kg 40 cm falan olmuştur. :) 3 Haziran da sonraki kontrolümüz. Benim ellerim çok uyuşuyor aşırı. Geceleri hiç uyumuyorum artık... Carpal Tünel Sendromu yaşıyorum, çekecez el mahkum... Geri kalan her şey yolunda teyzoşları sizi bekliyoruz heyecanla

maşaAllah kızımıza uzun boylu olacak belli ki o neymiş ay ilk kez duydum nasıl oluyoki. gebelik bittiğinde geçer mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…